cirkusz.

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. március 22., szombat 12:24
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. március 22., szombat 12:24
az is csak pojén lett volna. amúgy hagyom, hálistennek nem itt rontja a levegőt.hja, élőben közvetítette instagramon hogy hogy próbál fel egy csonkolt szűk kisfiút.
hagyjadmár.
HozzászólásSzerző: longhair » 2014. március 22., szombat 12:18
De hehe:hehe írta:ti már nyakkendőben, öltönyben, komoly tárgyalási képességekkel és vérkomoly emberként jöttetek ki anyátokból, sohasem hülyültetek ész nélkül.![]()
nevetséges, hogy azért, mert barcás és jobban keres, mint mi együttvéve összesen, ráadásul hype-olják is (okkal vagy anélkül, az tökmindegy), emiatt akármit csinál, nektek semmi se jó
pl ronaldo sem érett arc, a mai napig minden poénban benne van, válogatottban és a madridban is anno, őt valszeg mégsem gyűlölitek úgy, mint neymart, pedig az egy évnyi barcás korszakában sokkal több és nagyobb nike-hadjárat és hype volt világszerte miatta, mint akárkivel azóta.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 22., szombat 12:16
hja, élőben közvetítette instagramon hogy hogy próbál fel egy csonkolt szűk kisfiút.Csabi írta:nem akármit csinál, ez a lényeg.
a gól tudatos volt, jópár brazil barátja rúgott már köténybe okosba gólt.R.M.C.F írta:Majd addig hergelik neymit,amig megint nem szivatja halálra a védelmünket mint a múltkor,és egy pimasz tudatos pattanós góllal meg nem terheli a hálónkat.
...na....azért túlzásokba ne essünk.és jobban keres, mint mi![]()
![]()
![]()
a Te újságkihordós fizud is most lett emelve,nekem is a parkolóőri pénz most 4.000-el több.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. március 22., szombat 12:11
...na....azért túlzásokba ne essünk.és jobban keres, mint mi
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. március 22., szombat 12:08
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 22., szombat 12:06
HozzászólásSzerző: longhair » 2014. március 22., szombat 12:06
Valahogy nem tudom díjazni ha egy felnőtt férfi
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. március 22., szombat 12:05
úgyvanÚszómester írta:ja, ha meg Marcelo csinálja akkor istenkirály , legnagyobb arc a világon
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 22., szombat 11:57
Úszómester írta:ja, ha meg Marcelo csinálja akkor istenkirály , legnagyobb arc a világon
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. március 22., szombat 11:56
HozzászólásSzerző: Úszómester » 2014. március 22., szombat 11:54
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. március 22., szombat 11:51
értelmes ember, olyan pont barcelonába való
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 21., péntek 19:26
öööö... igen.Boky írta:én szeretem fikázni a hírességek publikus retardkodásait, főleg ha barca focistáról van szó, de szerintem jópofa ez a videó, nincs vele semmi gondmért ne szórakozhatna szabad idejében így, búslakodjon egy sötét szoba sarkában kuporogva mert 4 ponttal le vannak maradva?
Szerintem meg pont hogy nem. A legtobben ugy gondoljuk hogy rohadt nehez meccs lesz es nagyon fontos lenne behuzni. Az mas dolog hogy sokszor elpoenkodjuk hogy ilyen meg olyan zakot kap a barca. Max par ember lehet akik tenyleg ugy gondoljak hogy sima meccs lesz. Az meg hogy facebookon mit irnak... Ott Kaka is isten volt eveken keresztul.realistahuni írta:Pedig jópár embernél meg lehet ezt figyelni, tisztelet a kivételnek.Nem azt mondom,hogy nagy a mellény itt a fórumon
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. március 21., péntek 19:20
Pedig jópár embernél meg lehet ezt figyelni, tisztelet a kivételnek.Nem azt mondom,hogy nagy a mellény itt a fórumon
HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. március 21., péntek 19:14
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. március 21., péntek 19:02
én szeretem fikázni a hírességek publikus retardkodásait, főleg ha barca focistáról van szó, de szerintem jópofa ez a videó, nincs vele semmi gond
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. március 21., péntek 18:57
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. március 20., csütörtök 12:05
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 19., szerda 18:24
pátkán írta:Iniesta: "Amikor valami rossz dolog történik és mélyponton vagy, érzed az ismeretlen emberek szeretetét és ez sok erőt ad neked. A feleségem és a családom értékelik ezt a szeretet. A Real Madrid játékosai is kinyilvánították szeretetüket felém. Vannak sokkal fontosabb dolgok is, mint egy futball meccs."
Ahova nem érdemes szavakat fecsérelni. Csak párral látnák többen így itt a fórumon is.. Mert valóban, ez "csak" egy mérkőzés.
Jelenlévő fórumozók: 27 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem