Premier League
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Re: Premier League
A mindenes kp-kat én is mindig többre értékeltem. Az meg külön tragédia ezeknek a játékosoknak, hogy amikor az egyéni elismeréseket osztják, fel sem merül komolyan a nevük. A köv. aranylaszti osztás sem Yayáról, vagy Modricról fog szólni...lesz CR, lesz Messi meg egy jó eséllyel Suárez. Mondjuk tőle nem sajnálom. Persze az uru bőven lemaradva a két alfahím mögött.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Van abban valami, amit RMFC mond. Szerintem is Touré a legjobb, de legalább is egy szinten van Messivel meg CR-rel. Meg lehet nézni, hogy ez a 2 túlhypeolt játékos (akik csak a góljaik miatt vannak túlhypeolva) mennyit rak hozzá a csapatuk játékához (CR konkrétan nem sokat, de jelenleg Messi sem), meg Yaya mennyit rak hozzá. Ég és föld a különbség. Csak hát a gólok kompenzálnak, és a teljesítmény elszáll, a gólok meg megmaradnak.
Én személy szerint sosem tagadtam, hogy sokkal inkább szimpatizálok a Yaya-Schweini-Modric-Xabi féle játékosokkal, mint a csatárokkal, akik a gólokat rúgják, méghozzá pont azért, amiért RMFC szerint Yaya a világ legjobbja. Ezek a játékosok meghatározzák a csapatuk játékát olyan szinten, ahogy arra senki más nem képes, és a középszerű anyagot ami alatt egyébként Aguerot, Kompanyt és (talán) Silvát leszámítva az egész City értendő, egy magasabb szintre emelik. Ő volt az oka annak, hogy City olyan kibaszottul erősnek tűnt, hogy sokan (még én is) erősen túlbecsültük azt a bandát.
Én személy szerint sosem tagadtam, hogy sokkal inkább szimpatizálok a Yaya-Schweini-Modric-Xabi féle játékosokkal, mint a csatárokkal, akik a gólokat rúgják, méghozzá pont azért, amiért RMFC szerint Yaya a világ legjobbja. Ezek a játékosok meghatározzák a csapatuk játékát olyan szinten, ahogy arra senki más nem képes, és a középszerű anyagot ami alatt egyébként Aguerot, Kompanyt és (talán) Silvát leszámítva az egész City értendő, egy magasabb szintre emelik. Ő volt az oka annak, hogy City olyan kibaszottul erősnek tűnt, hogy sokan (még én is) erősen túlbecsültük azt a bandát.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Nem kutyaütő nyilván, de Yaya nélkül rohadtul nem lennének versenyben a bajnoki címért. Negyedik hely kb. Képzeljük el Touré helyén HávidzsítMike írta:Top 5, de az első két hely CR és Messié
ha valaki annyira sokat ad egy csapatnak, és világlegjobbja, akkor nem nulltényező évekig a csapata a BL-ben. Pedig azért az a City nélküle sem kutyaütő csapat...

De kár, hogy az ilyen formák, mint Yaya anno fel sem merültek...Essient is mikor hoztuk már el...Ha belegondolok, hogy a 2006-os VB után az Emerson-Diarra kombó helyett egy Yaya-Essien duó jött volna...
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Matt,ott a vezerbikank,Ozil ;) 
(az mas dolog hogy herelt bika)

(az mas dolog hogy herelt bika)
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
===> Mérkőzős összefoglalója , Konkrétan a 3. (Yaya) gól!R.M.C.F írta:Majd nézzük meg touré 3. gólját.....az gól. Ezt hivják gólnak.
valahogy így, igen. a világlegjobbja nem. City motorja, irányítója, gólfelelőse ezelőtti 3 idényben lőtt 6+6+6 gólt, most meg már 16-nál jár (igaz most 11-eseket is rúghat, barcában köze sem volt ehhez). Nagy kár, hogy anno "ilyeneket" nem vett a Real (ő az "afrikai Modric": elegáns, technikás, jó lövőerő és célzás, mindenben az élmezőny tagja, csak kár, hogy egyre korosabb ő is - Afrika sok éve 3 legjobbja: Eto'o Drogba Yaya nemsokára befejezik)torjack írta:Nálam a City legjobbja...meg a posztja legjobbja is.
Őbelőlük is még kihozta valaki (Carlo) utoljára amit tudtak és kiégtek sokan, kellett a frissítés, ami elsőre nem sikerült, majd jött Di Matteo aki még ezekkel is BL-t nyert.Matt009 írta:Aztán következő októberre úgy szétestek, hogy 2 év kellett, mire észhez tértek.
Poolnak meg a hátralévő 8 meccsen kell 21 gólt lőni.
(elmaradt Sunderland elleni és a Totten, WHU, City, Norwich, Chelsea, Crystal Palace, Newcastle)
(ami már akár simán meglenne most is, ha Suarez és Sturridge nem hagy ki 5 + 8-9 meccset)
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
ne szítsátok a tüzet, RMCF kolléga épp keresi a kínai gyártót, aki legyártja neki a bebújhatós életnagyságú yayaturé négerbabát

- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
Top 5, de az első két hely CR és Messié
ha valaki annyira sokat ad egy csapatnak, és világlegjobbja, akkor nem nulltényező évekig a csapata a BL-ben. Pedig azért az a City nélküle sem kutyaütő csapat...
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Mondjuk szerintem értelmetlen összehasonlítani egy középpályást egy csatárral vagy egy védővel, úgyhogy maradjunk annyiban, hogy Touré jelenleg a világ egyik legjobb középpályása, a box-to-box midfielderek között pedig talán a legjobb, legalábbis nálam előrébb van a sorban, mint pl. Vidal.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Szerinted. Szerintem meg az. Ha a nudli nálunk lenne,ő lenne a csapat mindene,igy is az,ott......csak elhomályositja a többi féllúzer.
Mindegy,nem fogok ezen vitázni,mert világlegjobbja nem csak támadó lehet és nem csak a legjobb csapatból lehet,bár ez a gyakorlat, és a drukker a legjobbat a gólok száma,vagy a média cikkei szerint "lövi be".
Jelenleg ez a faszi az,aki a legtöbbet ad.
Mindegy,nem fogok ezen vitázni,mert világlegjobbja nem csak támadó lehet és nem csak a legjobb csapatból lehet,bár ez a gyakorlat, és a drukker a legjobbat a gólok száma,vagy a média cikkei szerint "lövi be".
Jelenleg ez a faszi az,aki a legtöbbet ad.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
torjack írta:Nálam a City legjobbja...meg a posztja legjobbja is.
Jelenleg....a világ legjobbja. nézzük meg mit csinál egy meccsen....mennyire ő a csecsemő anyja,apja,csecse,teje,pelenkája....mindene.
Óriási....óriási....jelenleg,meghatározóbb mint messi vagy cr. (nem csak gólok vannak a világon).
- torjack
Nálam a City legjobbja...meg a posztja legjobbja is.
-
Majd nézzük meg touré 3. gólját.....az gól. Ezt hivják gólnak.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Aztán következő októberre úgy szétestek, hogy 2 év kellett, mire észhez tértek.GT37 írta:Így van, Chelsea, 2009-2010-es szezon, 103 gól.Corleone írta:Pont ennek az apropójából jutott eszembe, hogy eddig melyik csapat lőtte a legtöbb gólt a PL-ben és mikor? Nekem a Carlo-féle Chelsea jutott eszembe, de nem vagyok teljesen biztos benne.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
Ezt bővebben is kifejthetted volna..GT37 írta:Így van, Chelsea, 2009-2010-es szezon, 103 gól.Corleone írta:Pont ennek az apropójából jutott eszembe, hogy eddig melyik csapat lőtte a legtöbb gólt a PL-ben és mikor? Nekem a Carlo-féle Chelsea jutott eszembe, de nem vagyok teljesen biztos benne.

#happyshitting
-
Ezt a Youngot velünk is szóba hozták anno....hát ez aztán gyenge egy játékos.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
hagyjatok már ezzel a fals murinnyóval.
kihúzta a lelki, szellemi gödörfertőből a csapatot, de madridba ő olyan kevés, mint egy özil vagy egy higuain.
múlt idő.
kihúzta a lelki, szellemi gödörfertőből a csapatot, de madridba ő olyan kevés, mint egy özil vagy egy higuain.
múlt idő.

-
Mou jól kibekkelte ezt a meccset is,asztaa.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Így van, Chelsea, 2009-2010-es szezon, 103 gól.Corleone írta:Pont ennek az apropójából jutott eszembe, hogy eddig melyik csapat lőtte a legtöbb gólt a PL-ben és mikor? Nekem a Carlo-féle Chelsea jutott eszembe, de nem vagyok teljesen biztos benne.

-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
Pont ennek az apropójából jutott eszembe, hogy eddig melyik csapat lőtte a legtöbb gólt a PL-ben és mikor? Nekem a Carlo-féle Chelsea jutott eszembe, de nem vagyok teljesen biztos benne.Pool 2,7-es meccsenkénti gólátlag!
#happyshitting
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Meg a védelembe..meg úgy egészében értelmes cseréjük az SS mögé sincs, bővítgetni kell okosbaAnis írta: Pool-nak a középpályára kell erősítés, az a Gerrard, Allen, Lucas (Handerson) trió (négyes) nem valami jó a BL-re.
Mu kispadján..Nani

Nem illik.