Ángel di María - 22

Archívum
longhair

Re: Ángel di María - 22

HozzászólásSzerző: longhair » 2014. március 21., péntek 0:54

Anis írta:remélem is hogy nem lesz igazad.
de igazából ha jönne bárki is a középpályára az nem jelenti egyből h neki mennie kell. sőőt!
Remélem miután Carlo (vagy ZZ, vagy akárki) ezt kitalálta neki marasztalják és számítanak rá.
Lesz helye és lehetősége a továbbiakban is ha jönne egy kp-s.
Casemiro-Khedi adios, és DM és az új valaki pedig marad és jön. ennyi.
Naná, hogy lenne lehetősége továbbra is. Nem is kevés, főleg tudva azt, hogy mennyi meccset játszunk egy szezonban.
A 12. ember szerepe alatt nem a száműzetésre gondoltam :mrgreen: Én csak Di María ítélőképességében nem bízok, pláne úgy, hogy már most a télen is felröppent a távozás lehetősége, mivel csak beugró emberként számolt vele Ancelotti.
Carlo megtartaná, a józan ész is azt diktálná, hogy maradjon. Top csapatban van és fontos láncszem lenne a gépezetben még úgy is, hogy nem alapkezdő plusz még a társakat is régóta ismeri már és még a stílus is fekszik neki. De tekintve az élsportolók többségének a felfogását, ő inkább fog a dupla gázsi meg a dupla játékperc után futni. Ráadásul utóbbiban nem is vagyok biztos, mert ha eligazol egy szinttel gyengébb játékerőt képviselő csapatba, az nem fog ám feltétlen annyi fronton helytállni, mint egy Real Madrid.

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. március 21., péntek 0:23

remélem is hogy nem lesz igazad.
de igazából ha jönne bárki is a középpályára az nem jelenti egyből h neki mennie kell. sőőt!
Remélem miután Carlo (vagy ZZ, vagy akárki) ezt kitalálta neki marasztalják és számítanak rá.
Lesz helye és lehetősége a továbbiakban is ha jönne egy kp-s.
Casemiro-Khedi adios, és DM és az új valaki pedig marad és jön. ennyi.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

longhair

HozzászólásSzerző: longhair » 2014. március 20., csütörtök 23:51

Sejteni lehetett, hogy miután Özillel szemben megnyeri a párharcot és Bale megkapja a lehetőséget, leáll a küzdeni akarása. Égnek is állt a hajam a megoldásai meg az ívelgetései láttán, de mióta átkerült az új posztjára, egész pöpec teljesítményt nyújt, de még mindig nem érzem azt, hogy ő lenne a megoldás oda. Amint hozunk a helyére egy kp-s nagyágyút, egyből dobbantani fog, ebben majdnem biztos vagyok. Sajnos nem lesz elég neki a tökéletes 12. ember szerepe és az sem fogja érdekelni, hogy a BL címre való esélye is jócskán csökkenni fog ha eligazol másik csapatba esetleges több fizu és az állandó kezdő pozíció érdekében. :roll: De ne legyen igazam.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 20., csütörtök 22:28

Én már több, mint 3 éve pofázom, hogy özil egy vesztes balfasz, szimplán kevés. Szánom, aki egy ilyen átlagos fejben és futballtudásban is gyenge játékost bálványoz. Higuain ugyanez volt. Lófasz.
Kép
Kép
Kép

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. március 20., csütörtök 21:15

beküldött valaki egy levelet Özilről: Amikor az Arsenalba került volt 2-3 jó meccse, mindenki el volt tőle ájulva, joggal. De nem egy nyerő típusú játékos. Manapság már szinte undorral van fent a pályán, semmi lelkesedés, labdaszerzés, agresszivitás, ami nélkül a PL-ben nem lehet megélni. Hiszen ha elveszíti a labdát, megáll, mint a .... Úgy látom a Realban nagyon is tudták miért hajtják el, Wenger meg leigazolta, mert már nagyon kellett egy nagy név.
Nem kellett hozzá nagy kerek szem hogy észrevegyük madrid drukkerek ezt.......igaz amikor eladtuk,én magam személy szerint naponta lettem "támadva" ismerősi körben,hogy na....ez a real...eladja a legjobbját......hiába pofáztam,hogy na de gyerekek,ne a sajtóból induljatok már ki,nézzétek meg a meccseket,és próbáljatok meg a faxomat látni is.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Anis

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. március 20., csütörtök 21:11

Nem DM, de Özilt valaki jellemezte a Digi Sport PL összefoglaló műsorában:
beküldött valaki egy levelet Özilről: Amikor az Arsenalba került volt 2-3 jó meccse, mindenki el volt tőle ájulva, joggal. De nem egy nyerő típusú játékos. Manapság már szinte undorral van fent a pályán, semmi lelkesedés, labdaszerzés, agresszivitás, ami nélkül a PL-ben nem lehet megélni. Hiszen ha elveszíti a labdát, megáll, mint a .... Úgy látom a Realban nagyon is tudták miért hajtják el, Wenger meg leigazolta, mert már nagyon kellett egy nagy név.
az aláhúzott részben DM és Özil totálisan ellentétesek. Özil így, míg DM megy és hajt, mint akit felhúztak, főleg az idei szezonban, de ez korábban is megfigyelhető volt. Egyel előrébb több hibát vétett, szeleburdi volt, belement 1v2-3-as párharcokba amiből sokszor rosszul jött ki.

Pont ezért és az univerzalitása miatt KELL megtartani a köv idényre. B-)

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. március 20., csütörtök 20:53

, mert küzdeni azt nagyon tud,
Nem csak azt tud.....mindig is mondtam,megfelelően használva,nagy taktikai fegyver.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 19., szerda 17:06

Szerintem ebben a szezonban tudja tartani. Most ismét előjön egy érdekes témánál a neve, mert nagyon nagy szükség lehet rá több poszton is és ha azt hozza amit eddig ebben a szezonban, akkor esküszöm emelem kalapom előtte.

Amennyire fel tudta baszni az agyam néha ez a goblin... ááh nem felejtem. De homályosíthatja az elkövetkezendő a két-három hónap ezeket az emlékeket.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. március 18., kedd 10:03

nmate írta:
Rasta írta:Nem is értem, hogy miért számolgatják/számolgatták páran, hogy mennyit lehet leakasztani érte nyáron.
Hát előtte olyan jó két évig akkora duplanulla volt, hogy fájt nézni. Szerintem az új edző és az Özil saga hatása ami ezt a küzdést és akaraterőt kihozta belőle.

Nagyon elégedett vagyok vele most, de tartom, hogy hossztávon nem megoldás ő, viszont örülnék ha maradna sokáig, mert 12. embernek kurva jó - forma ide vagy oda.
Igen-igen, ha tartani tudná jelenlegi formáját az argentin, akkor még sokat érhet a végelszámolásnál, mert küzdeni azt nagyon tud, jó lenne ha mindenki ennyire nyomná a gázt mint ő, mert most jönnek a szezon legfontosabb meccsei, mikor már a küzdeni akarás is pontokat érhet egy-egy meccsen.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 18., kedd 9:12

Rasta írta:Nem is értem, hogy miért számolgatják/számolgatták páran, hogy mennyit lehet leakasztani érte nyáron.
Hát előtte olyan jó két évig akkora duplanulla volt, hogy fájt nézni. Szerintem az új edző és az Özil saga hatása ami ezt a küzdést és akaraterőt kihozta belőle.

Nagyon elégedett vagyok vele most, de tartom, hogy hossztávon nem megoldás ő, viszont örülnék ha maradna sokáig, mert 12. embernek kurva jó - forma ide vagy oda.

Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic

HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. március 16., vasárnap 19:06

Sikerült félrelinkelnem...Szóval tanár volt.

Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic

HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. március 16., vasárnap 16:56

Tanár. Meccsek óta. Nem is értem, hogy miért számolgatják/számolgatták páran, hogy mennyit lehet leakasztani érte nyáron. Persze, tudom, DM-ről van szó, ő egy valamit tud elérni itt pár embernél, mégpedig azt, hogy néhány millió euróval drágábban sóznák el. Pedig nagyon hiányozna az ő robotja a kp-ról, ha nincs egy ilyen fáradhatatlan mérgezett egér, aki pótolja CR-t is a védekezésben, akkor lennének gondok a bal oldalunkon (főleg, ha Marci is olyan formában lenne, mint tegnap, és adogatná el a labdákat a 16os előterében)

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. február 27., csütörtök 21:38

khedirát valahogy rá kell tukmálni a mu-ra aztán mehet
A Chelsea-re még csak tukmálni se kellene a hírek szerint, José ugyanis nagyon fényezné rá a bohócot. :Đ
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 27., csütörtök 19:13

madridronie írta: Deal. Egyébként a katalán Sport szerint Vidalért elvileg a Barca is harcba szállna
nem lesz annyi pénzük szerencsére, mutyizni meg..már rajtuk a nagy szem :lol:

Vidal..na azért az odaba.na fehérben látni. khedirát valahogy rá kell tukmálni a mu-ra aztán mehet :lol:
Nem illik.

Anis

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. február 27., csütörtök 19:10

wZoLee7 írta:A jövőévi kp sok mindentől függ. Először is Khedira. Nehéz lesz egy ilyen szezon után pénzé tenni, és ha elfogadható formát tud felvenni, és persze senki sem ad érte annyi, hogy megérje eladni, maradjon cserének. Másodsorban Modric. KK vagy KTK szerepkörben fog játszani. Ha Előbbre tolják akkor lesz oda egy Luka, DM, Isco...ami sok. Ha marad hátrébb, ahol most van (és ahol nagyon is jó) akkor felesleges lenne igazolni egy Gündogant vagy egy Vidalt. Iscot kár lenne veszni hagyni, szóval lehet DM lesz a vesztese az egésznek. Az új pozíciójában jól játszik, de ez nem biztos, hogy elég lesz.
Ha előretekintünk, akkor Gündogan is egy éve nem játszott (vagyis jelen pillanatban nyár vége óta), és ki tudja mikor lesz újra játékra kész. Nekem nagyon nem kéne a Dortmundtól még egy Sahin eset, sérülten vettük be is fellegzett neki. Gündo hasonló, nekem aztán nem kéne így. sérülése ha nem lett volna akkor igen.
DM-t mindenképpen megtartanám. nem belőle kellene pénzt csinálni. sztem az univerzalitása ami a keretben szerencsére majd' mindenkiről elmondható kell és hasznos.

(Casemiro eladni [akár opció nélkül is], Khedira passz, kérdés játszhat-e a VB-n, ha esetleg ott lehoz egy jó teljesítményt akkor még lehet piacképes, főleg a MU jelenlegi helyzetében... Illarra-Xabi az egyik posztra, DM-Isco a másikra, Modric és valaki a harmadikra. Zidane igazán körülnézhetne odahaza egy afrofranciai vkp/btb után, pl Lyon: Gonalons))

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 27., csütörtök 17:52

A jövőévi kp sok mindentől függ. Először is Khedira. Nehéz lesz egy ilyen szezon után pénzé tenni, és ha elfogadható formát tud felvenni, és persze senki sem ad érte annyi, hogy megérje eladni, maradjon cserének. Másodsorban Modric. KK vagy KTK szerepkörben fog játszani. Ha Előbbre tolják akkor lesz oda egy Luka, DM, Isco...ami sok. Ha marad hátrébb, ahol most van (és ahol nagyon is jó) akkor felesleges lenne igazolni egy Gündogant vagy egy Vidalt. Iscot kár lenne veszni hagyni, szóval lehet DM lesz a vesztese az egésznek. Az új pozíciójában jól játszik, de ez nem biztos, hogy elég lesz.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. február 27., csütörtök 15:08

ha igen,akkor tényleg felvetődik a kérdés,hogy kell e a kp-ra egyáltalán valaki...

Kell, legalábbis én hoznék...
Szerintem is kell; akkor is, ha Khedira idén még nem tiplizik.
viszont most már hajlok arra, hogy meg kell hagyni DM-et. Szélre kevés és felesleges, de az új poziciójában hasznos, és emelett ha őgy van, azért bármikor be lehet tenni szélső támadónak is. A sokoldalúsága megmentette nálam a seggét.
Nem gondoltam volna, hogy valaha is ezt fogom mondani, de lassan én is úgy vagyok vele, hogy maradjon :ozil: :shutup: :sly: :Đ --> hasonló húzás ez Carlotól (ha nem is akkora), mint Schweinsteiger volt anno Van Gaal részéről!
Adott is lenne a három név: Pogba, Vidal, Gündogán.
Deal. Egyébként a katalán Sport szerint Vidalért elvileg a Barca is harcba szállna, ahogy Gündogan-nal is szemezgetnek a MU.-val egyetemben! A pénzen kívül szerintem sokat nyomhat a latban a csapatok idényvégi helyezése, formája is. :hmmm:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2014. február 27., csütörtök 14:48

én sem favorizálnám Vidalt, annyi idős mint Modric, egyszerre fognak kiöregedni. egy Varanehoz hasonló, fiatalt kéne találni, aki mégis képes a kezdőben helytállni. Güngödán, Verratti vagy Pogba

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 27., csütörtök 14:42

nem tudjuk még, hoy igazán komoly középpályák ellen mit tud majd hozni,
Igen,ezt mondtam én is,lesz még klasszikus,jöhet szembe a chelsea,meg a bauermünchen....szal ezek lehetnek az igazi értékmérők...egyébként a hsz-t adom,teljesen.
Vidalra kitérve még talán....a trabzon,(asszem) ellen volt két olyan bődületes hibája,hogy ha abból gólt kapnak....szal amolyan igazi Khediras megmozdulás volt...tudom persze,egy meccsből dokat nem lehet levonni,de ellenünk sem brillírozott...nálam nem ér 50-60 milliot.
Casemirot meg talán vinné az inter...a hírek szerint.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. február 27., csütörtök 14:32

ha igen,akkor tényleg felvetődik a kérdés,hogy kell e a kp-ra egyáltalán valaki...

Kell, legalábbis én hoznék... És a legnagyobb meccsek még előttünk vannak, de kétségtelenül ráérzett a posztra DM, már engem sem zavar egyáltalán a játéka. Amiért hoznék mégis embert, az egyrészt az, hogy nem tudjuk még, hoy igazán komoly középpályák ellen mit tud majd hozni, továbbá mert nem csak DM, de Modric helyére is gondolni kell. Jelenleg mindkettőjüknek védekezési szempontokat is figyelembe véve két alternatívájuk van: Khedira és Casemiro. Illara még szóba jöhet, de ő meg előre nagyon kevés, Modric és DM-ben is az a jó, hogy egyrészt védekezésben is nagyjából odateszik magukat, tudnak zakatolni 90 percig, emellett bármikor átmennek 1-2 emberen a középpályán, mindekttőben benne van a gólpassz vagy egy távoli lövés. Illara védekezést hozza, meg a stabil passzjátékot, de a váratlant előre nem. Casemirot kölcsön kell adni, vagy eladni visszavásárlási opcióval, hátha folyamatos játék mellett ugik 1-2 fokot. Khedirát meg el kell adni, egyszerűen nincs más értelmes megoldás rá. Szerencsére vannak kérők, egész jó pénzekről is van szó, ez egyszerűen nem az ő közege, egy ilyen, a középpályán is dinamikus csapatban ő kevés, nagyon kevés. Marcelo is kicsit visszavett, CR és Bale nem alkalmas szervezésre, Benzema azért annyit nem lép vissza, így az első hármas mögé kell két olyan középpályás, akik tudnak szervezni, kulcspasszokat osztogatni, ahogy most Modric és DM teszi.
Tehát nálam Casemiro, és Khedira is lépne, viszont most már hajlok arra, hogy meg kell hagyni DM-et. Szélre kevés és felesleges, de az új poziciójában hasznos, és emelett ha őgy van, azért bármikor be lehet tenni szélső támadónak is. A sokoldalúsága megmentette nálam a seggét. :)

Szóval, a két kieső helyére egy komolyabb embert hoznék, végszükségnek meg ott a castilla. Azért Khedira teljes kiesésével is alig kap szerepet Casemiro, szóval egy új embert kettőjük helyére elég kell, hogy legyen.
Adott is lenne a három név: Pogba, Vidal, Gündogán. Első kettővel több erő, Vidallal még több dinamizmus és gólerősség, Gündogánnal több elegancia és passzjáték jönne. Árban a német a legkevesebb, viszont ott a sérülés, amúgy nagyon adná magát. Mert a két Juve játékos valamelyikéért azért 50-60 milliókat kiadni...Hát nem örülnék annyira.

Vissza: