ne ijesztgess kérleknmate írta:Sopcastesek kb. 5 perc után offlineok lesznek, abban biztos lehetszKerlon írta:Ha Isten meghallgat, akkor este találok normális szép streamet, hanem akkor személyesen fogom meglátogatni, mert kiugrok a koli ablakon.

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. március 23., vasárnap 14:13
ne ijesztgess kérleknmate írta:Sopcastesek kb. 5 perc után offlineok lesznek, abban biztos lehetszKerlon írta:Ha Isten meghallgat, akkor este találok normális szép streamet, hanem akkor személyesen fogom meglátogatni, mert kiugrok a koli ablakon.
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. március 23., vasárnap 14:12
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 23., vasárnap 14:04
ez volt az etető, a kamu.. most meg jön az alázás remélhetőlegtubatibi írta:Diego Lopez - Carvajal, Varane, Pepe, Marcelo - Ramos, Khedira, Modric - Ronaldo,Bale,Di Maria
ez volt az őszi kezdő...az a kp...sírok....
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 23., vasárnap 14:04
Sopcastesek kb. 5 perc után offlineok lesznek, abban biztos lehetszKerlon írta:Ha Isten meghallgat, akkor este találok normális szép streamet, hanem akkor személyesen fogom meglátogatni, mert kiugrok a koli ablakon.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 23., vasárnap 14:01
Pont ez az oka amiért bizakodó vagyok... Akkor a barca formában volt és otthon. Mi meg? Inkább nem kommentálom...tubatibi írta:Diego Lopez - Carvajal, Varane, Pepe, Marcelo - Ramos, Khedira, Modric - Ronaldo,Bale,Di Maria
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. március 23., vasárnap 13:52
Sőt! Csatár nélkül 3 szélsővel. Ancelotti tökön szúrta magát múltkor rendesen. Azért így is biztató, hogy akkor ilyen helyzetben 2-1re kaptunk csak ki és nagyon nem voltunk esélyesek most, viszont esélyesebbek vagyunk és sokkal jobb a kezdő is.tubatibi írta:Diego Lopez - Carvajal, Varane, Pepe, Marcelo - Ramos, Khedira, Modric - Ronaldo,Bale,Di Maria
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. március 23., vasárnap 13:49
HozzászólásSzerző: dragostej » 2014. március 23., vasárnap 13:42
Este a studióban a Hegyi, Hajdu, Vincze csodahármas fog rohamozni.R.M.C.F írta:Ha isten meghallgat akkor Hegyi nem lesz ott a stúdióban ma,nincsen szükségem a madrid ekézésére.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. március 23., vasárnap 13:39
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. március 23., vasárnap 13:32
Most hoztam biztos, ami biztos alapon 2 dobozzal, sörök is behűtve...végetek van, mint a botnak.Ja, torjack, remélem, nem marad cigid estére...![]()
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 23., vasárnap 13:25
hehe írta:na elemeztem 3 ilyen real-barca balhévideót az elmúlt sok évből - volt termés bőven- és arra az eredményre jutottam, hogy mi durvák vagyunk, a barcások meg cigányok.
Naná.Dupla D írta:te is ennyire várod az esti CF klasszikust?
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 23., vasárnap 13:00
Tùl nagyot nem tudna hùzni... Max beteszi Iscot azt annyi...realistahuni írta:Ha Benzema nem tudja vállalni akkor bajt érzek, mert hajlamos lesz Carlo eltaktikázni abban az esetben.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. március 23., vasárnap 12:47
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. március 23., vasárnap 12:47
Meglepő, hogy Benzemára tippelsz. Én nem merek tippelni mondjuk, mert vagy nagyon megcsapjuk őket vagy nagyon pofára esünk.Csabi írta:1-0 vagy 2-0 nekünk. ez a tippem. cé és benzema.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 23., vasárnap 12:39
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. március 23., vasárnap 12:35
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 23., vasárnap 12:29
3 a minimum... BBC oszt csőCsabi írta:1-0 vagy 2-0 nekünk. ez a tippem. cé és benzema.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. március 23., vasárnap 12:25
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 23., vasárnap 12:24
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 23., vasárnap 12:22
Hozzám estére jönnek a haverok, és lesz itt is vagy 2 barcás. Remélem nyerünk, mert ki akarom magam élni mint mùltkor a Schalke meccsen mikor mondja haver, hogy a Schalke egy középcsapat. Hát mondom a nagy bundesligában 3... Erre jön haver, hogy hát azért...Erre mindom neki, hogy mert a Barca most hanyadik?hehe írta:én ilyenkor mindig a verekedéseket, balhékat meg a rugdosódásokat nézem meg a youtube-on, így hergelem magam minden el clasico előtt
Jelenlévő fórumozók: 77 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem