Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. március 21., péntek 9:41

Hát ez marhajó ötlet, nagyon élveztem a sztorimat, köszi a linket. :lol: :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 20., csütörtök 23:01

tubatibi írta:
Rej, kerlek ne írj a bansheerol. Koszi!
:lol: Miért? Mert itt se tudja a szereplők nevét, mint a zöld íjászban(Arrow anyja.... :mrgreen: :mrgreen: )?
Ha csak annyit emelek ki, hogy "egyszerűbb zsarus story", akkor aki tudja miről szól, azt tudja mire gondolok. :lol: :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 20., csütörtök 22:29

HIMYM jatek, amivel lehet nyerni Barney-s polot, family guy konyvet meg south park figurat is. Pipitanak kotelezo :mrgreen:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 20., csütörtök 22:04

lordgabi írta: A Hannibált még mindig nem vettem elő a folytatásra, most az American Horror Story 3. évadját fogom darálni, esetleg utána. :sly:
Vedd csak elő nyugodtan, nagyon komoly az új évad
Nem illik.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. március 20., csütörtök 21:58

Realista24 írta:Rej, kerlek ne írj a bansheerol. Koszi!
:lol: :ozil: :agree:

Arrow aktuális része - jobbra számítottam, picit nagyobb volt a reklámja, mint egy átlagos résznek, én is nagyobb darát vártam, de sebaj...lassan itt is eljön a hajrá, kíváncsi vagyok az évadzáróra. :)
A Hannibált még mindig nem vettem elő a folytatásra, most az American Horror Story 3. évadját fogom darálni, esetleg utána. :sly:
A Banshee pedig hiányozni fog, úgy érzem. :shifty:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 20., csütörtök 20:07

tubatibi írta:
Diggle spoiler:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Angol fórumokon azt is rebesgették, hogy esetleg ő lesz majd a későbbiekben Cyborg karaktere...Nehezen tudnám ezt elképzelni, bár örülnék neki...Diggle jól játsza a szerepét, szimpatikus, ahogy Cyborg karaktere is...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Elég nagy hülyeség lenne. Egyrészt Victor Stone Cyborg neve, másrészt a szülei a STAR laborban dolgoznak. Egy sokkal fiatalabb, a 20-23 év körüli gyerek kell oda, legalábbis kinézetre. (Michael B. Jordan lehetne a legjobb)

Nagyon nem illik Diggle-re a szerep. Amúgy nézd meg a Justice League - War-t, ott van Cyborg eredettörténet. Egyszerűen nem lehet ráhúzni a karaktert Diggle-re.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. március 20., csütörtök 19:57

:lol: Miért? Mert itt se tudja a szereplők nevét, mint a zöld íjászban(Arrow anyja.... :mrgreen: :mrgreen: )?

Arrow S02E16

Elég lagymatag rész volt, hiányoltam a nagy darákat.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A Suicide Squad remélem sok lehetőséget fog kapni, van benne potenciál bőven..bár ott is -1 ember, viszont deathstroke szerintem is baromira adja. :salute: Nekem az jött be, hogy most nem a szigetről voltak visszaemlékezések, hanem Diggle életéről...

Diggle spoiler:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Angol fórumokon azt is rebesgették, hogy esetleg ő lesz majd a későbbiekben Cyborg karaktere...Nehezen tudnám ezt elképzelni, bár örülnék neki...Diggle jól játsza a szerepét, szimpatikus, ahogy Cyborg karaktere is...
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 20., csütörtök 19:46

Anis írta:Banshee s02 / 3-4-5-6
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a 3-4-es részben elég jó volt: egyik részben egy indián kapta fel és dobta arrébb elég könnyedén "banshee seriffjét", mig a köv részben egy jól megtermett amish vágta a falhoz. még szerencse, hogy így tud bunyózni. Kai Proctor jobb keze elég egyszerű embernem tűnik, de az is egy pszichopata! XD Nem rossz cucc ez: egy egyszerűbb zsarus story több csöccsel és több brutalitással.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Most akkor Carrie Hopewell ilyen rövid időt kapott a dutyiban vagy ugrottak egyet az időben?

Közben kezdett a Believe sorozat is, eléggé jó véleménnyel vannak róla itt-ott.
J.J. Abrams csinálja és a Gravity rendezője, posztere
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. március 20., csütörtök 18:55

Banshee s02 / 3-4-5-6
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a 3-4-es részben elég jó volt: egyik részben egy indián kapta fel és dobta arrébb elég könnyedén "banshee seriffjét", mig a köv részben egy jól megtermett amish vágta a falhoz. még szerencse, hogy így tud bunyózni. Kai Proctor jobb keze elég egyszerű embernem tűnik, de az is egy pszichopata! XD Nem rossz cucc ez: egy egyszerűbb zsarus story több csöccsel és több brutalitással.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Most akkor Carrie Hopewell ilyen rövid időt kapott a dutyiban vagy ugrottak egyet az időben?

Közben kezdett a Believe sorozat is, eléggé jó véleménnyel vannak róla itt-ott.
J.J. Abrams csinálja és a Gravity rendezője, posztere
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 20., csütörtök 9:36

Arrow s2 e16

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Fura egy rész volt ez. Deadshot még mindig zseniális. Nagyon eltalálták a színészt. A Suicide Squad-nak még idő kell, nem kaptunk belőle sokat, de jó lesz ez.

Harley Quinn tényleg ott volt. A hangjáról fel lehet ismerni :D Viszont, ami nagyon tetszett az az Oliver - Slade közötti dráma/feszültség. Ebből nagy durranás lehet.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. március 20., csütörtök 0:11

Én pedig elkezdtem az Amerikai Horror Sztori 3. évadát. Az első rész felénél tartok, remek szórakozás lesz így esténként. Kathy Bates is feltűnt benne, hogy gondolhattátok, hogy a legszebbnek őt tartom (tudom, az én hibám volt, szépségre volt a szavazás, én pedig tehetségre gondoltam, ahol kedvenc). :Đ
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Anis

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. március 19., szerda 23:54

tubatibi írta:Réj, nem tudod, hogy az Originals-hoz mikor lesz felirat?
már kint is van!

heti egy arrow kevés (szinkronosok közül). így belekezdtem a Banshee 2.évadba is.
Elsőre rész: szerintem egy kis felvezetés volt, semmi extra.
Második rész: már sokkal jobb és durvábbra sikeredett, ez már tetszett.

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 19., szerda 22:33

tubatibi írta:HIMYM S09E21

Lassan a végéhez érünk....nekem tetszett ez a rész.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ahogy Barney ideges volt Blauman-re..."egy sültkrumplit, ha elvesz...semmi különös....de tudod mennyit vett el?4-et"... :lol: Érdekes módon mindenkinek volt sztorija a fószerrel... :lol:
A végén nagyon tetszett, hogy a mellékszereplőket is megmutatták, hogy mit csinálnak és mi lett velük...azért jár a plusz pont...
Végre az anyával is sétált Ted és az első csók is megvolt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Barney es a sultkrumpli tenyleg nagyon jo volt :D
Viszont a vege fele mar zavart hogy mindenkinek volt sztorija a csavoval.
A mellekszereplok jovojenek bemutatasa viszont nagyon jo volt.

Pipita írta:Amúgy Communityt nézik páran, miért nem látom soha hogy írnátok róla? :mrgreen:
En a 4. evad kozepen tartok, parszor irtam is rola :mrgreen: Valoban jo kis sorozat, habar most egy kicsit leultek a reszek, egy ideje nem is neztem oket. De tenyleg csak ajanlani tudom.
Abed van olyan beteg karakter mint Sheldon a TBBT-bol :D (enyhen sorozat meg film buzi :D )
Demes írta:Hamár Community akkor mindenki készüljön a holnapi részre mert a cím alapján eléggé király lesz B-)
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Advanced Advanced Dungeons & Dragons
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az elso Dungeons & Dragons resz is baromi jo volt :D Egyszer viszont eloben is kiprobalnam a jatekot, hatha meg tetszene is :mrgreen:
soadroli írta:Ez a Community milyen sorozat? Látom hogy itt régóta nézitek páran. Mihez hasonló? Azt tudom hogy vígjáték :D
Nem nagyon hasonlithato semmihez se. Arrol szol hogy egy ugyvedet 8 vagy hany ev utan felfuggesztenek, mert ervenytelennek talaljak a diplomajat, ezert beiratkozik egy kozossegi foiskolaba. Megtetszik neki egy szoke csaj, ezert letrehoz egy tanulo csoportot hogy osszejojjon vele, csak hat vegul meg par ember csatlakozik hozzajuk. Eleg erdekes karakterek. :D
Viszont ugy hallottam hogy a magyar szinkron borzalmas, ugyhogy csakis angolul erdemes nezni :D

Realfan1
Kedvenc játékosaid: CR, Modric, Diego Milito , Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Realfan1 » 2014. március 19., szerda 21:38

MU meccs után elkezdem.. :D
Felirattal szedem, gondolom ennél se adja vissza a poénokat a magyar szinkron.. Amióta megnéztem a Suits 1. részét szinkronnal azóta sorozatot inkább csak feliratosan nézek, az egyszerűen borzalmas volt.. :lol:

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. március 19., szerda 21:30

Demes írta:Hamár Community akkor mindenki készüljön a holnapi részre mert a cím alapján eléggé király lesz B-)
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Advanced Advanced Dungeons & Dragons
ja azt kihagytam, na az az egyik legepikebb rész volt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nem igazán lehet a communityt máshoz hasonlítani. nagyon meta sorozat ami többször is elhangzik, nagyon sok utalás van filmekre, sorozatokra.

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. március 19., szerda 21:23

Ez a Community milyen sorozat? Látom hogy itt régóta nézitek páran. Mihez hasonló? Azt tudom hogy vígjáték :D
Kép

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2014. március 19., szerda 21:15

Hamár Community akkor mindenki készüljön a holnapi részre mert a cím alapján eléggé király lesz B-)

Anis

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. március 19., szerda 20:57

tubatibi írta:Réj, nem tudod, hogy az Originals-hoz mikor lesz felirat?
Legtöbbször várni szoktam vele péntekig vagy hétvégéig. de a feliratok oldalból kiindulva ott 03.06 és 03.12 volt fent az előző kettő, azaz még szerda este vagy csüt várható mindenképpen.

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. március 19., szerda 20:52

és az a legnagyobb erőssége, hogy a poénokon kívül a sztorik is baromira ütnek (paintball 1-2, blanket fort, zombie vírus, alternate timelines, illegal trampoline, horror stories, és még sorolhatnám hajnalig, kurva jó az egyes epizódok története)
Jaja, zseniálisak. Meg a karácsonyi különkiadás nagy kedvencem, a South Park epizódok mellett messze a Community karácsonyi része üti a legnagyobbat, az is nagyon hangulatos. :)
...hülyeséget beszélsz amúgy is. :mrgreen:
de csak az igazat. amúgymeg:
:box: :mrgreen:

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. március 19., szerda 20:47

Réj, nem tudod, hogy az Originals-hoz mikor lesz felirat?

szerk.: elvileg estére meglesz, az egyik csávó kész, csak várja BSBsubs-ot...ha ő is átküldi, akkor onnan kb 1-1,5 óra és kintlesz... :)
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Vissza: