Este a studióban a Hegyi, Hajdu, Vincze csodahármas fog rohamozni.R.M.C.F írta:Ha isten meghallgat akkor Hegyi nem lesz ott a stúdióban ma,nincsen szükségem a madrid ekézésére.

HozzászólásSzerző: dragostej » 2014. március 23., vasárnap 13:42
Este a studióban a Hegyi, Hajdu, Vincze csodahármas fog rohamozni.R.M.C.F írta:Ha isten meghallgat akkor Hegyi nem lesz ott a stúdióban ma,nincsen szükségem a madrid ekézésére.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. március 23., vasárnap 13:39
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. március 23., vasárnap 13:32
Most hoztam biztos, ami biztos alapon 2 dobozzal, sörök is behűtve...végetek van, mint a botnak.Ja, torjack, remélem, nem marad cigid estére...![]()
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 23., vasárnap 13:25
hehe írta:na elemeztem 3 ilyen real-barca balhévideót az elmúlt sok évből - volt termés bőven- és arra az eredményre jutottam, hogy mi durvák vagyunk, a barcások meg cigányok.
Naná.Dupla D írta:te is ennyire várod az esti CF klasszikust?
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 23., vasárnap 13:00
Tùl nagyot nem tudna hùzni... Max beteszi Iscot azt annyi...realistahuni írta:Ha Benzema nem tudja vállalni akkor bajt érzek, mert hajlamos lesz Carlo eltaktikázni abban az esetben.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. március 23., vasárnap 12:47
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. március 23., vasárnap 12:47
Meglepő, hogy Benzemára tippelsz. Én nem merek tippelni mondjuk, mert vagy nagyon megcsapjuk őket vagy nagyon pofára esünk.Csabi írta:1-0 vagy 2-0 nekünk. ez a tippem. cé és benzema.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 23., vasárnap 12:39
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. március 23., vasárnap 12:35
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 23., vasárnap 12:29
3 a minimum... BBC oszt csőCsabi írta:1-0 vagy 2-0 nekünk. ez a tippem. cé és benzema.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. március 23., vasárnap 12:25
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 23., vasárnap 12:24
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 23., vasárnap 12:22
Hozzám estére jönnek a haverok, és lesz itt is vagy 2 barcás. Remélem nyerünk, mert ki akarom magam élni mint mùltkor a Schalke meccsen mikor mondja haver, hogy a Schalke egy középcsapat. Hát mondom a nagy bundesligában 3... Erre jön haver, hogy hát azért...Erre mindom neki, hogy mert a Barca most hanyadik?hehe írta:én ilyenkor mindig a verekedéseket, balhékat meg a rugdosódásokat nézem meg a youtube-on, így hergelem magam minden el clasico előtt
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 23., vasárnap 12:19
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 23., vasárnap 12:12
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. március 23., vasárnap 12:09
te is ennyire várod az esti CF klasszikust?Dettó, valamiért most nagyon fel vagyok pörögve
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. március 23., vasárnap 12:05
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. március 23., vasárnap 12:00
Az nagy szívás lesz az tuti. Legyünk optimisták, látszani fog rajta, hogy milyen állapotban van. Félidőben meg jöhet Isco, ha nem megy a franciának, bár megmondom őszintén nem örülnék, ha egy félidőt csatárposzton Iscoval kéne lehúzni. Utálom a klasszikus napjait olyan lassan telik az idő..Anthony írta:Benzema ha nem 100%-os, esetleg még rá is sérül, az azért kellemetlenül fogja érinteni a csapatot.
HozzászólásSzerző: sander » 2014. március 23., vasárnap 11:58
lyenkor szoktak jönni a nagy pofára esésektubatibi írta:4-1?3-1?
Gyerekek, azért kicsit vegyünk visszább szerintem.
Semmivel sem jobb csak inkább maradjunk a realitásnál. Kemény meccs lesz és nagyon kell hajtanunk azért hogy győzzünk. Sokan beharangozzák azt hogy itt 3-4-5 góllal is nyerhetünk meg hogy simán szétverjük a Barcát. De tudhatjuk hogy akármelyiknek is van a jobb csapata attól függetlenül mindig megizasztja a másikat. Vegyük csak azt figyelembe hogy a Barcának egy kisit jobb csapata volt az utóbbi időben mint a Madridnak , mégsem sikerült nyerniük az utobbi jó pár meccsen.Géci írta:Mert jobb, ha valakitől azt lehet olvasni hetek óta, hogy kikapunk... Még szerencse, hogy a csapat nem így áll hozzá...
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. március 23., vasárnap 11:55
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem