Azért nehogy már egy átlagos Isco miatt Modric elmenjenCadena szerint Isco leigazolása is napirenden van és elképzelhető, hogy Modricot eladja a vezetőség.

HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 21., kedd 8:58
Azért nehogy már egy átlagos Isco miatt Modric elmenjenCadena szerint Isco leigazolása is napirenden van és elképzelhető, hogy Modricot eladja a vezetőség.
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 21., kedd 8:49
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 21., kedd 8:49
Sokakkal ellentétben én nem vagyok annyira elájulva Iscotól. Nem mondom, hogy komoly baj lenne vele, de az általam megálmodott Madridban ő nem üti meg a szintet.mohaola írta:A hírek szerint megkezdtük a tárgyalásokat a Malaga csapatával Isco ügyében, ha sikerül szerződtetni akkor Modric könnyen a partvonal mellé kerülhet, így megfelelő ajánlat esetén eladnák,
valamint a Dortmund-al is kapcsolatban állunk Lewandowski átigazolásban, akit a Bayern elől happolnánk el.
Egy brazil újságíró szerint, Riberio(Neymar ügynöke) mindent elkövet annak érdekében, hogy Neymar Madridba igazolhasson, ügynöke szerint Neymar sikeresebb lehet Madridba mint Barcelona-ba, ráadásul nem ápol jó viszont a katalánok képviselőivel.
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. május 21., kedd 8:41
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. május 21., kedd 8:39
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 21., kedd 7:52
HozzászólásSzerző: sander » 2013. május 21., kedd 6:40
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. május 21., kedd 5:26
Nem is nagyon volt kit igazolni. Egyedül Vidalt barmoltuk el, azok közül, akik megszerezhetőek voltak. A többiek nem. Ez van, és ez lesz idén is sajnos. Nem olyan könnyű jó játékost igazolni. Nem véletlen, hogy 10 éve még volt kb. 10 egyenlő erősségű csapat, és a BL győzelem esélyes csapatok száma 2-3x -a a mostaninak. Akkor volt honnan, kit igazolni. Idén ez nincs. Nem Mou hibája.Sok rossz igazolás, de 2010 óta kvázi Mou igazolt
Mert Raúl parancsolhatott. Akkor a kapitánynak kötelező volt alapkezdőnek lennie. Mivel Ruud kihagyhatatlan volt, ezért Robinho-Robben páros egyike a padon kapott csak helyet. Schuster nyomorék volt ezt meghúzni, de azok után, hogy Raúl megvétózta Villa szerződését, nem csodálom...Mert Schuster egy nyomorék volt hozzá.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. május 21., kedd 1:16
HozzászólásSzerző: legendary » 2013. május 21., kedd 0:50
Igen, gondoltam, hogy az érvelés része nem fog menni.legendary..
őőő nincs igazad.
röviden, tömören, ennyi.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. május 21., kedd 0:47
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 21., kedd 0:46
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 21., kedd 0:30
Ehhez 3 dolog; 1) pontosabban azt mondta, hogy napokkal ezelőtt José Angel Sánchez meglátogatta a PSG elnökét és érdeklődött Carlo helyzetéről, amire a kapott választ (illetve Ancelotti 50%-os terelő dumáját) pár nappal ezelőtt mi is olvashattuk ezen az oldalon; csak hogy azóta tegnap Carlo hivatalosan is a távozási szándékát közölte a párizsiakkal; 2) Perez papa azt is elmondta, hogy mostantól kezdve rengeteg idejük van még megoldani az edzőkérdést (ebbe minden belefér --> további tárgyalások, sőt a kivásárlás is); 3) a látszat és a PSG elnökének mai kirohanása után/miatt nyilván nem fog semmi olyat mondani, amivel akár a Madridot, akár Ancelottit kényelmetlen, kínos, gázos szituba hozná, illetve egy nem kívánatos FIFA eljárás alá vetné önmagunkat! Természetes, hogy megy a ködösítés; ez a mai nap egyelőre amúgy sem az új edzőről, hanem a jelenlegi távozásáról szólt, hozzáteszem nagyon helyesen; ugyanakkor egy percig ne legyen kétségünk afelől, hogy ha Perez választottja valóban Ancelotti (főleg a több mint 99%-os bizonyossággal létező előszerződés fényében), akkor jövőre nem az olasz ül majd a padunkon!Perez most mondta, hogy tárgyaltak a PSG-vel, nem engedik el Ancelottit. Nem hinném, hogy terelés lenne, Perez nem szokott kamuzni.
HozzászólásSzerző: legendary » 2013. május 21., kedd 0:25
HozzászólásSzerző: cart » 2013. május 21., kedd 0:15
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. május 21., kedd 0:08
HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. május 20., hétfő 23:42
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. május 20., hétfő 23:41
Nem vagy egyedül. Szerintem is mélyebben játszik. Vagy mondjuk úgy, hogy Özil játszik előrébb? Özil egy támadó (középpályás?), míg mi egy irányító félét szeretnénk inkább azon a poszton látni.RealMadridFanatic írta:Szerintem sem. Verratti valóban mélyebben játszik, viszont egyedül vagyok azzal, hogy szerintem Modric mélyebben játszik, mint Özil? Nem feltétlen sima kkp, viszont többet segít védekezésben, mélyebbről is indul. Szóval én nem egy az egyben Özil helyére tenném (aki sokszor az ellenfélnek védelmének vonalában helyezkedik), hanem a középpálya és a támadók közé, összekötni őket.Szerintem nem. Verratti "Alonso posztján" érzi jól magát, Modric meg "Özil posztján" játszott a legtöbbször jól.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 20., hétfő 23:38
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 20., hétfő 23:37
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem