21 évesen nem volt még senki agyatlan barom?
ne magyarázd már meg lécci

nem kötelező nézni amúgy.
pedig jobb, mint bale.az is csak pojén lett volna. amúgy hagyom, hálistennek nem itt rontja a levegőt.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 22., szombat 12:24
pedig jobb, mint bale.az is csak pojén lett volna. amúgy hagyom, hálistennek nem itt rontja a levegőt.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. március 22., szombat 12:24
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. március 22., szombat 12:24
az is csak pojén lett volna. amúgy hagyom, hálistennek nem itt rontja a levegőt.hja, élőben közvetítette instagramon hogy hogy próbál fel egy csonkolt szűk kisfiút.
hagyjadmár.
HozzászólásSzerző: longhair » 2014. március 22., szombat 12:18
De hehe:hehe írta:ti már nyakkendőben, öltönyben, komoly tárgyalási képességekkel és vérkomoly emberként jöttetek ki anyátokból, sohasem hülyültetek ész nélkül.![]()
nevetséges, hogy azért, mert barcás és jobban keres, mint mi együttvéve összesen, ráadásul hype-olják is (okkal vagy anélkül, az tökmindegy), emiatt akármit csinál, nektek semmi se jó
pl ronaldo sem érett arc, a mai napig minden poénban benne van, válogatottban és a madridban is anno, őt valszeg mégsem gyűlölitek úgy, mint neymart, pedig az egy évnyi barcás korszakában sokkal több és nagyobb nike-hadjárat és hype volt világszerte miatta, mint akárkivel azóta.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 22., szombat 12:16
hja, élőben közvetítette instagramon hogy hogy próbál fel egy csonkolt szűk kisfiút.Csabi írta:nem akármit csinál, ez a lényeg.
a gól tudatos volt, jópár brazil barátja rúgott már köténybe okosba gólt.R.M.C.F írta:Majd addig hergelik neymit,amig megint nem szivatja halálra a védelmünket mint a múltkor,és egy pimasz tudatos pattanós góllal meg nem terheli a hálónkat.
...na....azért túlzásokba ne essünk.és jobban keres, mint mi![]()
![]()
![]()
a Te újságkihordós fizud is most lett emelve,nekem is a parkolóőri pénz most 4.000-el több.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. március 22., szombat 12:11
...na....azért túlzásokba ne essünk.és jobban keres, mint mi
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. március 22., szombat 12:08
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 22., szombat 12:06
HozzászólásSzerző: longhair » 2014. március 22., szombat 12:06
Valahogy nem tudom díjazni ha egy felnőtt férfi
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. március 22., szombat 12:05
úgyvanÚszómester írta:ja, ha meg Marcelo csinálja akkor istenkirály , legnagyobb arc a világon
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 22., szombat 11:57
Úszómester írta:ja, ha meg Marcelo csinálja akkor istenkirály , legnagyobb arc a világon
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. március 22., szombat 11:56
HozzászólásSzerző: Úszómester » 2014. március 22., szombat 11:54
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. március 22., szombat 11:51
értelmes ember, olyan pont barcelonába való
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 21., péntek 19:26
öööö... igen.Boky írta:én szeretem fikázni a hírességek publikus retardkodásait, főleg ha barca focistáról van szó, de szerintem jópofa ez a videó, nincs vele semmi gondmért ne szórakozhatna szabad idejében így, búslakodjon egy sötét szoba sarkában kuporogva mert 4 ponttal le vannak maradva?
Szerintem meg pont hogy nem. A legtobben ugy gondoljuk hogy rohadt nehez meccs lesz es nagyon fontos lenne behuzni. Az mas dolog hogy sokszor elpoenkodjuk hogy ilyen meg olyan zakot kap a barca. Max par ember lehet akik tenyleg ugy gondoljak hogy sima meccs lesz. Az meg hogy facebookon mit irnak... Ott Kaka is isten volt eveken keresztul.realistahuni írta:Pedig jópár embernél meg lehet ezt figyelni, tisztelet a kivételnek.Nem azt mondom,hogy nagy a mellény itt a fórumon
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. március 21., péntek 19:20
Pedig jópár embernél meg lehet ezt figyelni, tisztelet a kivételnek.Nem azt mondom,hogy nagy a mellény itt a fórumon
HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. március 21., péntek 19:14
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. március 21., péntek 19:02
én szeretem fikázni a hírességek publikus retardkodásait, főleg ha barca focistáról van szó, de szerintem jópofa ez a videó, nincs vele semmi gond
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. március 21., péntek 18:57
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. március 20., csütörtök 12:05
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem