Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Advanced Advanced Dungeons & Dragons
HozzászólásSzerző: Demes » 2014. március 19., szerda 21:15
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. március 19., szerda 20:57
Legtöbbször várni szoktam vele péntekig vagy hétvégéig. de a feliratok oldalból kiindulva ott 03.06 és 03.12 volt fent az előző kettő, azaz még szerda este vagy csüt várható mindenképpen.tubatibi írta:Réj, nem tudod, hogy az Originals-hoz mikor lesz felirat?
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. március 19., szerda 20:52
Jaja, zseniálisak. Meg a karácsonyi különkiadás nagy kedvencem, a South Park epizódok mellett messze a Community karácsonyi része üti a legnagyobbat, az is nagyon hangulatos.és az a legnagyobb erőssége, hogy a poénokon kívül a sztorik is baromira ütnek (paintball 1-2, blanket fort, zombie vírus, alternate timelines, illegal trampoline, horror stories, és még sorolhatnám hajnalig, kurva jó az egyes epizódok története)
de csak az igazat. amúgymeg:...hülyeséget beszélsz amúgy is.![]()
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. március 19., szerda 20:47
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. március 19., szerda 20:45
Nekem a 2.évad 7.része volt a kedvencem,Boky írta:a community a legjobb, bár az első 3 évad volt a legjobb. főleg amikor chang még spanyolt tanított.
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. március 19., szerda 19:55
a community a legjobb, bár az első 3 évad volt a legjobb. főleg amikor chang még spanyolt tanított. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!pierce meg úgy is a legzseniálisabb, hogy már ki van írva, chevy chase óriási.Pipita írta:Azt már le sem írom hogy megint zseniális részt hoztak ígyjártamanyátokkalék, mert minek annyit ismételni magam. Viszont két hét múlva örökre vége bsszameg, rohadtul nem várom, elvonási tüneteim lesznek.![]()
Amúgy Communityt nézik páran, miért nem látom soha hogy írnátok róla?Igaz van egy kis pótolni valóm, ma néztem meg az 5. évad 4. részét, rögtön kétszer egymás után is, sírtam a röhögéstől.
![]()
![]()
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pierce bazmeg.![]()
Jeff, buzi vagy? Biztos, hogy nem? Akkor tessék, itt egy jó üveg whiskey...meg egy még nemesebb üveg tele a spermámmal.
![]()
![]()
Meg Changen is besírtam "előállok az igazsággal, nincs titkolni valóm! - Maszturbált már valaha a tanulószobában? :'DDDDDDDDDDDDDDDD bazmeg.
![]()
![]()
meg az egséz rész zseniális volt amúgy.
Egyre jobb ez a sorozat.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. március 19., szerda 19:40
...hülyeséget beszélsz amúgy is.Azt már le sem írom hogy megint zseniális részt hoztak ígyjártamanyátokkalék, mert minek annyi...
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. március 19., szerda 19:37
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. március 19., szerda 13:02
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. március 19., szerda 10:13
Én is elkezdtem, engem baromira megfogott, simán tartom olyan szintűnek, mint a Breaking Bad, sőőt.Nemrég elkezdtem a SoA-t, nem igazán fogott meg, "kaszáltam"
HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. március 19., szerda 8:57
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. március 18., kedd 18:04
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. március 18., kedd 18:00
remélem őt nem is fogja hood megpörgetni, az már tényleg irreális lennemessideco írta:1v1. Devat kihagytam volna a felsorolásból, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ő csak létezik a sorozatban, domborítos szerepe eddig nem volt.Csabi írta:szavazáshoz:
nola
rebecca
sioban
carrie
deva
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. március 18., kedd 17:59
1v1. Devat kihagytam volna a felsorolásból, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ő csak létezik a sorozatban, domborítos szerepe eddig nem volt.Csabi írta:szavazáshoz:
nola
rebecca
sioban
carrie
deva
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. március 18., kedd 12:32
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. március 18., kedd 12:18
Ugyanez.reeed_ati írta:Szavazás:
1.Rebecca
2.Nola
3.Shio
4.Deva
5.Carrie
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. március 18., kedd 11:18
HozzászólásSzerző: peadani » 2014. március 18., kedd 11:11
Köszi.nmate írta:peadani írta:Ha valaki esetleg tudná a Banshee S2E10 zenéjét az legyen szíves írja vagy linkelje be, mert én nem találom.
http://www.tunefind.com/show/banshee/season-2/16083
Innen megtalálod melyik az.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 18., kedd 10:43
peadani írta:Ha valaki esetleg tudná a Banshee S2E10 zenéjét az legyen szíves írja vagy linkelje be, mert én nem találom.
HozzászólásSzerző: peadani » 2014. március 18., kedd 10:38
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem