Bajnokok Ligája
Re: Bajnokok Ligája
Ezt szépen elrakta.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mondjuk, meg a fizukiraly. De gea komoly egyebkent, a reflexei nagyon ott vannakBoky írta:de gea és persely?ziro4vr írta:A 2 ertelmes emberjk lehozza
Nem illik.
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
de gea és persely?ziro4vr írta:A 2 ertelmes emberjk lehozza
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
egész jó kis hajtós meccs ez az mu-olympiakos...még bármi benne van a meccsben,mondjuk nekem azért az lenne az igazi, ha az mu lenne benne még a "nagy 8-asban"...velük lenne azért teljes a mezőny, annak ellenére, hogy mostanában gyengélkednek.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
azér ne...realistahuni írta:Azért ha betennénk egy 28 éves Giggset a mostani mezőnybe lehet nem csak Cé meg Messi lenne a téma

"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- ziro4vr
Egy jo tizi parbaj..mint a ligakupaban vagy hol a mu mennybemenetelevel..hunmadridista írta:na, közben vezet az MU...megnéznék már egy jó hosszabbítást a BL-ben, rég volt már utoljára

Nem illik.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Azért ha betennénk egy 28 éves Giggset a mostani mezőnybe lehet nem csak Cé meg Messi lenne a téma. Hihetetlen a faszi még most is olyan meglátásai és passzai vannak hogy sírsz, és ráadásul milyen eleganciával űzi mindezt... Csak hát már nincs meg a gyorsaság a robbanékonyság meg a kondi, de hatalmas játékos lehetett az biztos.
- hunmadridista
na, közben vezet az MU...megnéznék már egy jó hosszabbítást a BL-ben, rég volt már

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hunmadridista 2014. március 19., szerda 21:13-kor.
- ziro4vr
Na meccsbe berul a mu..ostoba vedodannen írta: nincs könnyű helyzetben a mu, mert kapnak egyet és vége.
Btw nani el meg?
Nem illik.
- ziro4vr
De Gea – Rafael, Jones, Ferdinand, Evra – Valencia, Carrick, Giggs, Welbeck – Rooney, Van Persie
minden tiszteletem az övé, a valaha volt egyik legjobb brit focista, de hogy még mindig az 547 éves Giggs kell oda...szélen a két ész játékos..a védelmet meg szintén nem kommentálnám
minden tiszteletem az övé, a valaha volt egyik legjobb brit focista, de hogy még mindig az 547 éves Giggs kell oda...szélen a két ész játékos..a védelmet meg szintén nem kommentálnám
Nem illik.
- hunmadridista
PSG ellen sem lenne azért sétagalopp, megszenvednénk ellenük is azért...ár a végére szerintem lehet kijönne a "BL rutin" a két csapat között. De ahogy már említettem a következő körben már nem lesz könnyű ellenfél bárkit kapnánk...Dupla D írta:tökéletes adom, amit írsz.ziro4vr írta:tőlem jöhetne a PSG, nem akkora csapat az..vannak klasszisaik oké, de nekünk is, van Ibra oké nekünk van CR..vernénk őket, Carlo és Zidane tudná a receptet
BM, Chelsea, elődöntőben/döntőben max, korábban ne; AtMA, Barca..volt már elég, meg lesz is még; ma játszók közül meg jöhet bármelyik, nem gond
szerintem is kicsit túlértékelik páran a PSG-t. legszívesebben a Uniteddel vagy a Dortmunddal meccselnék a 8 között.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Nekem mindegy kit kapunk, csak a Bayern meg a Chelsea keruljon ossze aztan hagy szopassa egymast Mourinho meg Guardiola...
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Teljesen igazad van, de ettől független szerintem pont a PSG az a csapat akik esélyesek arra kis szerencsével, hogy elődöntőt játszanak.ziro4vr írta:tőlem jöhetne a PSG, nem akkora csapat az..vannak klasszisaik oké, de nekünk is, van Ibra oké nekünk van CR..vernénk őket, Carlo és Zidane tudná a receptet
BM, Chelsea, elődöntőben/döntőben max, korábban ne; AtMA, Barca..volt már elég, meg lesz is még; ma játszók közül meg jöhet bármelyik, nem gond
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
tökéletes adom, amit írsz.ziro4vr írta:tőlem jöhetne a PSG, nem akkora csapat az..vannak klasszisaik oké, de nekünk is, van Ibra oké nekünk van CR..vernénk őket, Carlo és Zidane tudná a receptet
szerintem is kicsit túlértékelik páran a PSG-t. legszívesebben a Uniteddel vagy a Dortmunddal meccselnék a 8 között.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- ziro4vr
tőlem jöhetne a PSG, nem akkora csapat az..vannak klasszisaik oké, de nekünk is, van Ibra oké nekünk van CR..vernénk őket, Carlo és Zidane tudná a receptet
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
Akiket a pénteki sorsoláson biztosan elkerülnék az a Bayern és a PSG, számukra már kb. lefutott ügy a bajnokság, jól rátudnak pihenni a BL-re. A Chelsea-t Mou miatt szintén, bár Mou személye legalább annyira hátrány is tud lenni a jó kis visszaállós taktikái miatt. Következő lenne a Barca, ellenük 50-50, utána következne az AtMa, két meccsen megvernénk őket. Végül Dortmund és MU/Olympiakos.
- ziro4vr
Dortmund szétfutná őket..kp-juk meg a védelmük ókori, pókhálós, lerobbant..és elöl sincs sok jó formában levő emberkepheco írta:Kell a mixhez nagyon MU továbbjutás, szerintem meg is lesz. 3-0 körüli eredmény nem lehetetlen. Legalábbis remélem, hogy Ronney, RVP és még az az 1-2 értelmes játékos összeszedi magát. Bár olyan nagyon ez a továbbjutás sem mentené meg a szezont, mivel 8 között mindegyik csapat erősebb, talán a Dortmund ellen lehetne keresnivalójuk, mert ők is visszaestek és tompák lettek, de azon a meccsen sem a MU lenne az esélyesebb. Atletico meg felfalná őket.
Nekem mindegy amúgy, valaki jól fog járni akár velük, akár a görögökkel, de nem hinném hogy mi..Bayern vagy a Barca

Nem illik.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Kell a mixhez nagyon MU továbbjutás, szerintem meg is lesz. 3-0 körüli eredmény nem lehetetlen. Legalábbis remélem, hogy Ronney, RVP és még az az 1-2 értelmes játékos összeszedi magát. Bár olyan nagyon ez a továbbjutás sem mentené meg a szezont, mivel 8 között mindegyik csapat erősebb, talán a Dortmund ellen lehetne keresnivalójuk, mert ők is visszaestek és tompák lettek, de azon a meccsen sem a MU lenne az esélyesebb. Atletico meg felfalná őket.