Ez a másik, amin teljesen ki vagyok akadva... megint a legnagyobb játékost csináltuk belőle, egész évben flop volt magához képest (gólok száma), erre ma rúgatnak vele 3 gólt, ráadásul otthon! szánalom.Laci írta:Tényleg nagy játékos, de 3 gólt rugatni vele a bernabeuban...az egy kicsit sok szerintem.
Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
-
Géci
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ti Amùgy miről beszéltek!? 11 emberrel jobbak voltunk, és nem kicsit hanem nagyon... Most jöhetnék a Hegyi féle dumával: a Real győzte le önmagát...realistahuni írta:Tádám írta:Az a baj, hogy tényleg lehet bírózni, de sem az Atleticót, sem a Barcát nem vertük meg a bajnokságban az igazán fontos meccseken.![]()
![]()
Hoppá-hoppá és tényleg. Pedig meccs előtt mekkora volt a hurráoptimizmus...![]()
Fejben kurva kevesek vagyunk, meg ez a taktika nem is jó igazán a barca ellen. Utáltam mout de az ő stílusa kellene a katalánok ellen. Ebből az adok-kapokból sanszos hogy mi jövünk ki rosszul a kupadöntőben is, bármennyire is élvezhetőbbek most a meccsek.
Hát igen...nézzük meg a barca góljait, ki volt a kulcs?ziro4vr írta:de hogy a kibaszott messire miért nem lehet figyelni..miért nem lehet faultolni...kire figyelnek, xavira? hagyjuk márLaci írta:Les volt?![]()
én egyvonalt mondanék...de kíváncsi vagyok más véleményére, ezért írtam ki.vonalbóóól valaki. akkor is tudni akarom.
igazából mindegy, nem változtat semmin, de mégis jó lenne tudni.
szerk: szvsz a mai pozitívum az DM volt...Benz is király volt, persze lőhetett volna még...de legalább helyzetbe került, CR meg Bale negatívum...teljesen. Ramosról meg nem is beszélve.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Laci 2014. március 23., vasárnap 23:33-kor.
-
volt
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Hát ki a fasz**mra mutogassunk? 2:2nél így elfújni egy teljesen jó,pörgős meccset bazd+cart írta:Ezeken kéne gondolkodni, nem mindig a bíróra mutogatni.
Ez a baj, hogy csak fut, fut és fut. Párszor jól adja be középre és ott az assziszt, eddig ez a szerencséje. Mert a gólpasszai nélkül (mint ma) nagyon kétbites a játéka.Megy mint az ökör! Fölbaxák, feláll s megy tovább! Fut mint az állat, visszajön védekezni!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
de hogy a kibaszott messire miért nem lehet figyelni..miért nem lehet faultolni...kire figyelnek, xavira? hagyjuk márLaci írta:Les volt?![]()
Nem illik.
-
revolver
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
ebből azért Bale-t kivenném, visszazárt, próbált hátul segíteni, párharcait sokszor megnyerte. ellenben Ronaldo mikor emberhátrányban voltunk, akkor is csak botorkált a pálya közepénBale, CR, Alonso menjen el a faszomba...
Persze, így jönnek ki a bírók a tanfolyamról, hogy a Realt meg kell szívatni minden áron... Gondolkodjatok már.
Inkább azzal kéne foglalkozni, hogy a két 100 milliós mért volt ekkora nulla egész meccsen. Alonso helyére már két éve kéne ember...
Ramos pirosa is fixen jön minden Barca elleni meccsen.
Ezeken kéne gondolkodni, nem mindig a bíróra mutogatni.
Inkább azzal kéne foglalkozni, hogy a két 100 milliós mért volt ekkora nulla egész meccsen. Alonso helyére már két éve kéne ember...
Ramos pirosa is fixen jön minden Barca elleni meccsen.
Ezeken kéne gondolkodni, nem mindig a bíróra mutogatni.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
most előjönnek azok az emberek akik épp kikapcsolták a fifát és a fél csapatot eladnák...no commentMike írta:így van, még az alapvonalat is könnyedén átjátszotta, a reklámtábla alig tudta megállítanipavel írta: Bale volt a fék? Hát banyek nektek semmi sem jó? Megy mint az ökör!
szeretem hogy egyik héten még kupát sem szabad várni a csapattól, a másikon meg Ramosnak és Xabinak mennie kell...aztán Ramos megint tanár lesz, Xabi meg mikor hosszabbítani kellett azok akik most leugassák is a gatyájukba csináltak mert jajj lehet távozik
Ez is évek óta betegsége a csapatnak, talán Mourinhonál kezdődött látványosan. Elképesztő, és talán mindig a barca ellen jön ez ki.Egyszerűen kegyetlenül be kell vernünk a helyzeteinket, ahogy a Barca is teszi...
Egyébként nem akarok károgni, mert tényleg egészen jók voltunk, sok szép helyzetet alakítottunk ki, csak ez sajnos nem változtat azon, hogy kikaptunk.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
nem volt jó, de fék se volt..alba az egyik leggyorsabb és egyben legalattomosabb hátvéd a világon, egy alakuló Bale-nek sok volt..amit én hiányoltam, hogy mintha hátul kevesebbet segített volnaMike írta:így van, még az alapvonalat is könnyedén átjátszotta, a reklámtábla alig tudta megállítanipavel írta: Bale volt a fék? Hát banyek nektek semmi sem jó? Megy mint az ökör!
Nem illik.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nevetséges,hogy egyszer van egy jó Classico erre jön undorító májjenkó és kamikázézik egyet...mindkét csapat jó volt, Neymar műesése eldöntötte a meccset.Nem baj így még biztosabb vagyok benne,hogy a kupadöntőt behúzzuk,a bajnokság is a kezünkben van meg a BL is, sírni fölösleges hála a bírónak ez a meccs sem mérvadó.
Holnapra kialussza magát mindenki, aztán darálás május végéig, aki szurkoló az szurkolja végig aki meg "a jajj a csodabarca meg a bájernmüntyentől is kikapunk" típus az rettegjen a következő másfél hónapban...
Hala Madrid !
Holnapra kialussza magát mindenki, aztán darálás május végéig, aki szurkoló az szurkolja végig aki meg "a jajj a csodabarca meg a bájernmüntyentől is kikapunk" típus az rettegjen a következő másfél hónapban...
Hala Madrid !
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
így van, még az alapvonalat is könnyedén átjátszotta, a reklámtábla alig tudta megállítanipavel írta: Bale volt a fék? Hát banyek nektek semmi sem jó? Megy mint az ökör!
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Ennek így nincs értelme... ilyen kiélezett meccsen folyamatosan a bíró dönti el a meccset. 21. században vagyunk, itt az ideje a videóbírót bevezetni... A mi tizenegyesünk nem volt az. Az övüké elég erőteljesen véleményes, egyáltalán h Neymar lesről indult-e..., másrészt h Ramos hozzányúlt-e.. De a piros lap a legnagyobb vicc, dupla büntetés van még különben? Kirívó és durva szabálytalanság esetén persze van, az oké, de egy ilyenért??
Sajnálom Benzema helyzeteit, mert 4-5-öt is lőhetett volna. A védelmünk harmatgyenge volt, kész átjáróház, kapkodtak, futkostak mindenfelé, be voltunk fosva hátul megint az a helyzet...
MIndenesetre hol van az, hogy majd az Atletico így meg úgy, meg nem tényezők.. hát meg aztán nem.. simán benne van h az utolsó fordulóban dől el minden.. Pont nem fog érdekelni, hogy úgy nyerünk bajnokságot, hogy nem vertük meg egyiket sem, mert játékban simán partiban voltunk.. ez van...
Sajnálom Benzema helyzeteit, mert 4-5-öt is lőhetett volna. A védelmünk harmatgyenge volt, kész átjáróház, kapkodtak, futkostak mindenfelé, be voltunk fosva hátul megint az a helyzet...
MIndenesetre hol van az, hogy majd az Atletico így meg úgy, meg nem tényezők.. hát meg aztán nem.. simán benne van h az utolsó fordulóban dől el minden.. Pont nem fog érdekelni, hogy úgy nyerünk bajnokságot, hogy nem vertük meg egyiket sem, mert játékban simán partiban voltunk.. ez van...
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
miért is? én ezt teljesen nem értem...azt kell csinálniuk mint eddig...szépen lassan hozni a meccseket, kiesnek a barca ellen a bl-ből és simán ott maradnak majd az élen, az utolsó forduló fog dönteniDavieS írta:a matracosok nem tényezők, és még van egy meccsük a katalánok ellen
a legeslegutolsó fordulóban... erre nehéz lesz alapozni...DavieS írta: a matracosok nem tényezők, és még van egy meccsük a katalánok ellen
-
VanillaSky
Barca - Real 2-0, többet nem is kell hozzáfűzni!
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hát.. Elmondhatatlanul csalódott vagyok!
Egy fantasztikus meccs lehetett volna, hogy odafigyelünk. Sajnos Ramos szabálytalan volt, csak ne a kezeit, hanem a lábát nézzétek. Ezen ment el a meccs. Ismét. Ramos Úr és az ő agya. Tudom, hogy utólag, meg innen ülve könnyű okoskodni, de hagyni kellett volna Neymart a francba.. Rúgja be és?! Rúgunk még egyet.. mert a meccsben benne volt. Ehelyett, amikor felmutatták a pirosat tudtam, hogy vége.
A védelem sajnos Pepe kivételével gyenge volt. Lopez a gólról nem tehetett, amúgy dolga nem volt.
Di Maria nevét aranykeretbe foglalhatnánk az első félidő miatt, Karim pedig végre idén megérkezett Lyon-ból.. Kár a kihagyott helyzetekért.
Más nem értékelnék, nekem tetszett a meccs és úgy érzem behúztuk volna. (A kamu 11 ok, a két másik 11 ok, a bíró volt kicsit vakon néha..)
Egy fantasztikus meccs lehetett volna, hogy odafigyelünk. Sajnos Ramos szabálytalan volt, csak ne a kezeit, hanem a lábát nézzétek. Ezen ment el a meccs. Ismét. Ramos Úr és az ő agya. Tudom, hogy utólag, meg innen ülve könnyű okoskodni, de hagyni kellett volna Neymart a francba.. Rúgja be és?! Rúgunk még egyet.. mert a meccsben benne volt. Ehelyett, amikor felmutatták a pirosat tudtam, hogy vége.
A védelem sajnos Pepe kivételével gyenge volt. Lopez a gólról nem tehetett, amúgy dolga nem volt.
Di Maria nevét aranykeretbe foglalhatnánk az első félidő miatt, Karim pedig végre idén megérkezett Lyon-ból.. Kár a kihagyott helyzetekért.
Más nem értékelnék, nekem tetszett a meccs és úgy érzem behúztuk volna. (A kamu 11 ok, a két másik 11 ok, a bíró volt kicsit vakon néha..)
- El Tigre
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ezt elbalfaszkodtuk, de a játékvezetés is megérne egy misét( pedig Mallenco még a normálisabb bírók közé tartozik)