Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Babinho

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Babinho » 2013. május 21., kedd 11:08

Ha már fiatal és madridhoz is köthető edző, aki már "magasabb" szinten is bizonyított: Michael Laudrup
és ha rezeg a léc a bl elődöntőben még be is szállhat: http://www.youtube.com/watch?v=7LkTAzhBsLY :mrgreen:
De tényleg, nagyon-nagyon szívesen látnám. Több swansea meccset láttam idén. Bár állítása szerint nem akar élklubbot vezetni, én azt gondolom hogy komoly érdeklődés esetén meggyőzhető lenne. Sportigazgatónak meg be kell vágni Hierro-Zidane kettőst. 'szthaddszóójjon

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 21., kedd 10:54

Egyébként egy szavazáson a többség azt szeretné, ha Toril ülne le a hátralévő két meccsen a padra.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. május 21., kedd 10:49

ennek a sok :cens: -nek senki sem szent. itt mindenkinek addig van tekintélye ameddig az edző meg nem sérti a kicsi lelkecskéjét. tehát ilyen szempontból nem ő a megfelelő, viszont ha ezt nézzük akkor senki. casillas besértődik és vége az edzőnek, hívják ancelottinak vagy torilnak.

azon kívül megfelelő választásnak tartom, mert a castillával látványos, gyors, támadó focit játszat. ismeri az utánpótlást, tudja kit, milyen szinten lehetne beépíteni. az egyetlen aggodalmam vele kapcsolatban, hogy elég jól megerősítené-e a középpályát.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 21., kedd 10:49

hehe írta:értem én, de szted lenne tekintélye a nagycsapatnál?
nem hinném.
Figyelj, ha Mourinho elvesztette a tekintély( fogjuk az önfejűségére ), akkor bárki elveszítheti. Sokkal inkább bedobnám Torilt, mint Ancelottit. Nem is értem, hogy ti miért akarjátok ennyire az olaszt. Főleg te, akinek az számít a legjobban, hogy szépen játsszon a csapat. Di Matteo se volt tekintélyes, de összhangba került a csapattal és megoldották. Ennyi kockázat belefér...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 21., kedd 10:46

értem én, de szted lenne tekintélye a nagycsapatnál?
nem hinném.
Ha Casillasnél és Ramosnál átmegy a szűrőn, akkor bármi lehet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 21., kedd 10:42

értem én, de szted lenne tekintélye a nagycsapatnál?
nem hinném.
Kép
Kép
Kép

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 21., kedd 10:38

hehe írta:
Csabi írta:Én meg Torilt akarom látni az első csapat élén... (ha Kloppot nem tudja elhozni)
miért?

(amúgy carlo lesz.)
Nem tőlem kérdezted, de az én véleményem az, hogy Toril egész jól szerepel a Castillával. Támadó focit játszat velük, folyik a labda és a tapasztalatlan játékosokkal - bár még a kiesés szele is simogatta őket -, de erős középcsapatot csinált a frissen feljutó csapatából, ahonnét eladtak 2 kulcs játékost és Moratat is kivették félig meddig. Ezenkívül nagyjából ismeri a közeget és talán sok ember örömére bemerné vállalni a fiatalokat is. A világhíres La Masia növendékek is csak 3 ponttal vannak előttük pedig ott már van némi rutin a másodosztályban.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 21., kedd 10:21

Csabi írta:Én meg Torilt akarom látni az első csapat élén... (ha Kloppot nem tudja elhozni)
+1 és én Karankat is itt tartanám a következő edző kilététől függetlenül.
K

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 21., kedd 10:20

miért?

(amúgy carlo lesz.)
Kép
Kép
Kép

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. május 21., kedd 10:18

Én meg Torilt akarom látni az első csapat élén... (ha Kloppot nem tudja elhozni)

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 20., hétfő 23:58

Egyet kell értsek sonickal, én is megnézném Wengert a RM edzőjeként
Wenger majd a következő lesz! :mrgreen: :Đ De komolyan; úgy tűnik minden "nagyágyút" 3X-szor kell körbenyalnunk/ugrálnunk, mire ÁMENT kapunk tőlük! José papa 2007, 2009, 2010; Ancelotti 2006 (Perez a lemondása előtt szóban már megegyezett az olasszal és szépen le volt zsírozva, hogy a nyáron átveszi a Madridot + ajándékba megkapja hozzá még Henryt is), 2009, ?2013?; Wenger 2006, 2009, ?201.?; na ??? :mrgreen:
hehe, de lényegtelen, mert igaz.

Én írtam,vissza kell keresni,de tényleg lényegtelen. by R.M.C.F
Matt009 és még sokan mások .............
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 20., hétfő 23:37

hehe, de lényegtelen
Én írtam,vissza kell keresni,de tényleg lényegtelen. A baloldali kreatív szárnyunk elszállt a hiányával,ő volt a részmegoldás a félig működő khedira alonso kp-ára.Mivel sokat lépett fel,így nem szakad szét annyira a pálya,na meg a betörései is úgy hiányoztak mint tanyára a villany.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 20., hétfő 23:32

Toky írta:Talán nmate?
hehe, de lényegtelen, mert igaz.
A másik topicban írtam, itt a 2. szezonban a Casillas helyzetet oldotta meg egyedül jól - mondhattok akármit, López játszatása logikus lépés volt és Iker volt a csicska, amiért gerjesztette Ramost. Mert tuti, hogy ez az ő műve volt, bírom Ikert, de a személyes dolgait nem kellett volna az edzőre és a csapatra kivetíteni, akármekkora nyomorék is volt José.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. május 20., hétfő 23:26

Mennie kellett, ez van, most nem hozom fel az érveket amik mellette és ellene szólnak, ez lerágott csont már.

Amit várok Ancelottitól:
- BL győzelem: a legfontosabb számomra, az, hogy milyen játékkal az másodlagos számomra, egyszerűen kell a tizedik, minél hamarabb.
- stabil kp: minőséget igazolni, Khedirát az első gépen küldeni haza.
- a kezdőt a legjobb formában lévő játékosok alkossák, ne legyenek kiskedvencek mint Mourinhonál akiket orrbaszájba nyomat. CR-en kívül ennek mindenkire vonatkoznia kell, ő külön kategória, mivel a semmiből is talál 1-2 gólt ha kell.
- extrák: Kaká ha marad akkor nem bánnám ha motiválná egy kicsit az öreg, nála jobban senki nem ismeri a brazilt. Még egy jó kiegészítőember válhatna belőle. És végül egy Real Madridhoz illő foci sem ártana, de ha BL-t nyerünk akkor szemet hunyok fölötte, nem érdekel.

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2013. május 20., hétfő 23:23

Zooler írta:Engem csak az az egy zavar, ha egy Mourinho kaliberű embernek beletörik a bicskája a csapatba (ellentétek, szarkavarás vs eddig mindehol tűzbe mentek érte a játékosok) akkor ki lesz az akinél rend lesz? :roll: Most az másodlagos, hogy ebben az évben szerintem is nézhetetlen volt a csapat játéka az idény 90%-ban, de ezt részben sok háttérkavarás, szarkavarás egy mellékes eredményének tekintem...
Szerintem a játék képének hanyatlása köszönhető az elcseszett előszezonnak és Marcelo kidőlésének is. Ez utóbbit már valaki említette. Bocs, de most nem jut eszembe, hogy ki volt az. Talán nmate? :hmmm:

Mourinho az a fajta edző, aki azt is megmondja a játékosoknak, hogy mikor mit csináljon. Nem kenyere a kreativitás. Neki zsoldosok kellenek, akiknek nincs saját véleménye, csak az övé van. Szerintem itt hibázott. Az rendben, hogy Marcelo helyezkedési hibáit megpróbálja kijavítani. Sőt, ez pozitívum. De amikor lényegében kiírtja az 1 vs 1-eket, a földön való labdakihozatalt, a kombinatív játékot...
Itt nem csak olyan játékosok vannak, akik -kis túlzással- csak neki köszönhetik, hogy címeket nyertek. Itt már komoly tapasztalattal és így egokkal találta szembe magát. A Realnál szerintem nem az a megoldás, hogy megpróbálod letörni ezeket az egokat (Casillas, Ramos, Ronaldo stb.), hanem együtt dolgozol velük (egy rossz hasonlat a Goa'uld és a Tok'Ra :D ). Mourinho minden áron az "egyetlen kiskakas akart lenni a szemétdombon". Hát -némi iróniával- a szemétdomb már-már megvan. :roll:

RaúlRealMadrid
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC

HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 20., hétfő 23:15

Na mindegy, alszok egyet és álmomban megbarátkozok Carlo papával. :D Mourinhonál is így voltam, utáltam őt, sőt amikor idejött nem akartam megnézni a Real meccseit, aztán az egyik legnagyobb kedvencem lett, nem a játéka miatt, hanem amiatt, ahogy keményen odamondja mindenkinek az igazat, a stílus... :D

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 20., hétfő 23:12

Zooler írta:Engem csak az az egy zavar, ha egy Mourinho kaliberű embernek beletörik a bicskája a csapatba (ellentétek, szarkavarás vs eddig mindehol tűzbe mentek érte a játékosok) akkor ki lesz az akinél rend lesz? :roll: Most az másodlagos, hogy ebben az évben szerintem is nézhetetlen volt a csapat játéka az idény 90%-ban, de ezt részben sok háttérkavarás, szarkavarás egy mellékes eredményének tekintem...

Okos felvetés,jó olvasni már nem először okosságokat is,nem mint a másik fórumon,ahol megszállták a degeneratív elemek az oldalt és gyurcsókosan táv agyszívást alkalmaztak.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Corleone
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC

HozzászólásSzerző: Corleone » 2013. május 20., hétfő 23:11

Yuppot nem lehetne elhozni ?
Én elkezdtem bizakodni a legutóbbi hírekkor, mikor szóba hozták velünk Heynckest. Bár szó volt róla, és mondta is, hogy visszavonul a szezon végén, ez a dolog megdölni látszik, mert nemrég azt nyilatkozta, hogy több ajánlata is van és valószínűleg külföldön fogja folytatni (, ha folytatja).

De nekem is az az érzésem, hogy a Carlo-ügy már korábban megköttetett.
#happyshitting

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 20., hétfő 23:11

nmate írta: én is megnézném Wengert a RM edzőjeként
de ő felejtős ahogy klopp is..meg sokan mások.
szerintem a hozhatóak közül ancelotti a legjobb alternatíva. ne csináljuk már vele azt mint a chelsea benitezzel, orrba szájba szidták csórít aztán mégis a lehető legmesszebb jutottak.
de akárki jön ide, és meg lesz nyáron az a bevásárlás akit akarunk, akkor lehet itt tényleg akárki akkor a jövő évet be kell áldozni.

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. május 20., hétfő 23:11

Carlo bácsi eddig 3 országban volt edző.
3 bajnoki cím, és jó játék.
2szeres Bl győztes.
Nem kezdő bohóc ő.
A 2000es évek közepi Milant is meg lehet nézni.
Nem volt kutyaszar az a foci.
A Chelsea meg CSAK az ő edzősége alatt játszott jól és szépen, minden más edzőnél csak erőfoci ment.
Tud a sztárok nyelvén, és képes elviselni egy olyan terhet is amit egy ekkora klub rak rá. Csapatai képesek voltak uralni a mérkőzéseket, Mou egyetlen gárdájáról sem volt ez elmondható.
Pluszba szerintem nem éppen looser kerettel indul majd neki a szeptembernek.
Mitől ne válna be?
De én pl Beníteznek is örültem volna.
Jó lesz Ő, higgyetek nekem B-)

Vissza: