HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 20., hétfő 23:15
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 20., hétfő 23:12
Zooler írta:Engem csak az az egy zavar, ha egy Mourinho kaliberű embernek beletörik a bicskája a csapatba (ellentétek, szarkavarás vs eddig mindehol tűzbe mentek érte a játékosok) akkor ki lesz az akinél rend lesz?Most az másodlagos, hogy ebben az évben szerintem is nézhetetlen volt a csapat játéka az idény 90%-ban, de ezt részben sok háttérkavarás, szarkavarás egy mellékes eredményének tekintem...
HozzászólásSzerző: Corleone » 2013. május 20., hétfő 23:11
Én elkezdtem bizakodni a legutóbbi hírekkor, mikor szóba hozták velünk Heynckest. Bár szó volt róla, és mondta is, hogy visszavonul a szezon végén, ez a dolog megdölni látszik, mert nemrég azt nyilatkozta, hogy több ajánlata is van és valószínűleg külföldön fogja folytatni (, ha folytatja).Yuppot nem lehetne elhozni ?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 20., hétfő 23:11
de ő felejtős ahogy klopp is..meg sokan mások.nmate írta: én is megnézném Wengert a RM edzőjeként
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. május 20., hétfő 23:11
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 20., hétfő 23:09
ateeemadrid írta:
Hát ez zseniális érv... Ha nyer 5 BL-t neked akkor is "áncselotti" marad. Grat...
Különben is, mi az, hogy adok neki egy esélyt, ezután pedig leírod, hogy egyszerűen nem kell, és bárki más jobb lenne.
No offense, de csak mert te a hasadra ütsz, és kitalálod, hogy nem szereted, attól még lehet jó edző.
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. május 20., hétfő 23:08
Nekem mar eleg regi "almom" hogy egyszer kinevezzek a Real elere. De egyszer majd az is eljon. :-)nmate írta:Egyet kell értsek sonickal, én is megnézném Wengert a RM edzőjeként
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 20., hétfő 23:05
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. május 20., hétfő 23:04
Hát ez zseniális érv... Ha nyer 5 BL-t neked akkor is "áncselotti" marad. Grat...Adok áncselottinak esélyt, de... de akkor is áncselotti marad nekem, ha nyer zsinórban 5 BL-t. Egyszerűen nem kell, bárki más jobb lenne, még Villas-Boast is előbb ültetném a padra, mint őt.
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. május 20., hétfő 23:00
En is ezt akartam kerdezni. :-)R.M.C.F írta:Mire alapozod?
HozzászólásSzerző: Zooler » 2013. május 20., hétfő 23:00
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 20., hétfő 22:58
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 20., hétfő 22:57
én is úgy gondolom, hogy jobbak leszünk ancelottival, mint murinnyóval.R.M.C.F írta:Mire alapozod?petiamadridista írta:Jó volt, nyertünk vele 2 címet.
Megvertük a Barcat.
A legfőbb célját, hogy meg legyen a BL, azonban nem sikerült hoznia...
Ez van.
A helyzet az, hogy Mou nem ide való edző volt.
Ennyi volt benne,most már csá leléphet.
Nem fog hiányozni.
Carlo jó lesz, higgyétek el.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 20., hétfő 22:56
Mire alapozod?petiamadridista írta:Jó volt, nyertünk vele 2 címet.
Megvertük a Barcat.
A legfőbb célját, hogy meg legyen a BL, azonban nem sikerült hoznia...
Ez van.
A helyzet az, hogy Mou nem ide való edző volt.
Ennyi volt benne,most már csá leléphet.
Nem fog hiányozni.
Carlo jó lesz, higgyétek el.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. május 20., hétfő 22:49
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 20., hétfő 22:45
sonic írta:
De madridroninak igaza van. Barki is jon, induljon tiszta lappal. Ha Carlo lesz az, tolem is kap egy eselyt a bizonyitasra.
HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. május 20., hétfő 22:44
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. május 20., hétfő 22:41
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 20., hétfő 22:38
egész évben ez volt a jellemző.....flori írta:mondjuk eleg visszas dolog akarmilyen szakertot idezni,akiknek a legjobb szorakozas ha a madridot szidhatjak,alazhatjak.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. május 20., hétfő 22:28
Adom!!!madridronie írta:Én meg azt mondom, hogy ahogyan a Special One, úgy véleményem szerint Ancelotti (ha ő végül ő lesz a befutó) is megérdemli hogy tiszta lappal induljon ezen a fórumon! Ergo ugyanakkora felelőtlenség és badarság előre leírni, mint ahogy esetleg ajnározni és megváltóként várni!nem volt tokeletes,de akik most ancelotti varjak azoknak majd kurva nagyot kell csalodni.
nem szamitanak a kupak csak a szep jatek..bullshit.
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem