Igen, gondoltam, hogy az érvelés része nem fog menni.legendary..
őőő nincs igazad.
röviden, tömören, ennyi.

HozzászólásSzerző: legendary » 2013. május 21., kedd 0:50
Igen, gondoltam, hogy az érvelés része nem fog menni.legendary..
őőő nincs igazad.
röviden, tömören, ennyi.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. május 21., kedd 0:47
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 21., kedd 0:46
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 21., kedd 0:30
Ehhez 3 dolog; 1) pontosabban azt mondta, hogy napokkal ezelőtt José Angel Sánchez meglátogatta a PSG elnökét és érdeklődött Carlo helyzetéről, amire a kapott választ (illetve Ancelotti 50%-os terelő dumáját) pár nappal ezelőtt mi is olvashattuk ezen az oldalon; csak hogy azóta tegnap Carlo hivatalosan is a távozási szándékát közölte a párizsiakkal; 2) Perez papa azt is elmondta, hogy mostantól kezdve rengeteg idejük van még megoldani az edzőkérdést (ebbe minden belefér --> további tárgyalások, sőt a kivásárlás is); 3) a látszat és a PSG elnökének mai kirohanása után/miatt nyilván nem fog semmi olyat mondani, amivel akár a Madridot, akár Ancelottit kényelmetlen, kínos, gázos szituba hozná, illetve egy nem kívánatos FIFA eljárás alá vetné önmagunkat! Természetes, hogy megy a ködösítés; ez a mai nap egyelőre amúgy sem az új edzőről, hanem a jelenlegi távozásáról szólt, hozzáteszem nagyon helyesen; ugyanakkor egy percig ne legyen kétségünk afelől, hogy ha Perez választottja valóban Ancelotti (főleg a több mint 99%-os bizonyossággal létező előszerződés fényében), akkor jövőre nem az olasz ül majd a padunkon!Perez most mondta, hogy tárgyaltak a PSG-vel, nem engedik el Ancelottit. Nem hinném, hogy terelés lenne, Perez nem szokott kamuzni.
HozzászólásSzerző: legendary » 2013. május 21., kedd 0:25
HozzászólásSzerző: cart » 2013. május 21., kedd 0:15
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. május 21., kedd 0:08
HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. május 20., hétfő 23:42
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. május 20., hétfő 23:41
Nem vagy egyedül. Szerintem is mélyebben játszik. Vagy mondjuk úgy, hogy Özil játszik előrébb? Özil egy támadó (középpályás?), míg mi egy irányító félét szeretnénk inkább azon a poszton látni.RealMadridFanatic írta:Szerintem sem. Verratti valóban mélyebben játszik, viszont egyedül vagyok azzal, hogy szerintem Modric mélyebben játszik, mint Özil? Nem feltétlen sima kkp, viszont többet segít védekezésben, mélyebbről is indul. Szóval én nem egy az egyben Özil helyére tenném (aki sokszor az ellenfélnek védelmének vonalában helyezkedik), hanem a középpálya és a támadók közé, összekötni őket.Szerintem nem. Verratti "Alonso posztján" érzi jól magát, Modric meg "Özil posztján" játszott a legtöbbször jól.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 20., hétfő 23:38
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 20., hétfő 23:37
HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. május 20., hétfő 23:32
HozzászólásSzerző: R-l@nch » 2013. május 20., hétfő 23:29
Nézd, valószínűleg Carlo jönni fog, de azért én még reménykedek. PErez diplomatikus választ adott a kérdésre, ezt a szitut Ancelotti-nak kell megvívnia a PSG-n belül.Nzedge írta:Értem én,hogy te így gondolod.De akkor kit akarsz JM és mondjuk DM helyett?R-l@nch írta:Jelenleg úgy áll, hogy Carlo és Bale se jön, hála a jó égnek! Így már érdemes nekivágni a nyárnak
Mert én nem tudok elképzelni jobb,illetve mozdíthatóbb kategóriát.
Én meg pont úgy vagyok vele,ha nem igazolunk egy Neymar/Bale kalibert,akkor nem szép nyár elé nézünk.
Edzőnek meg én adnék egy esélyt az olasznak...már csak azért is mert nem nagyon látok másik lehetséges opciót.
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 20., hétfő 23:24
Értem én,hogy te így gondolod.De akkor kit akarsz JM és mondjuk DM helyett?R-l@nch írta:Jelenleg úgy áll, hogy Carlo és Bale se jön, hála a jó égnek! Így már érdemes nekivágni a nyárnak
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 20., hétfő 23:22
Még csak pletyka, de több helyen is megjelent. Mostmár magyarul is:RaúlRealMadrid írta:Bale meghosszabbította a szerződését? Ez új... mikor?
HozzászólásSzerző: flori » 2013. május 20., hétfő 23:22
HozzászólásSzerző: R-l@nch » 2013. május 20., hétfő 23:18
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 20., hétfő 23:14
A Barcának ott volt Yaya (szerintem addig jobbak is voltak), a Bayernben ott van Martinez, a Dortmundban tényleg nincs ilyen ember. De egyébként én most a Pogba/Kondogbia vonulatra gondoltam, nem egy sima ütköző és labdaszerző emberre.Mike írta: egyáltalán nem szükséges. A Barcában van? Bayernben? Dortmundban?
Ha van 3 olyan játékosod aki védekezésben is kiveszi a részét, akkor létszámmal simán meglehet oldani. És a támadásoknál sem vagyunk egyel kevesebben. De akár 2 kp-val is megoldható, persze nehezebben. Ami biztos, h a Xabi-Khedira gyöklassú páros erre nemképes. Elmúltak már azok az idők amikor elengedhetetlen, és alapkövetelmény volt egy pitbull oda középre.
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 20., hétfő 23:11
Bale meghosszabbította a szerződését? Ez új... mikor?Anthony írta:Igen ezzel én is hasonlóan vagyok. Najó, amikor kivertük a Barcát a kupából, akkor elmosolyodtam azért.hehe írta:nem is tudom mikor voltam vidám utoljára a real madrid és realmeccs miatt.
Azt mondjátok meg nekem Bale pl. minek hosszabbította meg a szerződését, most hogy sikeresen nem jutottak be a BL-be? (nem mintha kéne nekem ide).
Neymar saga már rég 1 vicc.
Cavanit se fogják lazán elengedni a maffiozzok.
Ancelotti, Verratti detto.
Carvajal ide se akar jönni.
Több csapat is vinné Pepét, Alonsot, Higuaint, Coentraot, Di Mariát, csak valakit kell hozni is helyettük.
Nehéz nyár lesz ez.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 20., hétfő 23:09
Igen ezzel én is hasonlóan vagyok. Najó, amikor kivertük a Barcát a kupából, akkor elmosolyodtam azért.hehe írta:nem is tudom mikor voltam vidám utoljára a real madrid és realmeccs miatt.
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem