Elektronika
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Re: Elektronika
ráteszel pár ezer forintot és dell, core i7, meg ilyesmi: http://www.argep.hu/product_2327813.html

- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem sok különbség van a kettő között. Bár én alapból nem vennék Asust, nálam a Dell az a márka, amiben megbízok, ami elnyeri a tetszésemet és elégedettségemet.
A két gép leírásában nagyon minimális a különbség, de én is az első gépnél teszem le a voksomat. Öt ezerrel még olcsóbb is, és nem tud kevesebbet, mint a drágábbik. Persze én sem vagyok nagy szakértő, habár ehhez nem kell annak lenni, de én is inkább az elsőt választanám.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Kis segítség kellene.
Szerintetek EZ-t vagy EZ-t a laptopot vegyem?
(Esetleg mutathattok másikat ebben a 165-180as árkategóriában) Magyar oldalról szeretnék rendelni mindenképp
Nekem ránézésre, az olcsóbbik tűnik jobbnak. De hát nem vagyok egy nagy szakértő.
Szerintetek EZ-t vagy EZ-t a laptopot vegyem?

Nekem ránézésre, az olcsóbbik tűnik jobbnak. De hát nem vagyok egy nagy szakértő.

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Van ket aksim, az egyik kb 2-3 percig birja, azt szoktam otthon hasznalni, a masik kb 4 oraig, azt vonaton hasznalom legtobbszor. Vegul csak a 130 wattosat vettem, annyira nem volt draga az se.Csabi írta:Lehet h fogja tolteni, de igazabol az a baj, h ha akku nelkul hasznalod a gepet, es le van terhelve akkor nem biztos h a tap kepes lesz ellatni arammal, es leall majd.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Lehet h fogja tolteni, de igazabol az a baj, h ha akku nelkul hasznalod a gepet, es le van terhelve akkor nem biztos h a tap kepes lesz ellatni arammal, es leall majd.
- h3x0r
Elromlott a laptop toltom es szeretnek ujat venni.
Jelenleg ilyen toltom van: 19.5V 6.7A , 130W
Problemat jelentene ha ilyet vennek helyette? 19.5V 4.62A, 90W
Azert kerdezem, mert egy 90 wattos tolto kb 25 dollarba kerulne ebay-en, mig egy 130 wattos a dupalaja.
Fogja tolteni a 90 wattos is csak lassabban? Az nem zavarna hogy mondjuk masfel ora helyett ket ora alatt toltene fel, viszont felek hogy hasznalat kozben egy ora alatt mondjuk egy 50%-ig toltott aksit nem felfele toltene, hanem lefele.
Barkinek barmilyen tapasztalat vagy velemeny?
(Dell XPS L502x laptoprol van szo)
Jelenleg ilyen toltom van: 19.5V 6.7A , 130W
Problemat jelentene ha ilyet vennek helyette? 19.5V 4.62A, 90W
Azert kerdezem, mert egy 90 wattos tolto kb 25 dollarba kerulne ebay-en, mig egy 130 wattos a dupalaja.
Fogja tolteni a 90 wattos is csak lassabban? Az nem zavarna hogy mondjuk masfel ora helyett ket ora alatt toltene fel, viszont felek hogy hasznalat kozben egy ora alatt mondjuk egy 50%-ig toltott aksit nem felfele toltene, hanem lefele.
Barkinek barmilyen tapasztalat vagy velemeny?
(Dell XPS L502x laptoprol van szo)
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Tudnátok nekem ajánlani valami faszentos full HD 3D tv-t?
Milyet lenne érdemes venni? Márka? Esteleg smart tv?
Olyan 130-140 ezres árkategória férne bele.
Előre is köszi a válaszokat

Olyan 130-140 ezres árkategória férne bele.
Előre is köszi a válaszokat

-
megoldható androidos géppel is, csak nem olyan egyszerű. sok programot kell letölts és vannak korlátai. viszont ha van egy normális office-od, mint most a gépeden, akkor jóval egyszerűbb a történet.Aha, és egy ilyen droid alapú nem tud olyat igaz? Vagyis ezen nem lehet majd írogatni dokumentumokat meg ilyesmiket, akkor sem ha veszek egy billentyűt? Mert ehhez most jó áron hozzá jutnék viszonylag, mert új telefont is szeretnék, ezért ajánlották ezt.
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
Köszönöm, utána olvasgattam én is, tetszik is, viszont sűrűn kell dokumentumokat írnom, néha elég cifra fontokkal, nem tudom ilyet tud e a tab akár billentyűvel is. Mert a telefon képességeit önállóan nem tudnám kihasználni véleményem szerint nem futtatnék olyan dolgokat ami igényelné a 2Gb ramot és a négymagos procit. De bármi ötlet vagy tapasztalat jöhet, és még egyszer köszönöm!
[/quote]
Szerintem neked egy windows tabletre van szükséged.
Teljes értékű windows van már a tableteken.
[/quote]
Aha, és egy ilyen droid alapú nem tud olyat igaz? Vagyis ezen nem lehet majd írogatni dokumentumokat meg ilyesmiket, akkor sem ha veszek egy billentyűt? Mert ehhez most jó áron hozzá jutnék viszonylag, mert új telefont is szeretnék, ezért ajánlották ezt.

Szerintem neked egy windows tabletre van szükséged.

Aha, és egy ilyen droid alapú nem tud olyat igaz? Vagyis ezen nem lehet majd írogatni dokumentumokat meg ilyesmiket, akkor sem ha veszek egy billentyűt? Mert ehhez most jó áron hozzá jutnék viszonylag, mert új telefont is szeretnék, ezért ajánlották ezt.
-
Szerintem neked egy windows tabletre van szükséged.kecsu10 írta:Köszönöm, utána olvasgattam én is, tetszik is, viszont sűrűn kell dokumentumokat írnom, néha elég cifra fontokkal, nem tudom ilyet tud e a tab akár billentyűvel is. Mert a telefon képességeit önállóan nem tudnám kihasználni véleményem szerint nem futtatnék olyan dolgokat ami igényelné a 2Gb ramot és a négymagos procit. De bármi ötlet vagy tapasztalat jöhet, és még egyszer köszönöm!h3x0r írta:Sajat tapasztalatom nincs asus padfone-al kapcsolatban, viszont itt van egy cikk, hatha megtetszik. Tudja-e potolni ez vagy barmely mas tablet a laptopodat? Attol fugg mire hasznalod. Ha csak netezel, olvasol, filmet meg videokat nezel, akkor igen. De ha surun kell dokumentumokat irj/szerkessz, vagy hasznalsz valami komolyabb programot, akkor nem.

- kecsu10
Köszönöm, utána olvasgattam én is, tetszik is, viszont sűrűn kell dokumentumokat írnom, néha elég cifra fontokkal, nem tudom ilyet tud e a tab akár billentyűvel is. Mert a telefon képességeit önállóan nem tudnám kihasználni véleményem szerint nem futtatnék olyan dolgokat ami igényelné a 2Gb ramot és a négymagos procit. De bármi ötlet vagy tapasztalat jöhet, és még egyszer köszönöm!h3x0r írta:Sajat tapasztalatom nincs asus padfone-al kapcsolatban, viszont itt van egy cikk, hatha megtetszik. Tudja-e potolni ez vagy barmely mas tablet a laptopodat? Attol fugg mire hasznalod. Ha csak netezel, olvasol, filmet meg videokat nezel, akkor igen. De ha surun kell dokumentumokat irj/szerkessz, vagy hasznalsz valami komolyabb programot, akkor nem.

- h3x0r
A termekek 95%-ara jellemzo hogy minel olcsobb, annal gyengebb minosegu. Nyilvan nem kell a legdragabbat venni, hanem kozep kategoriat. De az ilyen kinai daraboktol ne varjon sokat az ember.Anis írta:Obermax a márkája.
amúgy nem nagyon akartunk nagyon minőségit venni, mert csak netezésre kell)
Gondolom mar megoldodott. Szamitogep restart, majd utorrentben a torrentnek jobb click, Force re-check.messideco írta:https://img.ncore.cc/proxy/2f18729b39af ... w15iz5.jpg
Ez lenne baj a probléma. Valaki tud megoldást rá?
Sajat tapasztalatom nincs asus padfone-al kapcsolatban, viszont itt van egy cikk, hatha megtetszik. Tudja-e potolni ez vagy barmely mas tablet a laptopodat? Attol fugg mire hasznalod. Ha csak netezel, olvasol, filmet meg videokat nezel, akkor igen. De ha surun kell dokumentumokat irj/szerkessz, vagy hasznalsz valami komolyabb programot, akkor nem.kecsu10 írta:Az lenne a kérdésem, hogy az Asus Padfone 2-re érdemes beruházni? Illetve, hogy pótol e egy ilyen tablet egy laptopot? Nem vagyok nagy guru szóval megköszönném a segítséget.
- kecsu10
Már csak azért kérdezem, mert nem kevés pénz és meggondolom, ezért is örülnék ha valaki aki ért hozzá segítene.

- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
konkrétan mi a probléma? nem akarja letölteni,vagy letöltés után írja ki ezt?messideco írta:https://img.ncore.cc/proxy/2f18729b39af ... w15iz5.jpg
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- kecsu10
Az lenne a kérdésem, hogy az Asus Padfone 2-re érdemes beruházni? Illetve, hogy pótol e egy ilyen tablet egy laptopot? Nem vagyok nagy guru szóval megköszönném a segítséget.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
https://img.ncore.cc/proxy/2f18729b39af ... w15iz5.jpg

"And my heart will leave you never."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Akkor pénzkidobás volt.amúgy nem nagyon akartunk nagyon minőségit venni, mert csak netezésre kell)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Obermax a márkája.Sierra írta:Hát az ilyen 20 forintos myaudio, koobe meg társai tabletek biztosan.Anis írta:A tabletek tényleg ilyen hamar megadják magukat? kb egy éves, de már hetente van vele valami gond.
Ott is érdemesebb a minőséget venni (Lenovo, Asus, Samsung esetleg iPad)
amúgy nem nagyon akartunk nagyon minőségit venni, mert csak netezésre kell)
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- h3x0r
Privatban mar megbeszeltuk, sikerult is megoldani, de azert ide is bemasolom, hatha mas is talalkozik hasonlo problemaval.Laci írta:Megváltoztattam a google-fiókom jelszavát, a tabletemen viszont azóta nem tudok bejelentkezni (se gmail app, se play store,....chrome meg facebook megy, sőt chromen a gmail.com-on be tudok jelentkezni). Kétlépcsős biztonsági cucc van a fiókon.
Ez az uzenet fogad
Fiókot kitöröltem, újra hozzáadtam, semmi nem változott.
ASUS MemoPad HD7-em van, valaki erre megoldást??Köszi előre is!
1.Setting (Beállítások) – belépni
2.Apps (Alkalmazások) – belépni
3.All (Összes) - fenti menüsorban ráklikkelni
-Google Play Store (G. Play Áruház) – kiválasztani
-Force Stop (Kényszerített leállítás) - ráklikkelni - OK megnyomni
-Clear Data (Adatok törlése) - ráklikkelni- OK megnyomni
-Return - visszalépni
-Google Service Framework (G. Szolgáltatások Keretrendszer)– kiválasztani
-Force Stop (Kényszerített leállítás) - ráklikkelni - OK megnyomni
- Clear Data (Adatok törlése) - ráklikkelni- OK megnyomni
4.Visszalépni és újraindítani a készüléket.