Hát ez marhajó ötlet, nagyon élveztem a sztorimat, köszi a linket.

HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. március 21., péntek 9:41
Hát ez marhajó ötlet, nagyon élveztem a sztorimat, köszi a linket.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 20., csütörtök 23:01
Ha csak annyit emelek ki, hogy "egyszerűbb zsarus story", akkor aki tudja miről szól, azt tudja mire gondolok.tubatibi írta:Rej, kerlek ne írj a bansheerol. Koszi!Miért? Mert itt se tudja a szereplők nevét, mint a zöld íjászban(Arrow anyja....
![]()
)?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 20., csütörtök 22:29
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 20., csütörtök 22:04
Vedd csak elő nyugodtan, nagyon komoly az új évadlordgabi írta: A Hannibált még mindig nem vettem elő a folytatásra, most az American Horror Story 3. évadját fogom darálni, esetleg utána.![]()
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. március 20., csütörtök 21:58
Realista24 írta:Rej, kerlek ne írj a bansheerol. Koszi!
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 20., csütörtök 20:07
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Elég nagy hülyeség lenne. Egyrészt Victor Stone Cyborg neve, másrészt a szülei a STAR laborban dolgoznak. Egy sokkal fiatalabb, a 20-23 év körüli gyerek kell oda, legalábbis kinézetre. (Michael B. Jordan lehetne a legjobb)tubatibi írta:
Diggle spoiler:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Angol fórumokon azt is rebesgették, hogy esetleg ő lesz majd a későbbiekben Cyborg karaktere...Nehezen tudnám ezt elképzelni, bár örülnék neki...Diggle jól játsza a szerepét, szimpatikus, ahogy Cyborg karaktere is...
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. március 20., csütörtök 19:57
Rej, kerlek ne írj a bansheerol. Koszi!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 20., csütörtök 19:46
Rej, kerlek ne írj a bansheerol. Koszi!Anis írta:Banshee s02 / 3-4-5-6
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a 3-4-es részben elég jó volt: egyik részben egy indián kapta fel és dobta arrébb elég könnyedén "banshee seriffjét", mig a köv részben egy jól megtermett amish vágta a falhoz. még szerencse, hogy így tud bunyózni. Kai Proctor jobb keze elég egyszerű embernem tűnik, de az is egy pszichopata! XD Nem rossz cucc ez: egy egyszerűbb zsarus story több csöccsel és több brutalitással.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Most akkor Carrie Hopewell ilyen rövid időt kapott a dutyiban vagy ugrottak egyet az időben?
Közben kezdett a Believe sorozat is, eléggé jó véleménnyel vannak róla itt-ott.
J.J. Abrams csinálja és a Gravity rendezője, posztere
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. március 20., csütörtök 18:55
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 20., csütörtök 9:36
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. március 20., csütörtök 0:11
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. március 19., szerda 23:54
már kint is van!tubatibi írta:Réj, nem tudod, hogy az Originals-hoz mikor lesz felirat?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 19., szerda 22:33
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Barney es a sultkrumpli tenyleg nagyon jo volttubatibi írta:HIMYM S09E21
Lassan a végéhez érünk....nekem tetszett ez a rész.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ahogy Barney ideges volt Blauman-re..."egy sültkrumplit, ha elvesz...semmi különös....de tudod mennyit vett el?4-et"...Érdekes módon mindenkinek volt sztorija a fószerrel...
![]()
A végén nagyon tetszett, hogy a mellékszereplőket is megmutatták, hogy mit csinálnak és mi lett velük...azért jár a plusz pont...
Végre az anyával is sétált Ted és az első csók is megvolt.
En a 4. evad kozepen tartok, parszor irtam is rolaPipita írta:Amúgy Communityt nézik páran, miért nem látom soha hogy írnátok róla?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az elso Dungeons & Dragons resz is baromi jo voltDemes írta:Hamár Community akkor mindenki készüljön a holnapi részre mert a cím alapján eléggé király lesz![]()
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Advanced Advanced Dungeons & Dragons
Nem nagyon hasonlithato semmihez se. Arrol szol hogy egy ugyvedet 8 vagy hany ev utan felfuggesztenek, mert ervenytelennek talaljak a diplomajat, ezert beiratkozik egy kozossegi foiskolaba. Megtetszik neki egy szoke csaj, ezert letrehoz egy tanulo csoportot hogy osszejojjon vele, csak hat vegul meg par ember csatlakozik hozzajuk. Eleg erdekes karakterek.soadroli írta:Ez a Community milyen sorozat? Látom hogy itt régóta nézitek páran. Mihez hasonló? Azt tudom hogy vígjáték
HozzászólásSzerző: Realfan1 » 2014. március 19., szerda 21:38
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. március 19., szerda 21:30
ja azt kihagytam, na az az egyik legepikebb rész voltDemes írta:Hamár Community akkor mindenki készüljön a holnapi részre mert a cím alapján eléggé király lesz![]()
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Advanced Advanced Dungeons & Dragons
HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. március 19., szerda 21:23
HozzászólásSzerző: Demes » 2014. március 19., szerda 21:15
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. március 19., szerda 20:57
Legtöbbször várni szoktam vele péntekig vagy hétvégéig. de a feliratok oldalból kiindulva ott 03.06 és 03.12 volt fent az előző kettő, azaz még szerda este vagy csüt várható mindenképpen.tubatibi írta:Réj, nem tudod, hogy az Originals-hoz mikor lesz felirat?
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. március 19., szerda 20:52
Jaja, zseniálisak. Meg a karácsonyi különkiadás nagy kedvencem, a South Park epizódok mellett messze a Community karácsonyi része üti a legnagyobbat, az is nagyon hangulatos.és az a legnagyobb erőssége, hogy a poénokon kívül a sztorik is baromira ütnek (paintball 1-2, blanket fort, zombie vírus, alternate timelines, illegal trampoline, horror stories, és még sorolhatnám hajnalig, kurva jó az egyes epizódok története)
de csak az igazat. amúgymeg:...hülyeséget beszélsz amúgy is.![]()
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. március 19., szerda 20:47
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem