Neuer meg sztem a legjobb kapus az UTben

mögötte jelenleg Sirigu áll.
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. március 23., vasárnap 10:51
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. március 23., vasárnap 10:25
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. március 23., vasárnap 2:09
Songot eddig nem mertem megvenni, mert nem tudtam, hogy megéri-e, de akkor lehet bepróbálom, de Jesé nekem nagyon drága, arra sajnos nincs pénzemferni írta:én Busquets helyett biztos vennék 1 Songot és Arda helyett is mást...hunmadridista írta:Nekem egy ilyen csapatom van: http://www.futhead.com/14/squads/8659561/
Lenne egy olyan kérdésem, hogy szerintetek kit lenne érdemes megvenni a spanyol ligából még? kik a "faszentosabb" játékosok a spanyol ligából akikre érdem lenne befektetni?
pl Amrabat nagyon jó, vagy Jesé, van arany balközéppályás belőle, de még kicsit drága, Guardado, Dos Santos stb.
bár én nagyon nem szeretem a BBVAt az UTban... nagyon nem...
http://www.futhead.com/14/squads/6908425/
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. március 23., vasárnap 2:04
én Busquets helyett biztos vennék 1 Songot és Arda helyett is mást...hunmadridista írta:Nekem egy ilyen csapatom van: http://www.futhead.com/14/squads/8659561/
Lenne egy olyan kérdésem, hogy szerintetek kit lenne érdemes megvenni a spanyol ligából még? kik a "faszentosabb" játékosok a spanyol ligából akikre érdem lenne befektetni?
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. március 23., vasárnap 1:54
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. március 23., vasárnap 0:10
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. március 22., szombat 23:45
hogyne lenne... full más az egész, kezdjük ott, hogy az UTban az összes játékos fel van turbózva az alaphoz képest...Marci77 írta: Mondjuk mi a különbség az UT meg a sima között? Szerintem nemigazán van![]()
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. március 22., szombat 23:28
Mondjuk mi a különbség az UT meg a sima között? Szerintem nemigazán vanferni írta:Courtoisval meg nincs meg neki a max összhang....Marci77 írta:Casillas nem a legjobb a jatekban. Egyreszt alacsony.Masreszt nem jo a handlingje,ami nem jo,mert tobb labda kipattan rola,nem olyan biztos,mint pl Courtois.(Sztem vedd meg a belgat)
amúgy a sima meccseken pl az Online Idényekben rohadt jó Iker, talán a legjobb kapus, ezt lazán kimerem jelenteni, de UTben nagyon elszabarintották szegényt...
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. március 22., szombat 21:57
Courtoisval meg nincs meg neki a max összhang....Marci77 írta:Casillas nem a legjobb a jatekban. Egyreszt alacsony.Masreszt nem jo a handlingje,ami nem jo,mert tobb labda kipattan rola,nem olyan biztos,mint pl Courtois.(Sztem vedd meg a belgat)
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. március 22., szombat 21:39
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. március 22., szombat 17:18
3. Upragde Oscar KTK, Upragde Benteke BCS, Eto'o JCSÚgyhogy most ilyen a csapatom, Etot meg még valami PL csatárt kéne megvenni Benzema és Costa helyett. Valakinek valami tipp, hogy érdemes alakítgatni a csapaton?
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2014. március 22., szombat 16:08
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. március 22., szombat 13:13
PLben Benteke vagy Remy. Olcsok es jok.realmadridfan írta:Nekem egy Kompany esett le, de egyelőre nem tudom haszálni a Brazil-Liga BBVA hibridbe, amit sikeresen szétcseszett az, hogy Costát átváltoztatták spanyolra... Pont előtte lévő nap alakult ki teljesen a csapat, örülök, mint majom a farkának, erre látom, hogy costa meg pato 6-os chemistry-s...![]()
Úgyhogy most ilyen a csapatom, Etot meg még valami PL csatárt kéne megvenni Benzema és Costa helyett. Valakinek valami tipp, hogy érdemes alakítgatni a csapaton?
szerk: Dani Alves van még kinézve, bármennyire is nem kedvelem, de Maicon úgy fordul, mint Lipták, hosszútávra nem megoldás.
HozzászólásSzerző: Úszómester » 2014. március 22., szombat 13:05
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. március 22., szombat 12:57
realistahuni, neked nem volt szerencsed
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2014. március 22., szombat 12:55
HozzászólásSzerző: Chancee9 » 2014. március 22., szombat 12:47
ne aggódj, nem is tudom őket használniMarci77 írta:Nem batnatsbol,de szerintem az elobbi felsorolasbol Lukaku mrg ha orosz csapatod van Dzsudzsi alo ertelmesebbtobbire nem koltenek.Mondjum ennel a kettonel id van jobb opcio.
realistahuni, neked nem volt szerencsedakkor en meg ugyahogy jol is jartam. Csak modt mar ezek nem sokra jok,mert olcso nagyresze,meg szept-okt.-ben ki is haznaltam vna oket. Most kb csak Luiz,meg talan Oscart.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. március 22., szombat 12:28
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. március 22., szombat 9:25
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem