Na ez az, amit én nem érzek benne. Valahogy más típusú játékos szerintem. Lehet kiemelkedő lesz, de korszakos nem lesz.realbeckham írta:Nem tucat, könnyen, nagyon könnyen lehet korszakos.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. május 7., szerda 0:13
Na ez az, amit én nem érzek benne. Valahogy más típusú játékos szerintem. Lehet kiemelkedő lesz, de korszakos nem lesz.realbeckham írta:Nem tucat, könnyen, nagyon könnyen lehet korszakos.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 7., szerda 0:04
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2014. május 6., kedd 12:55
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. április 5., szombat 23:29
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. április 5., szombat 23:20
Twitter van neki.zalkrisz írta:nem tudjátok, hogy van e hivatalos facebook oldala? mert azt írják ott köszönte meg Moratanak a gólt, de mindössze 412-ezren like-olták csak az oldalát??
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. április 5., szombat 23:14
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 4., péntek 19:41
Nika91127 írta:Ilyenkor nem kaphat a klub kártérítést? Mert ha a műtét nem megfelelő végrehajtása miatt történt a felülfertőződés...![]()
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. április 4., péntek 19:36
jelen esetben a pénz a legkisebb bajunk!Nika91127 írta:Ilyenkor nem kaphat a klub kártérítést? Mert ha a műtét nem megfelelő végrehajtása miatt történt a felülfertőződés...![]()
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2014. április 4., péntek 19:25
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. április 4., péntek 18:58
Nagyon bízom benne, hogy nem fogja ez a sérülés őt gátolni a forma visszaszerzésében, vagy a karrierjében. Hatalmas nagy veszteség lenne nem csak nekünk, hanem a világ futballjának. De erős a srác, visszatalál majd.Remy írta:
Egy tét nélküli meccsen így megsérülni... elképesztő, még mindig nem fogtam fel.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 4., péntek 13:27
Ismét kórházba szállították Jesé Rodríguezt, a spanyol élvonalbeli Real Madrid labdarúgóját, mivel komplikáció lépett fel a fiatal támadó rehabilitációja során. A 21 éves csatár március végén műtött térde elfertőződött, így kivizsgálásra Augsburgba kellett utaznia.
HozzászólásSzerző: longhair » 2014. március 21., péntek 0:09
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. március 20., csütörtök 23:17
HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2014. március 20., csütörtök 22:55
Valóban, ennél nem sok rosszabb van. De nagyban genetika kérdése is a dolog, na meg hogy milyen műtétben és az utáni kezelésben részesül az ember. Rengeteg élsportoló van, akit nem tört meg a dolog, és visszatértek a régi szintre. Jesé esetén azért aggódom csak, mert nem kapott olyan óriásit, mellette erős combizomzattal is rendelkezik, mégis szakadt.R.M.C.F írta:Vagyis elülső keresztszalag....a sportolók rémálma.Az ami soha nem lesz már többé olyan,mint előtte.
Nekem 4x operálták. Nem semmi probléma.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. március 20., csütörtök 20:55
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. március 20., csütörtök 19:52
HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2014. március 20., csütörtök 19:45
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. március 20., csütörtök 14:42
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. március 20., csütörtök 0:12
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 19., szerda 22:26
Morata is mutatott annyit, hogy cseréjátékosnak itt lehessen hagyni,
Benzemánál pont az volt a lényeg, hogy megkapja a bizalmat,
Kihez, mihez képest ugye (?)ő sem egy sérülékeny játékos amúgy.
Itt talán még lehetett volna gondolkodni egy cserecsatárban...
Ezzel maximálisan egyetértek és további gebasz esetén valszeg Carlo is ennek fényében alakítaná át ismét a csapatot!Egyébként Isco szerintem pont, hogy CR helyén érezné igazán jól magát, a Malagában is nagyjából ott nyomta
Csak az alapkezdők mellett a legtöbbet használt 3 játékos; igaz, hogy vannak náluk jelenleg jobbak a csapatban, ettől függetlenül a keret, a taktika és a játékosok számára is fontos futballisták, akik szintén hozzájárultak a sikerekhez és ahhoz, hogy most itt tartunk, többek közt fizikálisan is!Alapból egyik sem kezdő, elég jól lett forgatva a csapat eddig, kiváló fizikai állapotban vannak a játékosok,
Ha extranak nem is nevezhető, azért a veszélyt magában hordozta és amilyen mákosak vagyunk, ez szépen el is kezdett kidomborodni!Szóval szerintem nem volt itt olyan extra kockázatvállalás,
Magunkhoz képest még elfogadható szinten állunk, de a minőségi variációs lehetőségeink elégé beszűkültek, főleg egy Bayern, Barca duóhoz képest, ami azért még simán visszaüthet és hátrány lehet a végén!és most sem érzem azt, hogy akkora bajban lennénk.
Többek közt pont a fenti emberek tették lehetővé az eddigi rotálást is; jelenleg ott tartunk, hogy egy kulcsember elvesztésével könnyen kritikussá válhat a helyzetünk!Ráadásul sokat tehetünk mi is az ügy érdekében, hogy ne legyenek fizikális problémáink, ahogy most meg is tettük
Karácsonyra talán, addig is még1X-szer jobbulást neki!nagyon reméljük, hogy vissza fog tudni térni a megkezdett útra
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem