Hát először is Mourinho...amikor több mint 3 évvel ezelőtt idejött,nekem nagyon nem tetszett a dolog.Nem birtam a stílusát,az 1 gólátlagos meccseit,hogy kérve-kelletlen bele

ol az ellenfél játékosába,edzőjébe...
De aztán hozott némi rendet a klub házatáján,jöttek az eredmények,a gólátlagra se volt panasz,aztán mikor tavaly bajnokok lettünk,rekord pontszám,stb,befogtam a pofám,egyedül a BM elleni betli idegesített,de azt mondtam,sebaj,majd jövőre.
De aztán idén kicsúsztak a dolgok,kiismerték a focinkat,kp-re erősítés az egy szem Modricon kívül nem volt...a mester makacsul ragaszkodott a középszerű arcokhoz,Casillas,Ramos magánszáma,de nem ragoznám hisz tudjuk...
Az a lényeg,az ő korszaka lezárult,nem lehetne már visszacsinálni,nem lenne értelme,ezt még a legnagyobb Mourinho fanok is ekismerik asszem....Se a klubnak,se az ő személyes karrierjének nem tett volna jót,ha mégis maradt volna...
Jöhet Ancelotti(ha igaz)aztán én is azt mondom legyen meg az a tisztalap,aztán majd meglátjuk mire jut.Ha Khedirat meg DM-et kirúgja a csapatból,akkor +1