Érdekes Varane miért tudott full letisztult teljesítményt lenyomni?

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. március 24., hétfő 11:49
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. március 24., hétfő 11:42
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. március 24., hétfő 10:27
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. március 24., hétfő 10:25
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. március 24., hétfő 10:23
Valahogy így. Remélem Varane térde rendben lesz, és visszanyeri régi formáját(talán az utóbbi két meccsen voltak erre jelek, mert előtte bénázott azért), és a franciának fix kezdőnek kell lennie. Mellette meg Ramos lesz...Csapatkapitány, vezér, ő a fiatalabb. Pepe ezekkel nem tud versenyezni, hiába mutat jobb teljesítményt valamivel.egyetértek. ha csak a mostani, meg a kövi szezonban gondolkodnánk, akkor Pepe-Varane, viszont Pepe 31, Ramos 27 éves. Utóbbi Varane mellett kiegyensúlyozottabbnak tűnik, plusz bár egy forrófejű idióta sokszor, de összetartja a csapatot, sokkal inkább kapitányanyag, mint mondjuk Iker.
Az tuti, hogy klasszikuson két olyan ember, mint Pepe meg Ramos, nos az sok. Egymásnak, maguknak, a bírónak..sok
amúgy nem tudom kinek mennyire tűnt fel, de mintha le is lassult volna, és nem kicsit. pepe sokkal mozgékonyabb tőle.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. március 24., hétfő 10:12
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 24., hétfő 10:10
egyetértek. ha csak a mostani, meg a kövi szezonban gondolkodnánk, akkor Pepe-Varane, viszont Pepe 31, Ramos 27 éves. Utóbbi Varane mellett kiegyensúlyozottabbnak tűnik, plusz bár egy forrófejű idióta sokszor, de összetartja a csapatot, sokkal inkább kapitányanyag, mint mondjuk Iker.Csabi írta:el kell őt adni, bár tudom h ez nem valósul meg. jó védő, szűk elitben van, de sajnos a bírók mindig utazni fognak rá, és erre a csapat fog ráfázni. ami másnál sárga az nála piros lesz, és ezen meccsek tömege ment már el és még fog is. nem tehet róla, de végülis ő építette fel magának ezt a "renoméját", szóval mégis. ja és pepe jobb nála. ez nálam teljesen nyilvánvaló.
amúgy nem tudom kinek mennyire tűnt fel, de mintha le is lassult volna, és nem kicsit. pepe sokkal mozgékonyabb tőle.
ez az én véleményem. jöhettek.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. március 24., hétfő 10:03
HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2014. március 23., vasárnap 23:53
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 23., vasárnap 23:30
hmm..ezt a hozzászólást nem én írtamtorjack írta:Iszogattam így menetközben, szóval teljesen tisztán nem láttam, de egyrészt neymar lesről startolt, majd előadta a hattyú halálát...lehet egyvonal volt, lehet volt kontakt, de a brazil kőkeményen rájátszott...ez még piásan is tiszta. más haszna nem is volt a brazilnak.
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. március 23., vasárnap 23:29
HozzászólásSzerző: el magico » 2014. március 23., vasárnap 23:13
Ennyi.. Ramos éppen hogy hozzáért futás közben, még szándék sem volt benne...Ha volt is kontakt, minimális. Neymar olyat homorított, ahogy a nagykönyvben meg van írva. A mi tizink is kamu volt, de ahhoz legalaább nem adtak piros lapot ajándékcsomagolásba. Na meg ugye volt ott egy kezezés is Ronaldo szabadrúgísínál.
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. március 23., vasárnap 23:11
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 23., vasárnap 23:10
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. március 23., vasárnap 23:10
Nézd már meg, hogy az agyonszopkodott RC utód megint mi a retkes faszért maradt le az emberéről?Igazi agyhalott az emberünk. És megint megcsinálta elképesztő. Nem tudom meddig nézik Perezék hogy ez a szerencsétlen sorra megveret minket a legfontosabb meccseken. Menjen már innen a rákba.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. március 23., vasárnap 23:08
+1, amúgy tanár volt ma is.Sierra írta:Szerintem sem ért hozzá, most kivételesen nincs igazatok. A bíró megette, ennyi, a piros is erős volt, de a 11-es is szerintem. Amúgy ő is nagyot játszott, kár hogy kaptunk (megint) egy vaksi bírót.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. március 23., vasárnap 23:07
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. március 23., vasárnap 23:05
HozzászólásSzerző: Savant » 2014. március 23., vasárnap 23:03
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 23., vasárnap 22:51
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem