HozzászólásSzerző: Tádám » 2014. március 23., vasárnap 23:00
HozzászólásSzerző: dr.who » 2014. március 23., vasárnap 22:52
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 19., szerda 0:05
Azon felül, hogy kb szóról szóra ugyan ezt irtam volna le, azért azt sajnálom, hogy CR-nek nem jött össze még legalább egy gól. Az a 14 gól igy, hogy megyünk tovább. nem mutatott volna rosszul, de remélem vasárnap pótolja.ziro4vr írta:Jesé sérülése beárnyékolja az estét sajnos, amúgy lötyögős, simaliba volt. CR 2 gól 2 kapufa no comment, Bale egyre jobb és igazi csapatember, Isco penge volt, de rossz döntések/befejezések, ebből ki kell jönni. Morata, lőtt egy gólt, reméljük a kérők csak az eredményt nézik meg..őő Nacho jó volt, Varane tanár mint mindig. Casemiro úgy elvolt, de nem lesz itt belőle semmi komoly ez érezhető.
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. március 18., kedd 23:13
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. március 18., kedd 23:08
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 18., kedd 23:05
R.M.C.F írta: Casemiro,halvány. Kevés ide. Őt úgy tudom elképzelni,ahogy nézem a fejét,hogy megérkezik edzésre,egy fehér műbőr makkosban,lila zokniban,világosszürke élrevasalt szövetgatyában,kasmír ingben köldökig kigombolva.....egy full sötétített E34 -es BMW-el.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. március 18., kedd 23:02
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. március 18., kedd 22:59
HozzászólásSzerző: pavel » 2014. március 18., kedd 22:56
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. március 18., kedd 22:52
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 18., kedd 22:41
HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. március 17., hétfő 22:35
a cdr-ben lesimáztuk a matracosokat, idegenbe döntetlen, ami teljesen vállalható, a baszkok egy élete gólját lövő Ibai góllal tudtak pontot menteni - utána figyeltem a gyereket a kövi 3 meccsén lóxart se tudott csinálni, komolyan ráálltam a csávóra mint a pióca,aztán lesérült..madridronie írta: úgy tűnik azért a spanyolok közt is szép számmal akad olyan, akik szerint idén a nagy meccseken valami hibádzik, akadozik a Real Madridnál illetve valami hiányzik a blancókból!
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 17., hétfő 22:05
Na, hogy ne csak Matt kapja itt az ívet, úgy tűnik azért a spanyolok közt is szép számmal akad olyan, akik szerint idén a nagy meccseken valami hibádzik, akadozik a Real Madridnál illetve valami hiányzik a blancókból!Real has shown weakness in big games
The pressure mounts
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. március 17., hétfő 22:03
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 17., hétfő 20:51
Ez önmagában megint igaz, csak van egy óriási különbség a 2 csapat között; a BM már tavaly is egy kész csapat volt (minden szempontból szerkezet, keret, minőség), amelynek a kerete idén csak tovább erősödött, tökéletesedett szemben a Real Madriddal, ahol még Carlo alatt is bőven vannak hiányosságok, hiányzó láncszemek + megoldandó új feladatok is szép számmal, nem beszélve Joséról, aki valahol 2012 tavaszán félbehagyta a munkáját (vagy esetleg rosszabb, ha az volt a max. tőleA BM idén szintén új csapatot épít, legalább annyira újat, mint amennyire Carlo Realja eltér Mou Realjától. Ott még sincs gebasz.
Münchenben momentán egyszerűbb csapatot építeni, lévén a ligában olyan "acélos" ellenfelek ellen gyakorolhatnak mint a kusen meg sálke.Akik aztán szépen körbeverik egymást.
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. március 17., hétfő 20:00
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. március 17., hétfő 19:42
A BM idén szintén új csapatot épít, legalább annyira újat, mint amennyire Carlo Realja eltér Mou Realjától. Ott még sincs gebasz.tubatibi írta:Amúgy oké, nem látod a jeleit ennek...de tök más struktúrát, játékrendszert építünk fel. Szinte minden más...még az étkezős fiú is más lett...
Nézd meg a Bayern-t, nekik tavaly kijött a lépés...de azt mindenki elfelejti, hogy előtte csak tűzközelbe voltak...sőt még a bajnokságot is elbukták....a Dortmund zakót nyomott a BM-re 2 éve...Kíváncsi lettem volna, ha BM szurkoló vagy, ott mit mondassz...![]()
Megfogadtam, hogy nem szólok a vitába....de azért na.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. március 17., hétfő 18:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 17., hétfő 18:39
Erre még nem válaszolt nekem senki, de továbbra is érdekel.Realista24 írta:Ha meg a Barca az első, akkor azért első mert jók, vagy mert mi vagyunk mélyrepülésben?És abban is igazad van, hogy csak a Barca mélyrepülése miatt vagyunk elsők
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. március 17., hétfő 18:15
Nagyon jól összefoglaltad azt, amit gondolok. Top3-as csapatnak tartom magunkat még mindig, az általam említett hibák mellett is. Ez többször leírtam, tartom is maga ehhez.Itt viszont annyiban megvédeném Matt-ot és azt mondom, hogy ne keverjük a szezont a fazonnal --> mert nekem az írásaiból abszolút nem az jön le, hogy fikázná a csapatot, vagy hogy nem tartaná jónak a jelenlegi együttest (emlékeim szerint ő is a fő esélyesek között tartja számon a csapatot), ő csupán egy valamit hiányol (ami valahol érthető is több, mint 10 év böjt után) még pedig azt, hogy szeretett klubja ne csak szimplán jó legyen; ő azt szeretné, ha a Real Madrid hosszú idő után ismét megkérdőjelezhetetlenül a világ legjobbja lenne és egyértelműen dominálna a mindenkori ellenfeleivel szemben (ez utóbbit még én is elég korainak érzem)!
Nyilván mindnyájan ezt szeretnénk, a nézetkülönbség abból fakad, hogy ő ennek a jeleit egyelőre nem véli felfedezni a csapatban (szíve joga --> a lehetőségét viszont ő sem zárja ki tudtommal, csupán egy más rendszerben képzeli el, mint azt vélhetően majd a vezetőség teszi a jövőben), míg mások igen, vagy la.is nem teszik a mércét már most olyan magasra, mint ő!
Abszolút egyetértek, nem az én szavam, csak a cikkben így volt megfogalmazva egy szóban (és többé-kevésbé fedi azt, amit én hiányolok), és azért használtam ezt.Emlegeti ezt az átütő erőt. De ez olyan megfoghatatlan dolog.
A lécet, amit én Carloval szemben felállítottam, azt átugorta, de méterekkel. De mivel én nem őt akartam edzőnek, ezért van egy másik léc is felállítva, amit az "ideális edzőtől" várnék el idén. Na az még nincs megugorva. És nem a BL győzelem jelentené a megugrást, nem is a sziporkázó játék. És nem is ez, mert ezt nem lehet elvárni egyetlen csapattól sem, és egy ilyen dolog nem csak egy csapaton múlik:Ancelotti az altalam felallitott lecet tokeletesen atugrotta, 10 meccsel a bajnoksag vege elott 3 ponttal vezetjuk a tabellat
Hanem az, hogy mondjuk egy BM vagy egy Barca ellen képesek lennénk irányítani a játékot egy félideig, 60 percig (lényeg, hogy hosszabb periódusokra), és ne olyan szégyenletesen könnyű prédák legyünk, mint amilyen a City vagy az Arsenal volt. Ahogy fentebb írtam, ne legyen olyan csapat, amelyik esélyesebb velünk szemben. Ha van 5 (vagy akár 15) olyan csapat, amelyik ellen 50-50, akkor már a vágyam teljesült. De ne legyen az, hogy valaki mondjuk 65-35 arányban esélyesebb nálunk.azt, hogy szeretett klubja ne csak szimplán jó legyen; ő azt szeretné, ha a Real Madrid hosszú idő után ismét megkérdőjelezhetetlenül a világ legjobbja lenne és egyértelműen dominálna a mindenkori ellenfeleivel szemben (ez utóbbit még én is elég korainak érzem)!
A múlthéten valamikor majdnem szóról szóra így fogalmaztam. Most is tartom. Jelenleg egy trófea a reális elvárás. Ha több lesz boldog leszek. De innen azért vérciki lenne egyet sem behúzni. Ez esetben viszont Carlonak szerintem mennie kell.Személy szerint én is egy trófeát várok ettől a szezontól, és remélhetőleg ez a bajnokság lesz, innen azt nagyon csúnya lenne bukni már, mert ha kikapunk a barcától akkor is behúzhatjuk még.
Többször leírtam. Én az aktuális legjobbhoz viszonyítom a csapatunkat, ahhoz képest még sok a gond. Nyilván egy Arsenalnál vagy egy Poolnál vagy egy AS Románál még több gebasz van, és sokkal szarabbak, mint mi, de nem őket kell a viszonyítási alapnak tekinteni. Hanem azokat, akik még előttünk járnak. Tudom, hogy nem lehet minden meccset megnyerni. Nem rinyáltam sem az Osasuna sem a Bilbao, sem az Atma elleni x miatt. Megvolt azoknak a meccseknek a maguk oka. De a Malaga elleni meccsen olyan hibák jöttek ki olyan alap és könnyű szituációkban, amik ha így sem mentek, akkor százszor nehezebb szituban sem fognak. Ez vagy zsigerből megy, vagy nem fog menni, ha nincs terület meg idő. Na ezek zsigerből nem mennek még.erre Matt rendszeresen leírja, hogy szar szinte minden, a csapat csalóka, az idáig elért eredmények jóhogynem véletlenek, nem is rajtunk múlot, stb. Matt kolléga az, aki picit átesett a ló túloldalára. Annyira nincsenek itt elszálva páran, vagyis az általános vélekedés nem annyira rózsaszínű szemüvegen keresztül látja a dolgokat, hogy ezt helyre kéne billenteni rendszeresen.
Két hónapja írtam pont azt, hogy bizakodok, mert 1-0-ra meg 2-0-ra nyerjük a meccseket és a trófeákat azok a csapatok nyerik, akik így nyernek, nem azok, akik 4-2-re meg 5-3-ra nyernek. Úgyhogy ezt is így gondolom. Csak ez a kínkeserves 1-0 már nem jött az Atma ellen. Nem nagy gond az az x, csak éppen intő jel. Mert ahogy ott nem jött, úgy még kevesebb esély van Chelsea/BM/Barca ellen hasonló eredményre. Az adok-kapokból meg szerintem nem mi fogunk kijönni jól.ennek ellenére, ami eddig elvárható volt tőlük és Carlotól azt ha még sokszor döcögősen is, de a nehézségek, akadályok, problémák ellenére is hozzák
Én a 2008-as MU-t lazán idevenném. Nem voltak dominánsak, de az a csapat bárki ellen 50-50-ről indult. Meg ott volt a 2003-as Milan, a 2003-as Juve, a 2003-as Real, a Chelsea Mou időszaka alatt. Még biztos volt 1-2 ilyen, csak most nem ugranak be. Azok ellen a csapatok ellen nem volt másik olyan csapat, amelyik egyértelműen esélyesebb volt náluk. Az utóbbi időben pont 2 gigász egyeduralkodó miatt van az, hogy kevés az ilyen csapat. De ha van egy ilyen egyeduralkodó, akkor én elvárom, hogy ennyi zséből felnőjünk hozzájuk.hogy az elmúlt 10 év győztesei közül konstans, tartós átütőerőről max. 2 csapat esetében beszélhetünk
Mi már eleget voltunk a tűz közelében. MU meg nagyon bika volt 2008-ban. A másik 3 győztest, akit említettél, ott nézd meg, hogy milyen taktikával nyertek. A Real sosem fog bunkerfocival BL-t nyerni. Ha nem vagy minimum 50-50 mindenki ellen, akkor marad a bunkerfoci, de azt meg nem tudjuk. Még Mou alatt sem tudtuk jól űzni. Mivel mi erőből szoktuk megverni az ellenfeleinket, ezért ha van nálunk jobb, akkor erőből nem fog menni, így nem tudunk nyerni.és itt kell megjegyezni, hogy akár Joséval is összejöhetett volna egy MU., Pool, Chelsea, Inter féle, fajta végső győzelem 2012-ben (legközelebb akkor álltunk ehhez), de az átütőerő ott sem lett volna meg, mint ahogy a fenti nyertesek esetében sem volt meg és ahogy pl. a Bayernben sem volt meg még 2010-ben, 2012-ben sem --> csupán egy csapat voltak az elitből, akik jó úton haladtak és évekig a tűz közelében készültek a sikerre.
Jelenlévő fórumozók: 34 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem