Lehet rá sanszuk, főleg ha innentől kezdve kevés hibát ejtenek és az április végén lejátszandó Chelsea elleni rangadót sikerül behúzniuk, illetve a City ellen és a Suprs ellen is nyerni tudnak. Ezeken kötelezően kell nyerni, hazai pályán szóval van esély. Simán fellehet jönni a 4 pont hátrányból, ha keveset vagy egyáltalán nem hibáznak innentől. De tuti, hogy befog csúszni egy- két pontvesztés, csak úgy, mint a többi éllovasnál.Remy írta:Mivel az Arsenal kiesett a versenyből, így remélem a Pool nyeri meg. Remekül tolják, úgyhogy megérdemelnék. Meg hát Gerrard nyerjen már egy PL címet... sok botlábúnak van már, ő meg egy élő legenda, illene...

Premier League
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Premier League
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Mivel az Arsenal kiesett a versenyből, így remélem a Pool nyeri meg. Remekül tolják, úgyhogy megérdemelnék. Meg hát Gerrard nyerjen már egy PL címet... sok botlábúnak van már, ő meg egy élő legenda, illene...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Érdemtelen győzelem? Ha nyersz mindig megérdemled...GT37 írta:A semmiből jött, nem annyira érdemeltük meg, de kit érdekel?

-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
GT, te kajak elhiszed, hogy még van esélyetek a 4. helyre?
az Arsenal a vesztett pontok tekintetében 9-cel, míg a 'Pool 12-vel jobb a Spursnél, úgy hogy van hátra 8 forduló.
Szép dolog álmodozni meg tudom mit élsz át, de mégha a Spurs csúcsformában is lenne és az előbb említett 2 csapat meg kikapna minden 2. meccsén, még akkorse lenne reális esélyetek. de amilyen formában van a pool...

az Arsenal a vesztett pontok tekintetében 9-cel, míg a 'Pool 12-vel jobb a Spursnél, úgy hogy van hátra 8 forduló.

Szép dolog álmodozni meg tudom mit élsz át, de mégha a Spurs csúcsformában is lenne és az előbb említett 2 csapat meg kikapna minden 2. meccsén, még akkorse lenne reális esélyetek. de amilyen formában van a pool...
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
GT37 írta:SIGURDSSOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A semmiből jött, nem annyira érdemeltük meg, de kit érdekel?
ugye olyan még nem volt, hogy mind2 csapatod nyert egy hétvégén ?

- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
ziro4vr írta:na GT mai makkadagja megvolt, este vissza fogja kapni

Inkább nézzük úgy, hogy most visszakaptam valamennyit az egész éves pechadagból.

- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
ahhoz tovább kell jutniuk az északiaknak a csoportbólNa, majd a brazilok ellen a VB-nOX tripla és byebye Brazília
![]()

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Soton védő mint akit fejbe lőnek úgy ugrott fel
Ez jó kis meccs volt a bdsrstnt.

- GT37
SIGURDSSOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára GT37 2014. március 23., vasárnap 16:21-kor.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Na, majd a brazilok ellen a VB-nhehe írta:nem ismerem a friss generációjukat - mer kábé leszarom, nonfaktor úgyis az összes - de ha én egy angol válogatott szövetségi kapitány lennék (brrr), akkor oxlade, sturridge, walcott, wilshere, rooney full alap lenne nálam, de sztem ezek még életükben sohasem álltak fel ezekkel egyszerre a pályán.

Amúgy ez a Soton nekem nagyon szimpatikus csapat.
szerk: LOL

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehe
nem ismerem a friss generációjukat - mer kábé leszarom, nonfaktor úgyis az összes - de ha én egy angol válogatott szövetségi kapitány lennék (brrr
), akkor oxlade, sturridge, walcott, wilshere, rooney full alap lenne nálam, de sztem ezek még életükben sohasem álltak fel ezekkel egyszerre a pályán.
mindig ilyen szutyok milnereket meg barryket, kivénhedt fullátlagsablon lampardokat látok
na off vége, gecire kezdek izgulni, ma megnyerhetjük a ligát buzikák!!!

mindig ilyen szutyok milnereket meg barryket, kivénhedt fullátlagsablon lampardokat látok
na off vége, gecire kezdek izgulni, ma megnyerhetjük a ligát buzikák!!!

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
mi ez a kis lényfingnyi írás...GT37 írta: Taktikailag kis túlzással nulla, az eddigi győzelmeinket sem igazán neki köszönhettük, hanem egyszerűen klasszisokkal jobb volt a keretünk a legtöbb esetben, és bedaráltuk az ellenfelet. De elképzelés nem igazán volt, és most sem igazán van. (Bár, teszem hozzá, ez a második félidő egyelőre egész tűrhető.)

vannak ott potenciális spílerek, csak azoknak meg agyuk nem sok van..több metszetes fazon kéne, mint Rooney, kb ő az egyetlen aki összeköti a lampard-féléket az ilyen sturridge, oxlade félékkelhehe írta:amíg pl az oxlade típusú és képességű és tudású arcokat nem alapemberként játszatják, az angolok soha a büdös életben nem fognak elérni semmit a válogatottal.
Nem illik.
- hehe
amíg pl az oxlade típusú és képességű és tudású arcokat nem alapemberként játszatják, az angolok soha a büdös életben nem fognak elérni semmit a válogatottal.

- GT37
De azt nem írtad, hogy Eriksen.Remy írta:GT... cf-en írtam, hogy Jay Rodriguez![]()
Amúgy az angoloknál egy egész pofás kis csapat tudna összeállni. A támadószekció Sturridge vezérletével nagyon ütős lehetne. Ha most a VB-n nem is, de a kövi EB-n, már oda kell rájuk figyelni. A védelem a gyenge pont, de a kövi 10 ávre lesz majd egy Luke Shaw ott a baloson. Tehát 3 helyre kéne találni majd valakit.

Egyébként az említettek mellett én Lallanát is behívnám végre, kiváló formában futballozik idén.
És ha már Soton, ez a Ward-Prowse gyerek sem lesz rossz majd, csak még érnie kell egy kicsit.
Illetve még Barkley lesz nagy király.

Taktikailag kis túlzással nulla, az eddigi győzelmeinket sem igazán neki köszönhettük, hanem egyszerűen klasszisokkal jobb volt a keretünk a legtöbb esetben, és bedaráltuk az ellenfelet. De elképzelés nem igazán volt, és most sem igazán van. (Bár, teszem hozzá, ez a második félidő egyelőre egész tűrhető.)ziro4vr írta:GT, de hogy látod Sörvúd munkáját/jövőjét?
Szerintem nyáron menni fog, Levy nem fog még egy esélyt adni neki, és jönni fog egy idősebb, tapasztaltabb tréner (van Gaal?).
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Cahill jónak tűnt a chelsea-ben mikor láttam, most a vb-n akkor járnának a legjobban, ha mellé Terry menne mégRemy írta:GT... cf-en írtam, hogy Jay Rodriguez![]()
Amúgy az angoloknál egy egész pofás kis csapat tudna összeállni. A támadószekció Sturridge vezérletével nagyon ütős lehetne. Ha most a VB-n nem is, de a kövi EB-n, már oda kell rájuk figyelni. A védelem a gyenge pont, de a kövi 10 ávre lesz majd egy Luke Shaw ott a baloson. Tehát 3 helyre kéne találni majd valakit.
GT, de hogy látod Sörvúd munkáját/jövőjét?

Nem illik.
- Remy
- Kapcsolat:
GT... cf-en írtam, hogy Jay Rodriguez
Amúgy az angoloknál egy egész pofás kis csapat tudna összeállni. A támadószekció Sturridge vezérletével nagyon ütős lehetne. Ha most a VB-n nem is, de a kövi EB-n, már oda kell rájuk figyelni. A védelem a gyenge pont, de a kövi 10 évre lesz majd egy Luke Shaw ott a baloson. Tehát 3 helyre kéne találni majd valakit.

Amúgy az angoloknál egy egész pofás kis csapat tudna összeállni. A támadószekció Sturridge vezérletével nagyon ütős lehetne. Ha most a VB-n nem is, de a kövi EB-n, már oda kell rájuk figyelni. A védelem a gyenge pont, de a kövi 10 évre lesz majd egy Luke Shaw ott a baloson. Tehát 3 helyre kéne találni majd valakit.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Remy 2014. március 23., vasárnap 16:01-kor.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Piszok jó meccs amúgy. Vérbeli agyatlan angolfocis derbi a pontokért.
GT: eredmenyek.com, ott van videó minden gólról ha a meccsre rákattintasz.
GT: eredmenyek.com, ott van videó minden gólról ha a meccsre rákattintasz.
- GT37
Eriksen második gólját tudná valaki linkelni? Pont lemaradtam róla.
Hatalmas kincs ez a gyerek.
szerk.: Tényleg, el is felejtettem, hogy eredmények.com-on vannak már videók. Köszi, srácok.
Soldado a király.
Hatalmas kincs ez a gyerek.

szerk.: Tényleg, el is felejtettem, hogy eredmények.com-on vannak már videók. Köszi, srácok.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára GT37 2014. március 23., vasárnap 15:47-kor.