De hogy a legjobb-e? Ez inkább már személyes dolog, ezért is írta többször R.M.C.F, hogy "nálam".
De ez már off úgyhogy befejezem.

HozzászólásSzerző: Limaten » 2014. március 23., vasárnap 1:07
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. március 22., szombat 21:39
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. március 22., szombat 21:13
Ezt kifejtenéd bővebben?R.M.C.F írta:jelenlegi világ legjobbja touré
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. március 22., szombat 20:43
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. március 22., szombat 15:47
Meg Carvajalnak, meg Marcelonakzalkrisz írta:Ez kell ba“Az az elképzelésem, hogy egy olyan meccset játszunk ahol meg tudjuk mutatni az erősségeinket. Tényleg készen állunk erre a mérkőzésre, és megpróbáljuk majd azt tenni amit az előző meccseken tettünk. Támadni szeretnénk és hatékonyan játszani mind a támadásban, mind a védekezésben”.ameg...
nem nyuszi módjára felállást változtatni meg 8 védekező középpályást betenni, majd amikor baj van akkor észlelni... Ők is csak egy csapat, vezetünk 4 ponttal, menjünk nekik és adjuk nekik hátulról.
![]()
Ha valami miatt kikapunk, akkor kikapunk, de az ne azért legyen mert elcsesztük a taktikát, össze-vissza cseréltünk és be voltunk szarva. Ronaldo, Bale, Modric, Benzema, Di Maria.. ennek az 5-ösnek meg kell ennie ezt a védelmet. Azt kell játszani, amit az elmúlt hónapokban és nem lesz gond.
3-0, minimum.
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. március 22., szombat 15:04
Ez kell ba“Az az elképzelésem, hogy egy olyan meccset játszunk ahol meg tudjuk mutatni az erősségeinket. Tényleg készen állunk erre a mérkőzésre, és megpróbáljuk majd azt tenni amit az előző meccseken tettünk. Támadni szeretnénk és hatékonyan játszani mind a támadásban, mind a védekezésben”.
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2014. március 22., szombat 13:32
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. március 22., szombat 12:47
tudom, h anis az réjzen.Marci77 írta:Szerintem nem. Mivel o AnisBoky írta:bocs az offért, de most már beírom mert tegnap óta bassza az agyam, de csak sztem longhair = réjzen?
Szerintem nem ugyanolyanok.
Vagy amugy miert csinalt vna ujat?
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. március 22., szombat 12:41
Szerintem nem. Mivel o AnisBoky írta:bocs az offért, de most már beírom mert tegnap óta bassza az agyam, de csak sztem longhair = réjzen?
HozzászólásSzerző: longhair » 2014. március 22., szombat 12:40
nem nyert. de ha ennyire zavar, privátban is megkérdezheted akár.Boky írta:bocs az offért, de most már beírom mert tegnap óta bassza az agyam, de csak sztem longhair = réjzen?
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. március 22., szombat 12:39
ha hoz valami statisztikát akkor igenBoky írta:bocs az offért, de most már beírom mert tegnap óta bassza az agyam, de csak sztem longhair = réjzen?
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. március 22., szombat 12:38
HozzászólásSzerző: longhair » 2014. március 22., szombat 12:36
én ezt sehol nem írtam, de hagyjuk is inkább. egyszerűbb kiforgatni és félreérteni más véleményét. normálisan leírtam amit gondolok, ennél többet nem tehettemhehe írta:hosszúhajú:
21 évesen nem volt még senki agyatlan barom?
ne magyarázd már meg lécci![]()
![]()
nem kötelező nézni amúgy.
az is csak pojén lett volna. amúgy hagyom, hálistennek nem itt rontja a levegőt.pedig jobb, mint bale.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. március 22., szombat 12:26
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 22., szombat 12:24
pedig jobb, mint bale.az is csak pojén lett volna. amúgy hagyom, hálistennek nem itt rontja a levegőt.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. március 22., szombat 12:24
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. március 22., szombat 12:24
az is csak pojén lett volna. amúgy hagyom, hálistennek nem itt rontja a levegőt.hja, élőben közvetítette instagramon hogy hogy próbál fel egy csonkolt szűk kisfiút.
hagyjadmár.
HozzászólásSzerző: longhair » 2014. március 22., szombat 12:18
De hehe:hehe írta:ti már nyakkendőben, öltönyben, komoly tárgyalási képességekkel és vérkomoly emberként jöttetek ki anyátokból, sohasem hülyültetek ész nélkül.![]()
nevetséges, hogy azért, mert barcás és jobban keres, mint mi együttvéve összesen, ráadásul hype-olják is (okkal vagy anélkül, az tökmindegy), emiatt akármit csinál, nektek semmi se jó
pl ronaldo sem érett arc, a mai napig minden poénban benne van, válogatottban és a madridban is anno, őt valszeg mégsem gyűlölitek úgy, mint neymart, pedig az egy évnyi barcás korszakában sokkal több és nagyobb nike-hadjárat és hype volt világszerte miatta, mint akárkivel azóta.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 22., szombat 12:16
hja, élőben közvetítette instagramon hogy hogy próbál fel egy csonkolt szűk kisfiút.Csabi írta:nem akármit csinál, ez a lényeg.
a gól tudatos volt, jópár brazil barátja rúgott már köténybe okosba gólt.R.M.C.F írta:Majd addig hergelik neymit,amig megint nem szivatja halálra a védelmünket mint a múltkor,és egy pimasz tudatos pattanós góllal meg nem terheli a hálónkat.
...na....azért túlzásokba ne essünk.és jobban keres, mint mi![]()
![]()
![]()
a Te újságkihordós fizud is most lett emelve,nekem is a parkolóőri pénz most 4.000-el több.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. március 22., szombat 12:11
...na....azért túlzásokba ne essünk.és jobban keres, mint mi
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem