Sorozatok, TV műsorok
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
Re: Sorozatok, TV műsorok
lost, true detective.
Aki itt nagyon képben van a témát illetően, ajánlana nekem pár misztikus, filózgatós, kevésbé pörgős inkább nyugodt, rejtélyes atmoszférájú sorozatot?
Persze ha izgalmas, az se hátrány.
Első blikkre találtam ilyeneket, hogy Believe meg Resurrection.
Igen, tudom, Twin Peaks

Első blikkre találtam ilyeneket, hogy Believe meg Resurrection.
Igen, tudom, Twin Peaks

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Hát ez marhajó ötlet, nagyon élveztem a sztorimat, köszi a linket.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ha csak annyit emelek ki, hogy "egyszerűbb zsarus story", akkor aki tudja miről szól, azt tudja mire gondolok.tubatibi írta:Rej, kerlek ne írj a bansheerol. Koszi!Miért? Mert itt se tudja a szereplők nevét, mint a zöld íjászban(Arrow anyja....
![]()
)?

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Vedd csak elő nyugodtan, nagyon komoly az új évadlordgabi írta: A Hannibált még mindig nem vettem elő a folytatásra, most az American Horror Story 3. évadját fogom darálni, esetleg utána.![]()
Nem illik.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Realista24 írta:Rej, kerlek ne írj a bansheerol. Koszi!

Arrow aktuális része - jobbra számítottam, picit nagyobb volt a reklámja, mint egy átlagos résznek, én is nagyobb darát vártam, de sebaj...lassan itt is eljön a hajrá, kíváncsi vagyok az évadzáróra.

A Hannibált még mindig nem vettem elő a folytatásra, most az American Horror Story 3. évadját fogom darálni, esetleg utána.

A Banshee pedig hiányozni fog, úgy érzem.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Elég nagy hülyeség lenne. Egyrészt Victor Stone Cyborg neve, másrészt a szülei a STAR laborban dolgoznak. Egy sokkal fiatalabb, a 20-23 év körüli gyerek kell oda, legalábbis kinézetre. (Michael B. Jordan lehetne a legjobb)tubatibi írta:
Diggle spoiler:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Angol fórumokon azt is rebesgették, hogy esetleg ő lesz majd a későbbiekben Cyborg karaktere...Nehezen tudnám ezt elképzelni, bár örülnék neki...Diggle jól játsza a szerepét, szimpatikus, ahogy Cyborg karaktere is...
Nagyon nem illik Diggle-re a szerep. Amúgy nézd meg a Justice League - War-t, ott van Cyborg eredettörténet. Egyszerűen nem lehet ráhúzni a karaktert Diggle-re.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Rej, kerlek ne írj a bansheerol. Koszi!

Arrow S02E16
Elég lagymatag rész volt, hiányoltam a nagy darákat.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A Suicide Squad remélem sok lehetőséget fog kapni, van benne potenciál bőven..bár ott is -1 ember, viszont deathstroke szerintem is baromira adja.

Diggle spoiler:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Angol fórumokon azt is rebesgették, hogy esetleg ő lesz majd a későbbiekben Cyborg karaktere...Nehezen tudnám ezt elképzelni, bár örülnék neki...Diggle jól játsza a szerepét, szimpatikus, ahogy Cyborg karaktere is...
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Rej, kerlek ne írj a bansheerol. Koszi!Anis írta:Banshee s02 / 3-4-5-6
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a 3-4-es részben elég jó volt: egyik részben egy indián kapta fel és dobta arrébb elég könnyedén "banshee seriffjét", mig a köv részben egy jól megtermett amish vágta a falhoz. még szerencse, hogy így tud bunyózni. Kai Proctor jobb keze elég egyszerű embernem tűnik, de az is egy pszichopata! XD Nem rossz cucc ez: egy egyszerűbb zsarus story több csöccsel és több brutalitással.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Most akkor Carrie Hopewell ilyen rövid időt kapott a dutyiban vagy ugrottak egyet az időben?
Közben kezdett a Believe sorozat is, eléggé jó véleménnyel vannak róla itt-ott.
J.J. Abrams csinálja és a Gravity rendezője, posztere
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Banshee s02 / 3-4-5-6
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a 3-4-es részben elég jó volt: egyik részben egy indián kapta fel és dobta arrébb elég könnyedén "banshee seriffjét", mig a köv részben egy jól megtermett amish vágta a falhoz. még szerencse, hogy így tud bunyózni. Kai Proctor jobb keze elég egyszerű embernem tűnik, de az is egy pszichopata! XD Nem rossz cucc ez: egy egyszerűbb zsarus story több csöccsel és több brutalitással.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Most akkor Carrie Hopewell ilyen rövid időt kapott a dutyiban vagy ugrottak egyet az időben?
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Arrow s2 e16
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Fura egy rész volt ez. Deadshot még mindig zseniális. Nagyon eltalálták a színészt. A Suicide Squad-nak még idő kell, nem kaptunk belőle sokat, de jó lesz ez.
Harley Quinn tényleg ott volt. A hangjáról fel lehet ismerni
Viszont, ami nagyon tetszett az az Oliver - Slade közötti dráma/feszültség. Ebből nagy durranás lehet.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Fura egy rész volt ez. Deadshot még mindig zseniális. Nagyon eltalálták a színészt. A Suicide Squad-nak még idő kell, nem kaptunk belőle sokat, de jó lesz ez.
Harley Quinn tényleg ott volt. A hangjáról fel lehet ismerni

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Én pedig elkezdtem az Amerikai Horror Sztori 3. évadát. Az első rész felénél tartok, remek szórakozás lesz így esténként. Kathy Bates is feltűnt benne, hogy gondolhattátok, hogy a legszebbnek őt tartom (tudom, az én hibám volt, szépségre volt a szavazás, én pedig tehetségre gondoltam, ahol kedvenc). :Đ
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.

- Anis
már kint is van!tubatibi írta:Réj, nem tudod, hogy az Originals-hoz mikor lesz felirat?
heti egy arrow kevés (szinkronosok közül). így belekezdtem a Banshee 2.évadba is.
Elsőre rész: szerintem egy kis felvezetés volt, semmi extra.
Második rész: már sokkal jobb és durvábbra sikeredett, ez már tetszett.
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- h3x0r
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Barney es a sultkrumpli tenyleg nagyon jo volttubatibi írta:HIMYM S09E21
Lassan a végéhez érünk....nekem tetszett ez a rész.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ahogy Barney ideges volt Blauman-re..."egy sültkrumplit, ha elvesz...semmi különös....de tudod mennyit vett el?4-et"...Érdekes módon mindenkinek volt sztorija a fószerrel...
![]()
A végén nagyon tetszett, hogy a mellékszereplőket is megmutatták, hogy mit csinálnak és mi lett velük...azért jár a plusz pont...
Végre az anyával is sétált Ted és az első csók is megvolt.

Viszont a vege fele mar zavart hogy mindenkinek volt sztorija a csavoval.
A mellekszereplok jovojenek bemutatasa viszont nagyon jo volt.
En a 4. evad kozepen tartok, parszor irtam is rolaPipita írta:Amúgy Communityt nézik páran, miért nem látom soha hogy írnátok róla?

Abed van olyan beteg karakter mint Sheldon a TBBT-bol

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az elso Dungeons & Dragons resz is baromi jo voltDemes írta:Hamár Community akkor mindenki készüljön a holnapi részre mert a cím alapján eléggé király lesz![]()
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Advanced Advanced Dungeons & Dragons

Nem nagyon hasonlithato semmihez se. Arrol szol hogy egy ugyvedet 8 vagy hany ev utan felfuggesztenek, mert ervenytelennek talaljak a diplomajat, ezert beiratkozik egy kozossegi foiskolaba. Megtetszik neki egy szoke csaj, ezert letrehoz egy tanulo csoportot hogy osszejojjon vele, csak hat vegul meg par ember csatlakozik hozzajuk. Eleg erdekes karakterek.soadroli írta:Ez a Community milyen sorozat? Látom hogy itt régóta nézitek páran. Mihez hasonló? Azt tudom hogy vígjáték

Viszont ugy hallottam hogy a magyar szinkron borzalmas, ugyhogy csakis angolul erdemes nezni

- Realfan1
- Kedvenc játékosaid: CR, Modric, Diego Milito , Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
MU meccs után elkezdem.. 
Felirattal szedem, gondolom ennél se adja vissza a poénokat a magyar szinkron.. Amióta megnéztem a Suits 1. részét szinkronnal azóta sorozatot inkább csak feliratosan nézek, az egyszerűen borzalmas volt..

Felirattal szedem, gondolom ennél se adja vissza a poénokat a magyar szinkron.. Amióta megnéztem a Suits 1. részét szinkronnal azóta sorozatot inkább csak feliratosan nézek, az egyszerűen borzalmas volt..

- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
ja azt kihagytam, na az az egyik legepikebb rész voltDemes írta:Hamár Community akkor mindenki készüljön a holnapi részre mert a cím alapján eléggé király lesz![]()
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Advanced Advanced Dungeons & Dragons

nem igazán lehet a communityt máshoz hasonlítani. nagyon meta sorozat ami többször is elhangzik, nagyon sok utalás van filmekre, sorozatokra.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Ez a Community milyen sorozat? Látom hogy itt régóta nézitek páran. Mihez hasonló? Azt tudom hogy vígjáték

Hamár Community akkor mindenki készüljön a holnapi részre mert a cím alapján eléggé király lesz

- Anis
Legtöbbször várni szoktam vele péntekig vagy hétvégéig. de a feliratok oldalból kiindulva ott 03.06 és 03.12 volt fent az előző kettő, azaz még szerda este vagy csüt várható mindenképpen.tubatibi írta:Réj, nem tudod, hogy az Originals-hoz mikor lesz felirat?
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!