hehe írta:ti már nyakkendőben, öltönyben, komoly tárgyalási képességekkel és vérkomoly emberként jöttetek ki anyátokból, sohasem hülyültetek ész nélkül.
nevetséges, hogy azért, mert barcás és jobban keres, mint mi együttvéve összesen, ráadásul hype-olják is (okkal vagy anélkül, az tökmindegy), emiatt akármit csinál, nektek semmi se jó
pl ronaldo sem érett arc, a mai napig minden poénban benne van, válogatottban és a madridban is anno, őt valszeg mégsem gyűlölitek úgy, mint neymart, pedig az egy évnyi barcás korszakában sokkal több és nagyobb nike-hadjárat és hype volt világszerte miatta, mint akárkivel azóta.
De hehe:
1.poén és poén közt is van rohadt nagy különbség
2. egészen biztos vagyok benne, hogy a többség hülyült már itt ész nélkül, de nem mindegy milyen életkorban, milyen körülmények közt
3. az benne van, hogy sokan azért nem bírják mert barcás és hype-olják, de a fizunak ehhez sztem semmi köze, ennyi erővel az összes sportolót lehetne gyűlölni.
4. az egyáltalán nem baj, hogy ökörködik, tegye, nem baj, nem mindenki érik ugyanolyan tempóban, de legalább ne tudatná hétről hétre a világgal, hogy nézzétek mekkora bohóc vagyok ja és egyébként rohadtul szellemes is
Ez csak az én véleményem, de elfogadom a tiédet is, nem láthatjuk egyformán. peace