tubatibi írta:HIMYM S09E21
Lassan a végéhez érünk....nekem tetszett ez a rész.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ahogy Barney ideges volt Blauman-re..."egy sültkrumplit, ha elvesz...semmi különös....de tudod mennyit vett el?4-et"...
Érdekes módon mindenkinek volt sztorija a fószerrel...
A végén nagyon tetszett, hogy a mellékszereplőket is megmutatták, hogy mit csinálnak és mi lett velük...azért jár a plusz pont...
Végre az anyával is sétált Ted és az első csók is megvolt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Barney es a sultkrumpli tenyleg nagyon jo volt
Viszont a vege fele mar zavart hogy mindenkinek volt sztorija a csavoval.
A mellekszereplok jovojenek bemutatasa viszont nagyon jo volt.
Pipita írta:Amúgy Communityt nézik páran, miért nem látom soha hogy írnátok róla?

En a 4. evad kozepen tartok, parszor irtam is rola

Valoban jo kis sorozat, habar most egy kicsit leultek a reszek, egy ideje nem is neztem oket. De tenyleg csak ajanlani tudom.
Abed van olyan beteg karakter mint Sheldon a TBBT-bol

(enyhen sorozat meg film buzi

)
Demes írta:Hamár Community akkor mindenki készüljön a holnapi részre mert a cím alapján eléggé király lesz
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Advanced Advanced Dungeons & Dragons
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az elso Dungeons & Dragons resz is baromi jo volt
Egyszer viszont eloben is kiprobalnam a jatekot, hatha meg tetszene is
soadroli írta:Ez a Community milyen sorozat? Látom hogy itt régóta nézitek páran. Mihez hasonló? Azt tudom hogy vígjáték

Nem nagyon hasonlithato semmihez se. Arrol szol hogy egy ugyvedet 8 vagy hany ev utan felfuggesztenek, mert ervenytelennek talaljak a diplomajat, ezert beiratkozik egy kozossegi foiskolaba. Megtetszik neki egy szoke csaj, ezert letrehoz egy tanulo csoportot hogy osszejojjon vele, csak hat vegul meg par ember csatlakozik hozzajuk. Eleg erdekes karakterek.
Viszont ugy hallottam hogy a magyar szinkron borzalmas, ugyhogy csakis angolul erdemes nezni