Ebből a Mancini,Benitez,Jupp vonalból akkor még az öreg a legszimpibb.De remélem Ancelotti kiköthet még,...már megbarátkoztam a gondolattal.

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 20., hétfő 23:37
HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. május 20., hétfő 23:32
HozzászólásSzerző: R-l@nch » 2013. május 20., hétfő 23:29
Nézd, valószínűleg Carlo jönni fog, de azért én még reménykedek. PErez diplomatikus választ adott a kérdésre, ezt a szitut Ancelotti-nak kell megvívnia a PSG-n belül.Nzedge írta:Értem én,hogy te így gondolod.De akkor kit akarsz JM és mondjuk DM helyett?R-l@nch írta:Jelenleg úgy áll, hogy Carlo és Bale se jön, hála a jó égnek! Így már érdemes nekivágni a nyárnak
Mert én nem tudok elképzelni jobb,illetve mozdíthatóbb kategóriát.
Én meg pont úgy vagyok vele,ha nem igazolunk egy Neymar/Bale kalibert,akkor nem szép nyár elé nézünk.
Edzőnek meg én adnék egy esélyt az olasznak...már csak azért is mert nem nagyon látok másik lehetséges opciót.
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 20., hétfő 23:24
Értem én,hogy te így gondolod.De akkor kit akarsz JM és mondjuk DM helyett?R-l@nch írta:Jelenleg úgy áll, hogy Carlo és Bale se jön, hála a jó égnek! Így már érdemes nekivágni a nyárnak
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 20., hétfő 23:22
Még csak pletyka, de több helyen is megjelent. Mostmár magyarul is:RaúlRealMadrid írta:Bale meghosszabbította a szerződését? Ez új... mikor?
HozzászólásSzerző: flori » 2013. május 20., hétfő 23:22
HozzászólásSzerző: R-l@nch » 2013. május 20., hétfő 23:18
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 20., hétfő 23:14
A Barcának ott volt Yaya (szerintem addig jobbak is voltak), a Bayernben ott van Martinez, a Dortmundban tényleg nincs ilyen ember. De egyébként én most a Pogba/Kondogbia vonulatra gondoltam, nem egy sima ütköző és labdaszerző emberre.Mike írta: egyáltalán nem szükséges. A Barcában van? Bayernben? Dortmundban?
Ha van 3 olyan játékosod aki védekezésben is kiveszi a részét, akkor létszámmal simán meglehet oldani. És a támadásoknál sem vagyunk egyel kevesebben. De akár 2 kp-val is megoldható, persze nehezebben. Ami biztos, h a Xabi-Khedira gyöklassú páros erre nemképes. Elmúltak már azok az idők amikor elengedhetetlen, és alapkövetelmény volt egy pitbull oda középre.
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 20., hétfő 23:11
Bale meghosszabbította a szerződését? Ez új... mikor?Anthony írta:Igen ezzel én is hasonlóan vagyok. Najó, amikor kivertük a Barcát a kupából, akkor elmosolyodtam azért.hehe írta:nem is tudom mikor voltam vidám utoljára a real madrid és realmeccs miatt.
Azt mondjátok meg nekem Bale pl. minek hosszabbította meg a szerződését, most hogy sikeresen nem jutottak be a BL-be? (nem mintha kéne nekem ide).
Neymar saga már rég 1 vicc.
Cavanit se fogják lazán elengedni a maffiozzok.
Ancelotti, Verratti detto.
Carvajal ide se akar jönni.
Több csapat is vinné Pepét, Alonsot, Higuaint, Coentraot, Di Mariát, csak valakit kell hozni is helyettük.
Nehéz nyár lesz ez.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 20., hétfő 23:09
Igen ezzel én is hasonlóan vagyok. Najó, amikor kivertük a Barcát a kupából, akkor elmosolyodtam azért.hehe írta:nem is tudom mikor voltam vidám utoljára a real madrid és realmeccs miatt.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 20., hétfő 23:07
mint a Malaga ellen, az Essien-Xabi-Modric, Özil,Benzema,CR hatos, na úgy kellett volna egész évben nyomatni...R.M.C.F írta:Nem vagy.Nálam is mélyebben játszana a horvát,de özil sem ott ahová Jm tette,hanem kivül,jobb oldalon,nem teljesen a szélen,hanem összekötő poszton,de semmiképpen nem középen.
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 20., hétfő 23:05
Na igen, ezt kifejtettem bővebben is. Ha tényleg úgy történt, ahogy lehozták a lapok, akkor Ramost sokkal nagyobb embernek tartom, mint Ikert, de ezt bővebben is kifejtettem már fentebb... tudta, hogy ártana a csapatnak ezzel és megbeszélték a problémákat, az utolsó hetekben CSAK rajta láttam azt (meg CR-en, de ő alapból ilyen), hogy küzd, hajt azért a nyamvadt sikerért...ateeemadrid írta: azért az ő védelmében felhoznám, hogy elvileg személyesen megbeszélte a problémákat Mourinhoval. Volt is 1 kép, ahogy ölelkeznek egymással, és egészen friss a kép.
A Dortmund elleni visszavágón is rajta látszott leginkább, hogy mennyire akarja azt a továbbjutást, a kupadöntőn is Ő és Modric voltak azok, akik megállás nélkül hajtottak.
Ramos a sok hülyesége ellenére is sokkal inkább alkalmas - szvsz - CSK-nak, mint Casillas.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 20., hétfő 23:02
Egész pontosan 4 milla a szerződésében foglalt kivásárlási ár! :ĐFlorentino Perez elismerte, hogy beszélt a PSG elnökével Ancelotti megszerzésről, akik tudatták vele, nem engedik egykönnyen, hírek szerint jelentős összeget kell fizetni ha akarják.
A Juventushoz közel álló Tuttosport szerint 8 milla választja el Pipitát a Juvétól; jelen pillanatban a torinói klub 22 gurigát adna az argentin támadóért, míg a Madrid 30-at kér! Ezzel egy időben Cavani addig nem igazol sehova, amíg nem válnak számára teljessé biztossá a Real Madriddal kapcsolatos találgatások (kell nekünk, vagy sem --> mert ő bizony továbbra is a Madridot preferálja)!Ocho millones separan a Higuaín de Turín
Esa es la canidad que separa lo que pide el Madrid de lo que ha ofrecido la Juventus
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 20., hétfő 23:01
Nem vagy.Nálam is mélyebben játszana a horvát,de özil sem ott ahová Jm tette,hanem kivül,jobb oldalon,nem teljesen a szélen,hanem összekötő poszton,de semmiképpen nem középen., viszont egyedül vagyok azzal, hogy szerintem Modric mélyebben játszik, mint Özil?
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. május 20., hétfő 22:58
azért az ő védelmében felhoznám, hogy elvileg személyesen megbeszélte a problémákat Mourinhoval. Volt is 1 kép, ahogy ölelkeznek egymással, és egészen friss a kép.ramos is lehúzta magát a wc-n.
szimplán nem hiszi el az egészet, ugyanis semmit sem tudhatunk tényként, de nagyon úgynéz ki, hogy cseppet sem olyan kis áratatlan San Iker..de aki valóban él-hal ikerért, az vajon hogy a fenébe tud elszámolni egy ekkora csalódással
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. május 20., hétfő 22:55
egyáltalán nem szükséges. A Barcában van? Bayernben? Dortmundban?Gerr90 írta:Ez nagyon szép KP, tényleg imádnám a kreativitást, amit produkálni tudnának, de szerintem Verratti vagy Gündogan helyett kellene egy sötét bőrű és ennek megfelelő stílusú, védekezésben kiemelkedő ember.accel írta: ----------------verratti--------------
----gündogan-------modric---------
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 20., hétfő 22:55
az a baj hogy tized akkora legendák, és tized akkora madridisták is ugyanúgy alapkezdők, rengetegszer anélkül is hogy jók lennének.ateeemadrid írta:oké, hogy legenda, madridista stbstb., de ez mégis mi a picsa? ilyen szinten nehogymár érinthetetlen legyen, csak mert kiskedvenc...
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 20., hétfő 22:53
ez igaznak tűnik sajnos.R.M.C.F írta:ez nyilvánvaló volt.....és jogos,de mivel valószínű Iker volt a tégla azért JM-nek kapóra jött ez a csere,és örömmel tartotta a padon Ikert,mert azért 1x 2x berakhatta volna.........nmate írta:
Hát persze, véletlen sem azért, mert Lopez formában volt, Iker meg 3 hónapon át labdát sem látott.
Ebben az Iker-Lopez dologban egyetértettem Joséval, itt jó döntéseket hozott.
Ki is csinálták ezért is......olyan helyre nyúlt ahová senki sem nyúlhat.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. május 20., hétfő 22:51
ja, egyébként ez rohadt nagy szégyen...Ki is csinálták ezért is......olyan helyre nyúlt ahová senki sem nyúlhat.
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 20., hétfő 22:51
Én is ilyen taktikában gondolkodnék,és Modric szerepéről is ez az elképzelésem.Pl. így:
------------Verratti-----------
----Vidal-----------------------
------------------Modric-------
Bale-------------------------Cé
-------------Benz--------------
A nevek most lényegtelenek, illetve nem lenne ez nyilván kőbe vésve - mármint a felállás, illetve a játékosok helye sem.
Alonso szerepét átvenné Verratti, de nem annyira kötötten (mindig a labda vonala mögött, stb.), Vidal lenne a mindenes, verőember, box-to-box, Modric meg védekezésben is be tud és szokott segíteni, és lehetne a fazonszabász.
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem