Alvaro Morata - 21

Archívum
ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Alvaro Morata - 21

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 5., szombat 21:53

kopaszon egy hajszállal :mrgreen: jobb focistának tűnik, de ettől függetlenül menjen, jó pénzért. esetleg ha nem érkezik érte valami jó ajánlat, plusz embernek maradhat ha Jesé lassan gyógyul, de inkább menjen
Nem illik.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 30., vasárnap 10:11

Morata miért nem opció? :D
Kibaszott idegesítő ez a viselkedés. Persze már a félpályánál kalimpál, hogy passzoljanak neki, de amit Moratával művelt 2 helyzetnél is...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
amit Moratával csinált, az tényleg gusztustalan volt...... azokat kéne beverni, ahol tényleg nincs más opció, de amikor 100as ziccerbe hozhatná a másikat és ehelyett elcseszi....
Bár abszolút nem ismeretlen Cristianotól ez a viselkedés (sajnos), ettől függetlenül Morata esete szerintem más tészta és baromi jól tükrözi a jó Alvaro csapaton belüli reputációját is --> nem tudom már melyik meccs volt, de tisztán emlékszem, hogy Moratat még a "csöndes" és friss hús Gareth is leugatta (illetve picsogott, nem kicsit csapkodott), amikor Alvaro ahelyett, hogy passzolt volna a walesinek inkább elbénázta a helyzetet! Maradjunk annyiban, hogy ha nem feltétlen szükséges, akkor véleményem szerint a társak sem nagyon keresik a fiatal spanyol támadót.

A gólja egyébként parádés volt ( :agree: ), szépen lecsúszott! :mrgreen:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Sastre
Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo

HozzászólásSzerző: Sastre » 2014. március 18., kedd 22:05

Jelenleg Morata legnagyobb problémája, hogy ő a csatár :D

Még nem elég rutinos ahhoz, hogy a kapu előtt jó döntést hozzon, és higgadtan belője... viszont előkészítésben egész ügyes, egy német vagy angol bajnokságban szerintem egész jó kis támadó középpályás lehetne :D

Idővel remélhetőleg a gyilkos ösztön benne is megmarad, és a kapu előtt is határozott lesz. Amúgy Negredo vagy Soldado se járt előrébb ilyen korban... szóval két perspektíva is van előtte :)

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. március 18., kedd 21:42

tubatibi írta:Remélem ez volt az utolsó meccsed a Real Madrid mezében. :agree:
A gól előtti labdája szép volt Bale-nek, de alapból nagyon kevés ide ez a srác...úgyhogy Benzema épülj fel kérlek :'(

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. március 18., kedd 21:33

Remélem ez volt az utolsó meccsed a Real Madrid mezében. :agree:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. március 18., kedd 21:22

Nagyon kevés meccset néztem az idényben, és róla se tudok sokat, de most tíz perc alatt arra rájöttem, hogy bal lábát támaszkodáson kívül másra nem használja.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. március 7., péntek 1:58

A németeknek lőtt gólja.
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 22., szombat 20:48

Géci írta:GT, de boldog lenne! :mrgreen: Morata-Soldado páros, nyami :D

Plusz khedira 60 milláért......afféle TH áron. ja és coentrao 50be.

ÉN már bale nél is ezt tettem volna,........Mennyi? 91? kell valaki tőlünk? Ki? Khedira? 60. Isco? 80. Benzema? 80.
Aztán talán észhez kaptak volna.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 22., szombat 18:28

GT, de boldog lenne! :mrgreen: Morata-Soldado páros, nyami :D

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 22., szombat 18:23

dzsi91 írta:Fizikai fájdalom az emberünk.Csetlik botlik,önzőzik (bár ezt megértem,gólt akar rúgni csóró).Mindenki érdekeit szem előtt tartva nyáron kell neki találni valami jó kis csapatot, pl egy Dortmundban el tudnám képzelni, vagy Spurs.
azért ne sajnáljuk már le a dortmundot ennyire..spurs..na oda beférne

:lol:
Nem illik.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 22., szombat 18:21

Fizikai fájdalom az emberünk.Csetlik botlik,önzőzik (bár ezt megértem,gólt akar rúgni csóró).Mindenki érdekeit szem előtt tartva nyáron kell neki találni valami jó kis csapatot, pl egy Dortmundban el tudnám képzelni, vagy Spurs.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. január 18., szombat 11:02

off: Miért, a Soldado 30 nem hihetetlen? Aki látta focizni, nem csak statokat néz, az nem adott volna ennyit érte :lol: Az a Spurs egy tipikusan buta csapat sok pénzzel.
Ha nem tudott a Spurs jobbat venni, akkor kénytelenek voltak megkötni ezt az üzletet. Ez ennyire egyszerű. Mi is vettünk már áron felül játékost, mert szükség volt valakire azon a poszton, és jobbat nem tudtunk szerezni, érte meg annyit kértek. Elég csak Di Mariára, vagy Coentraora. Azt a játékost tudja csak bármelyik csapat megvenni, amelyik hajlandó hozzájuk igazolni. Azért a Spurs nem egy rossz csapat, de akár egy Soldado szintű játékosnál is nem a Spurs a legelső célállomás, a jobbaknál meg pláne nem.
hát én nem tudom...ha nem jön érte 20 misi akkor csak kölcsönbe adnám Valenciába vagy Sociedadba hát ha mutat valamit amiért már megvennék 20-ért
Az a baj, hogy jelenleg Morata nincs azon a szinten, hogy egy Valenciában vagy egy Sociedadban kezdő legyen, és gólokat vágjon. Cserecsatárként meg baromi nehéz lenne érvényesülnie. 2-3 évre szüksége lenne, hogy stabil kezdővé váljon ilyen csapatokban.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 18., szombat 10:57

hát én nem tudom...ha nem jön érte 20 misi akkor csak kölcsönbe adnám Valenciába vagy Sociedadba hát ha mutat valamit amiért már megvennék 20-ért

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 18., szombat 10:45

torjack írta:A csirkéktől mondjuk még ki is telik...Adjuk Moratát 20-ért, Khedirát 40-ért, DM-et még 40-ért, aztán szépen vissza is jön Bale ára :D

GT, ugye jó lesz így?
Ha még Coentraót is elvihetjük 55-ért, akkor deal. :agree: :mrgreen:

Egyébként remélem, nem mi ajánlottunk 20-at érte... Nem rossz játékos a kis spanyol, de ennyit szerintem nem ér meg.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. január 17., péntek 23:40

off: Miért, a Soldado 30 nem hihetetlen? Aki látta focizni, nem csak statokat néz, az nem adott volna ennyit érte :lol: Az a Spurs egy tipikusan buta csapat sok pénzzel.

A csirkéktől mondjuk még ki is telik...Adjuk Moratát 20-ért, Khedirát 40-ért, DM-et még 40-ért, aztán szépen vissza is jön Bale ára :D

GT, ugye jó lesz így?

:mrgreen:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 17., péntek 23:39

fogalmam sincs, hogy Khedirát kire lehetne rásózni egy ilyen sérülés után. Bár Wengernek nincs vkpje. :mrgreen: Moratat meg valami angol csapatnak kell eladni, mert ott a leggyérebb stoke félék is kifizetnék érte 10enpár milliót. Bár szerintem Moratanak hazai pályán kéne szerencsét próbálnia egy EL erős csapatban.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. január 17., péntek 23:29

Morata 20-ért mehet. Nyáron. De inkább 10-12 körül fog elmenni, Khedira meg csak abban az esetben, ha előtte jön a helyére pótlás.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. január 17., péntek 23:26

madridronie írta:
Szerintem meg csodálatos, hogy valaki képes lehet Morataért egy 20-ast pengetni.
Az szerintem is, az viszont már kevésbé, hogy ennyiért nem kötöttünk rá azonnal masnit és nem postáztuk nyomban a Szigetekre! :rock:

Erre mondjuk van egy esélyes megfejtés...konkrétan az, hogy nem kínáltak Moratáért egy húszast...Ennyi delláért Florentino saját kézzel csomagolna be neki.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. január 17., péntek 23:23

Szerintem meg csodálatos, hogy valaki képes lehet Morataért egy 20-ast pengetni.
Az szerintem is, az viszont már kevésbé, hogy ennyiért nem kötöttünk rá azonnal masnit és nem postáztuk nyomban a Szigetekre! :rock:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

heccsat
Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos

HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. január 17., péntek 23:22

hát ha ez igaz... Morataért 20at, Khediráért 40 et, mi meg nem adjuk őket, óriási fájdalom
Ez a télen ne adjuk, mert szükség lehet rá meg teljesen hülyeség, mi lenne akkor ha nem lenne Morata? Semmi... azt amit ő lehoz lehozza azon a poszton bármelyik támadónk, de még a Castillaból is bárki, hiába jobb ő, mint az átlag az ő korában, itt nem tud teljesíteni, így meg tök mindegy, hogy régebben a castillából
Remélem minél hamarabb elköszönhetünk a kis Mártintól.
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam

Vissza: