Jesé Rodriguez - 20

Archívum
Acho
Kedvenc játékosaid: Zidane, Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United, Bayern München, Juventus,
Kapcsolat:

Re: Jesé Rodriguez - 20

HozzászólásSzerző: Acho » 2014. március 19., szerda 19:51

Jim írta:nagyon sajnálom, mielőbbi gyógyulást :)
itt most messze nem a csapat a fontos szerintem, hanem hogy megtöri e a karrierjét a sérülés?
vissza tud e térni olyan szintre, mint ami benne volt az eset előtt...
nagyon reméljük, hogy vissza fog tudni térni a megkezdett útra :)
Dream Team: Casillas - R. Carlos, Maldini, Nesta, Cafú - Makelele - Giggs, Zidane - Del Piero, Ronaldo, Raúl; edző: Sir Alex Ferguson

HT: Team Acho (580684)

Banán

HozzászólásSzerző: Banán » 2014. március 19., szerda 18:30

Ha nagyon nagy probléma lenne, elviekben tudnánk igazolni ekkora mértékű sérülés esetén. Kérdés, hogy ki? De szerintem ez a lehetőség fel sem merül.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2014. március 19., szerda 17:59

nagyon sajnálom, mielőbbi gyógyulást :)
itt most messze nem a csapat a fontos szerintem, hanem hogy megtöri e a karrierjét a sérülés?
vissza tud e térni olyan szintre, mint ami benne volt az eset előtt...

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. március 19., szerda 17:29

Amúgy meg semmi gond nem lenne, ha Morataval komolyan lehetne számolni, csak hát ugye nem ez a helyzet. És azt nem tudhatta a vezetőség sem nyáron, hogy Jesét majd mennyire lehet komolyan venni. Szóval bevállalták a lutrit komoly eséllyel, hogy gebasz lesz, és hát lett is.
Szerintem nem lett gebasz... :roll:

Alapból ott van CR, akinek nem kell pihenés, nem sérült soha, náha van ehgy kiállítás, de az se volt évek óta, most idén volt egy. Bale szintén 90 milliós játékos, angol ligában megállás nélkül nyomta a 90 perceket, kb CR szinten lesz játszatva, egy fokkal sérülékenyebb mondjuk. Itt volt DM még, illetve Isco, aki szerintem bőven mutatott annyit korábban is, hogy egy jó csereszintet már tudjon hozni. Morata is mutatott annyit, hogy cseréjátékosnak itt lehessen hagyni, Benzemánál pont az volt a lényeg, hogy megkapja a bizalmat, ő sem egy sérülékeny játékos amúgy. Itt talán még lehetett volna gondolkodni egy cserecsatárban... Egyébként Isco szerintem pont, hogy CR helyén érezné igazán jól magát, a Malagában is nagyjából ott nyomta (közel olyan kiemelt, védekezésmentes státuszban).

Szóval szerintem nem volt itt olyan extra kockázatvállalás, és most sem érzem azt, hogy akkora bajban lennénk. Ráadásul sokat tehetünk mi is az ügy érdekében, hogy ne legyenek fizikális problémáink, ahogy most meg is tettük. A barca meccsre tartalékolhattunk hét közben is már, köszönhetően az odavágónak. Ha megnyerjük a barca elleni meccset, akkor sokkal kisebb nyomás lesz rajtunk a bajnokikon is.

Jesének meg jobbulást!
Khedira, Arbeloa, Jesé már off a szezon legfontosabb és még hátralevő részére --> már ez is óriási hátrány és kihívás, hát ha még ........
Alapból egyik sem kezdő, elég jól lett forgatva a csapat eddig, kiváló fizikai állapotban vannak a játékosok, ez még messze nem olyan pechszéria. A Dortmund, na, ők rácsesztek.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 19., szerda 17:07

3 helyre 6 ember, plusz Isco, nem nevezném ezt felelőtlenségnek..sérüléseket bele kell kalkulálni, de egy 5-6 hónapossal számolni nem lehet..de mindenesetre megnyugtat, hogy te ezt már akkor is írtad
Nyilván erre (Khedira, Jesé, Varane --> félév; Arbeloa, Xabi --> 2-3 hónap) még a legpesszimistábbak sem számítottak, de azért maradjunk annyiban, hogy szerintem is volt a szezonkezdetben bőven rizikó enélkül is, amit a vezetőség részben kényszerűségből, részben nem, de bevállalt! 1. Bár Jesé még annál is sokkal nagyobbat domborított, mint amire számítottam (és vélhetően a vezetés is), azért Morata már akkor full egyértelműen kilógott (persze még nem mindenkinél :) ,szemben a jelenlegi állapottal, mert most már mindenki küldené a p..ába) --> és eddig is csak Jóisten mentett meg minket tőle, azzal, hogy vigyázott Karimra és elkerülték a franciát a sérülések la.is eddig (na mert az tenne be nekünk végleg) 2. Isco váratlan és eszméletlen berobbanása sem tévesztett meg mindenkit (főleg, hogy láttunk már pár ilyet), jött is a visszaesés annak a rendje és módja szerint, ami igaz, hogy csak részben, de ez is hozzájárult a szerkezetváltáshoz (-1 ember, aki fontos lehetne, de egyelőre nem használható csak 50-60%-on) --> ami felvezet és rámutat egy már a szezon kezdetén is tökéletesen látszó újabb problémát (3.), miszerint Modricon kívül nincs más ember, aki a támadásainkat (hangsúlyozom a támadást, mert a játékot, csapatot összességében Xabival együtt irányítják) igazán szervezné! Ezen segített némileg Di María posztváltása, de ez utóbbi is elsősorban Khedira sérülése után előálló helyzetnek és Carlo szemének (na meg DM távozási szándékkal való fenyegetésnek), illetve a szerencsének a szerencsétlenségben köszönhető, mintsem a tudatos felkészülésnek! :roll:

Mindezek ellenére eddig egész jól átvészeltük és sikeresen kiküszöböltük, áthidaltuk a problémákat, de már eddig is pengeélen táncoltunk, ami nem feltétlenül a vezetés hibája, de a mostani pechszéria szépen, lassan minden hiányosságunkra rávilágít és aminek a szezon elején még csak az árnyéka húzódott meg a sötétben, most sajnos a kőkemény valóság! Khedira, Arbeloa, Jesé már off a szezon legfontosabb és még hátralevő részére --> már ez is óriási hátrány és kihívás, hát ha még ........ :roll: Imádkozzunk :agree: , hogy a többiek most már bírják a legvégéig, mert egy újabb áldozat már könnyen végzetes is lehet a csapat eredményessége szempontjából, tetszik vagy sem! :kivagyhe:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. március 19., szerda 16:50

Matt009 írta:Azt én értem, hogy anyagilag megterhelő lett volna még egy támadó igazolása, meg azt is megértem, hogy lehetőséget kel adni a fiataloknak, csak az egy színtiszta hülyeség volt, hogy 2 csikó kap lehetőséget az első csapatban ugyanabban a csapatrészben.
De érted... Ennyi erővel akkor lehetne 33 fős a keret, mert a kezdő, első számú játékosnak ne egy olyan legyen a cseréje aki lehet nem tudja pótolni, meg akármikor le sérülhet valaki komolyabban. Persze ez erős példa...
Jól gondolkodott a vezetőség, ha nem jön be ilyen komoly sérülés (ráadásul 2), akkor most nem lenne miről beszélni, mert még a lelátón is olyan játékosok lennének, akik játékperceket érdemelnének.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. március 19., szerda 16:30

ziro4vr írta:
Matt009 írta: Nyáron ahogy állt a dolog, szintén csak DM volt az egyetlen komolyan vehető támadó csere, mert Morata és Jesé akkor még semmit nem bizonyítottak, Isco meg a kp-n tolta. Nagy óvatlanság volt a vezetőség részéről így nekimenni a szezonnak. Amikor a vezetők egy szezont megterveznek, főleg egy ilyen nagy klubnál, mint a Real, bele kell kalkulálni azt, hogy hosszú a szezon, és lesznek sérülések. 2 csikóval így nem lehet nekivágni egy szezonnak, ezt én már akkor is írtam. Egyszerűen nem volt back up plan az ilyen szitukra.
3 helyre 6 ember, plusz Isco, nem nevezném ezt felelőtlenségnek..sérüléseket bele kell kalkulálni, de egy 5-6 hónapossal számolni nem lehet..de mindenesetre megnyugtat, hogy te ezt már akkor is írtad
Király vagy te is a szavak kiforgatásában. Nem azt tudtam, hogy Jesé megsérül, azt tudtam, hogy vékony ott a keret.

Egyszerűen az nem 6 ember volt 3 posztra, hanem 4 ember volt 3 posztra (sőt Bale alapozás hiánya miatt gyakorlatilag 3 ember 3 posztra, mert Bale a meccsek felén netto emberhátrány), mert az első fordulókban sem Moratat sem, Jesét nem lehetett komolyan venni. Jesé november óta számít valakinek a csapatban.

Amúgy meg semmi gond nem lenne, ha Morataval komolyan lehetne számolni, csak hát ugye nem ez a helyzet. És azt nem tudhatta a vezetőség sem nyáron, hogy Jesét majd mennyire lehet komolyan venni. Szóval bevállalták a lutrit komoly eséllyel, hogy gebasz lesz, és hát lett is.

Azt én értem, hogy anyagilag megterhelő lett volna még egy támadó igazolása, meg azt is megértem, hogy lehetőséget kel adni a fiataloknak, csak az egy színtiszta hülyeség volt, hogy 2 csikó kap lehetőséget az első csapatban ugyanabban a csapatrészben.

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2014. március 19., szerda 15:34

nem lehet világklasszis játékosokat venni a padra, hogy majd akkor játszhatnak mikor valaki kidől fél évre.
nem nagyon lehet felkészülni arra, hogy két játékos is megsérül ilyen hosszú időre.
egy játékost még elbírt a csapat, khedira hiányát nem érezzük meg. pedig előtte stabil kezdő volt.
de most jól jönne ha egészséges lenne, mert akkor dm-mel lehetne a régi posztján számolni.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 19., szerda 15:02

Matt009 írta: Nyáron ahogy állt a dolog, szintén csak DM volt az egyetlen komolyan vehető támadó csere, mert Morata és Jesé akkor még semmit nem bizonyítottak, Isco meg a kp-n tolta. Nagy óvatlanság volt a vezetőség részéről így nekimenni a szezonnak. Amikor a vezetők egy szezont megterveznek, főleg egy ilyen nagy klubnál, mint a Real, bele kell kalkulálni azt, hogy hosszú a szezon, és lesznek sérülések. 2 csikóval így nem lehet nekivágni egy szezonnak, ezt én már akkor is írtam. Egyszerűen nem volt back up plan az ilyen szitukra.
Nem illik.

Matt009

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. március 19., szerda 14:51

Nyaron meg ugy volt, hogy van egy Ronaldo, Bale, DM, Jese negyes 2 posztra. Sokan aggodtak is hogy Jese nem fog jatszani, mivel CR kirobbanthatatlan, Bale es DM pedig megoldjak azt az egy posztot
Nyáron ahogy állt a dolog, szintén csak DM volt az egyetlen komolyan vehető támadó csere, mert Morata és Jesé akkor még semmit nem bizonyítottak, Isco meg a kp-n tolta. Nagy óvatlanság volt a vezetőség részéről így nekimenni a szezonnak. Amikor a vezetők egy szezont megterveznek, főleg egy ilyen nagy klubnál, mint a Real, bele kell kalkulálni azt, hogy hosszú a szezon, és lesznek sérülések. 2 csikóval így nem lehet nekivágni egy szezonnak, ezt én már akkor is írtam. Egyszerűen nem volt back up plan az ilyen szitukra.

pátkán

HozzászólásSzerző: pátkán » 2014. március 19., szerda 13:30

ettől függetlenül nem kellene, hogy gondot jelentsen a hiánya,
néha tényleg nem érzed át mit is írsz le..

nem is csak az a problem h kiesett erre a szezonra, hanem hogy az a térd már sajnos soha nem lesz tökéletes. tudna erről ugye pár játékos beszélni... (vagy "közülünk" is akár páran akik tudják milyen egy ilyen sérülés)
joabulicsak

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. március 19., szerda 11:12

Plusz, ha megsérül Bale, akkor vége a mókának, DM vissza a szélre, aztán más? Szopás...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. március 19., szerda 11:07

Kerlon írta:Nagy kár érte................ :(
Sokkal nagyobb mint még felfognánk.....a variációs lehetőségek elől beszűkülnek,az a fajta agilitás,tűz,lelkesedés ami jellemezte amikor cserként behozták hiányozni fog. Tudott színt vinni a játékba,és amit igazán szeretek benne,hogy ha a csapat laposabb is,ő akkor is hajt,akar......és benne van a lelkesedés egy kisebb csapat ellen is.

Iscora sok feladat fog hárulni.......morata meg többet KELL hogy játszott ,de csak pihentetések miatt.

Nagyon oda kell most figyelni.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. március 19., szerda 11:02

Nagy kár érte................ :(
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2014. március 19., szerda 9:56

tubatibi írta:Kíváncsi vagyok, hogy hány Barcelona játékos fog közösségi oldalon legalább egy Animo Jesé kiírást kirakni... :)
Azért mi Abidal,Tito és Iniesta esetében is megadtuk a kellő tiszteletet! :)
Legalább a spanyolok kiírhatnák... :)

Hogy tudod összehasonlítani őket?! Elég szar példát hoztál fel........ :kivagyhe: :/
ZIDANE

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. március 19., szerda 9:53

Kíváncsi vagyok, hogy hány Barcelona játékos fog közösségi oldalon legalább egy Animo Jesé kiírást kirakni... :)
Azért mi Abidal,Tito és Iniesta esetében is megadtuk a kellő tiszteletet! :)
Legalább a spanyolok kiírhatnák... :)
"If you don't like your destiny, don't accept it."

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. március 19., szerda 6:37

Sajnálom szegényt :(

Pont akkor jön a sérülés, mikor a legtöbbet kellene játszania a fejlődés érdekében, is meg is lett volna rá a lehetősége. Jobbulást.
"And my heart will leave you never."

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 19., szerda 1:41

Matt009 írta:6 posztra (kp és csatársor) van 2 cserénk. Ez nagyon vékonyka. Ráadásul Illara nem az a játékos, aki a játék képét tudja módosítani, úgyhogy nem jó a szitu. Nagyon hiányzik Jesé. Mondjuk ez a vezetőség sara. A nyáron is látszott, hogy ez így vékonyka, és ha Jesé nem robbant volna be, hanem csak Morata szintjét hozta volna, akkor ugyanitt állnánk. Erre fel lehetett volna készülni, mert egy eshetőség volt, és lám most nagy szarban vagyunk. Ha Bale, vagy akárki (DM se nagyon hozott még le szezont teljesen sérülés nélkül) akár csak 2-3 hétre kiesik, minden, amit eddig ebben a szezonban felépítettünk, összedőlhet.
Nyaron meg ugy volt, hogy van egy Ronaldo, Bale, DM, Jese negyes 2 posztra. Sokan aggodtak is hogy Jese nem fog jatszani, mivel CR kirobbanthatatlan, Bale es DM pedig megoldjak azt az egy posztot. Akkoriban meg szo se volt arrol hogy DM a kozeppalyan fog jatszani, mint ahogy Khedirarol se gondoltuk azt hogy egesz szezonra kiesik.
A hsz masodik reszevel viszont egyet kell hogy ertsek. A vedelmet nagyjabol tudjuk potolni, viszont Modric es DM potlasa eddig is megoldatlan volt, Moratarol mostanra mindenkinek kiderult hogy nem az a szint, Jese serulesevel pedig a Bale - CR duo se eletbiztositas. Iscora sok teher harul, remelem megbirkozik majd vele.

Matt009

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. március 19., szerda 1:08

Géci írta:
Demes írta:maradt 1 Isco aki valami pluszt tud adni padról támadásba.
Ugyan ez futott végig bennem az előbb, hogy igazából Isconak baromira össze kell magát kapni, mert nagy szükség lesz, rá. :coffee:
6 posztra (kp és csatársor) van 2 cserénk. Ez nagyon vékonyka. Ráadásul Illara nem az a játékos, aki a játék képét tudja módosítani, úgyhogy nem jó a szitu. Nagyon hiányzik Jesé. Mondjuk ez a vezetőség sara. A nyáron is látszott, hogy ez így vékonyka, és ha Jesé nem robbant volna be, hanem csak Morata szintjét hozta volna, akkor ugyanitt állnánk. Erre fel lehetett volna készülni, mert egy eshetőség volt, és lám most nagy szarban vagyunk. Ha Bale, vagy akárki (DM se nagyon hozott még le szezont teljesen sérülés nélkül) akár csak 2-3 hétre kiesik, minden, amit eddig ebben a szezonban felépítettünk, összedőlhet.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. március 19., szerda 0:39

Shit happens... De a legbosszantóbb tényleg az ,hogy egy lényegtelen meccsen ráadásul.Viszont Öröm az ürömben, hogy itt a lehetőség Isco előtt, mert ha Moratát meglátom mint a BBC első számú cseréjét én többet nem jövök...

Vagy még azt tudom elképzelni, hogy Di Maria kimegy szélre amikor valaki pihen, ez ugyebár azt jelenti ,hogy DM nem pihen a szezon hátralevő felében...Hát nálam eddig is a szezon legjobbja de ha ezt a 2 hónapot is ledarálja mint Alapkezdő ÉS 12ik ember( :mrgreen: ) esküszöm beírom a kedvenceim közé.. :Đ Elég veretes névsorba kerülne be :mrgreen: .
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Vissza: