HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 23., vasárnap 16:21
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 23., vasárnap 16:21
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 23., vasárnap 16:20
Na, majd a brazilok ellen a VB-nhehe írta:nem ismerem a friss generációjukat - mer kábé leszarom, nonfaktor úgyis az összes - de ha én egy angol válogatott szövetségi kapitány lennék (brrr), akkor oxlade, sturridge, walcott, wilshere, rooney full alap lenne nálam, de sztem ezek még életükben sohasem álltak fel ezekkel egyszerre a pályán.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 23., vasárnap 16:16
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 23., vasárnap 16:10
mi ez a kis lényfingnyi írás...GT37 írta: Taktikailag kis túlzással nulla, az eddigi győzelmeinket sem igazán neki köszönhettük, hanem egyszerűen klasszisokkal jobb volt a keretünk a legtöbb esetben, és bedaráltuk az ellenfelet. De elképzelés nem igazán volt, és most sem igazán van. (Bár, teszem hozzá, ez a második félidő egyelőre egész tűrhető.)
vannak ott potenciális spílerek, csak azoknak meg agyuk nem sok van..több metszetes fazon kéne, mint Rooney, kb ő az egyetlen aki összeköti a lampard-féléket az ilyen sturridge, oxlade félékkelhehe írta:amíg pl az oxlade típusú és képességű és tudású arcokat nem alapemberként játszatják, az angolok soha a büdös életben nem fognak elérni semmit a válogatottal.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 23., vasárnap 16:04
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 23., vasárnap 16:02
De azt nem írtad, hogy Eriksen.Remy írta:GT... cf-en írtam, hogy Jay Rodriguez![]()
Amúgy az angoloknál egy egész pofás kis csapat tudna összeállni. A támadószekció Sturridge vezérletével nagyon ütős lehetne. Ha most a VB-n nem is, de a kövi EB-n, már oda kell rájuk figyelni. A védelem a gyenge pont, de a kövi 10 ávre lesz majd egy Luke Shaw ott a baloson. Tehát 3 helyre kéne találni majd valakit.
Taktikailag kis túlzással nulla, az eddigi győzelmeinket sem igazán neki köszönhettük, hanem egyszerűen klasszisokkal jobb volt a keretünk a legtöbb esetben, és bedaráltuk az ellenfelet. De elképzelés nem igazán volt, és most sem igazán van. (Bár, teszem hozzá, ez a második félidő egyelőre egész tűrhető.)ziro4vr írta:GT, de hogy látod Sörvúd munkáját/jövőjét?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 23., vasárnap 15:59
Cahill jónak tűnt a chelsea-ben mikor láttam, most a vb-n akkor járnának a legjobban, ha mellé Terry menne mégRemy írta:GT... cf-en írtam, hogy Jay Rodriguez![]()
Amúgy az angoloknál egy egész pofás kis csapat tudna összeállni. A támadószekció Sturridge vezérletével nagyon ütős lehetne. Ha most a VB-n nem is, de a kövi EB-n, már oda kell rájuk figyelni. A védelem a gyenge pont, de a kövi 10 ávre lesz majd egy Luke Shaw ott a baloson. Tehát 3 helyre kéne találni majd valakit.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 23., vasárnap 15:57
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. március 23., vasárnap 15:46
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 23., vasárnap 15:45
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 23., vasárnap 15:43
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. március 23., vasárnap 15:36
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 23., vasárnap 15:26
+1. Spursbe fontos játékos lehet, de neki az a max.ateeemadrid írta:nemtom, én még most sem látok benne olyan nagyon kiemelkedőt. egy ügyes kis játékos, nagyszerű rúgótechnikával, de ennyi.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. március 23., vasárnap 15:22
nemtom, én még most sem látok benne olyan nagyon kiemelkedőt. egy ügyes kis játékos, nagyszerű rúgótechnikával, de ennyi.eriksent simán hoznám majd a xavi utáni időszakban, bár még kell érnie, de nagyon intelligens játékos.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 23., vasárnap 15:15
Szerintem ez a legnagyobb probléma, a kerettel alapjában véve nincs gond, a játékosok hozzáállásával és Sherwood taktikai képzettségével annál inkább... Az az érzésem, hogy új, rutinos, tapasztalt, edző kell a nyáron, aki képes gyakorlatilag a nulláról felépíteni egy csapatot, és olyan játékot kialakítani, amiben van valami elképzelés...Kerlon írta:Sherwood felszórt 11 játékost taktika nélkül... Nem igazán látszik, hogy mit akarnak játszani.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. március 23., vasárnap 15:15
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. március 23., vasárnap 15:11
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 23., vasárnap 15:07
Igazából mindenkit le kéne cserélni, Soldadót is, Csádlit is, meg az egész középpályát is.nmate írta:Szerintem most épp nem ő a baj. Ez a Csádli 3 beadásból 3-at elcseszett, a középpálya meg mennyei egy szint.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. március 23., vasárnap 15:05
Jelenlévő fórumozók: 37 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem