Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Kommentáld a híreket
Ha mancinit idehozzák,akkor én átszokok a jóban rosszbanra....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Modric,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hát nem fogunk unatkozni a nyáron..
Ebből a Mancini,Benitez,Jupp vonalból akkor még az öreg a legszimpibb.De remélem Ancelotti kiköthet még,...már megbarátkoztam a gondolattal.

Ebből a Mancini,Benitez,Jupp vonalból akkor még az öreg a legszimpibb.De remélem Ancelotti kiköthet még,...már megbarátkoztam a gondolattal.

Perez most mondta, hogy tárgyaltak a PSG-vel, nem engedik el Ancelottit. Nem hinném, hogy terelés lenne, Perez nem szokott kamuzni.
Egyre jobban kíváncsi vagyok, hogy ki lesz az új edző?
Wenger, Klopp, Ancelotti, Conte, Laudrup ilyen-olyan okokból kilőve, még a végén aláír Heynckes. Vagy Benitez? Esetleg Mancini? Ez a három edző tűnik jelenleg mozdíthatónak.
Vagy Zidane lenne az edző nulla tapasztalattal? Nem hiném. Torilt sem fogja Perez kinevezni.
Karanka meg követi Mou-t.
Egyre jobban kíváncsi vagyok, hogy ki lesz az új edző?
Wenger, Klopp, Ancelotti, Conte, Laudrup ilyen-olyan okokból kilőve, még a végén aláír Heynckes. Vagy Benitez? Esetleg Mancini? Ez a három edző tűnik jelenleg mozdíthatónak.
Vagy Zidane lenne az edző nulla tapasztalattal? Nem hiném. Torilt sem fogja Perez kinevezni.
Karanka meg követi Mou-t.
- R-l@nch
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane, Raúl, Casillas, Marcelo, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nézd, valószínűleg Carlo jönni fog, de azért én még reménykedek. PErez diplomatikus választ adott a kérdésre, ezt a szitut Ancelotti-nak kell megvívnia a PSG-n belül.Nzedge írta:Értem én,hogy te így gondolod.De akkor kit akarsz JM és mondjuk DM helyett?R-l@nch írta:Jelenleg úgy áll, hogy Carlo és Bale se jön, hála a jó égnek! Így már érdemes nekivágni a nyárnak
Mert én nem tudok elképzelni jobb,illetve mozdíthatóbb kategóriát.
Én meg pont úgy vagyok vele,ha nem igazolunk egy Neymar/Bale kalibert,akkor nem szép nyár elé nézünk.
Edzőnek meg én adnék egy esélyt az olasznak...már csak azért is mert nem nagyon látok másik lehetséges opciót.
Edző: Szívem szerint Klopp-ra ugranék rá egyből, mégha tudom, úgyse jönne. DM nálam maradna, a gyorsasága mindenképpen hasznunkra lehet mégha nem is lenne alap kezdő. A középpályát és a csatársort kéne végre normálisan megerősíteni és nem lesz gond.
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Modric,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Értem én,hogy te így gondolod.De akkor kit akarsz JM és mondjuk DM helyett?R-l@nch írta:Jelenleg úgy áll, hogy Carlo és Bale se jön, hála a jó égnek! Így már érdemes nekivágni a nyárnak
Mert én nem tudok elképzelni jobb,illetve mozdíthatóbb kategóriát.
Én meg pont úgy vagyok vele,ha nem igazolunk egy Neymar/Bale kalibert,akkor nem szép nyár elé nézünk.
Edzőnek meg én adnék egy esélyt az olasznak...már csak azért is mert nem nagyon látok másik lehetséges opciót.

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Még csak pletyka, de több helyen is megjelent. Mostmár magyarul is:RaúlRealMadrid írta:Bale meghosszabbította a szerződését? Ez új... mikor?
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ra-2246585
*szerk: mondjuk ha 50 LESZ az ára, akkor mosst mennyi, 30? annyiért azért hozzuk el akkor az mondom

- R-l@nch
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane, Raúl, Casillas, Marcelo, Benzema
Jelenleg úgy áll, hogy Carlo és Bale se jön, hála a jó égnek! Így már érdemes nekivágni a nyárnak
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
A Barcának ott volt Yaya (szerintem addig jobbak is voltak), a Bayernben ott van Martinez, a Dortmundban tényleg nincs ilyen ember. De egyébként én most a Pogba/Kondogbia vonulatra gondoltam, nem egy sima ütköző és labdaszerző emberre.Mike írta: egyáltalán nem szükséges. A Barcában van? Bayernben? Dortmundban?
Ha van 3 olyan játékosod aki védekezésben is kiveszi a részét, akkor létszámmal simán meglehet oldani. És a támadásoknál sem vagyunk egyel kevesebben. De akár 2 kp-val is megoldható, persze nehezebben. Ami biztos, h a Xabi-Khedira gyöklassú páros erre nemképes. Elmúltak már azok az idők amikor elengedhetetlen, és alapkövetelmény volt egy pitbull oda középre.
- RaúlRealMadrid
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC
Bale meghosszabbította a szerződését? Ez új... mikor?Anthony írta:Igen ezzel én is hasonlóan vagyok. Najó, amikor kivertük a Barcát a kupából, akkor elmosolyodtam azért.hehe írta:nem is tudom mikor voltam vidám utoljára a real madrid és realmeccs miatt.
Azt mondjátok meg nekem Bale pl. minek hosszabbította meg a szerződését, most hogy sikeresen nem jutottak be a BL-be? (nem mintha kéne nekem ide).
Neymar saga már rég 1 vicc.
Cavanit se fogják lazán elengedni a maffiozzok.
Ancelotti, Verratti detto.
Carvajal ide se akar jönni.
Több csapat is vinné Pepét, Alonsot, Higuaint, Coentraot, Di Mariát, csak valakit kell hozni is helyettük.
Nehéz nyár lesz ez.

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Igen ezzel én is hasonlóan vagyok. Najó, amikor kivertük a Barcát a kupából, akkor elmosolyodtam azért.hehe írta:nem is tudom mikor voltam vidám utoljára a real madrid és realmeccs miatt.
Azt mondjátok meg nekem Bale pl. minek hosszabbította meg a szerződését, most hogy sikeresen nem jutottak be a BL-be? (nem mintha kéne nekem ide).
Neymar saga már rég 1 vicc.
Cavanit se fogják lazán elengedni a maffiozzok.
Ancelotti, Verratti detto.
Carvajal ide se akar jönni.
Több csapat is vinné Pepét, Alonsot, Higuaint, Coentraot, Di Mariát, csak valakit kell hozni is helyettük.
Nehéz nyár lesz ez.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
mint a Malaga ellen, az Essien-Xabi-Modric, Özil,Benzema,CR hatos, na úgy kellett volna egész évben nyomatni...R.M.C.F írta:Nem vagy.Nálam is mélyebben játszana a horvát,de özil sem ott ahová Jm tette,hanem kivül,jobb oldalon,nem teljesen a szélen,hanem összekötő poszton,de semmiképpen nem középen.

- RaúlRealMadrid
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC
Na igen, ezt kifejtettem bővebben is. Ha tényleg úgy történt, ahogy lehozták a lapok, akkor Ramost sokkal nagyobb embernek tartom, mint Ikert, de ezt bővebben is kifejtettem már fentebb... tudta, hogy ártana a csapatnak ezzel és megbeszélték a problémákat, az utolsó hetekben CSAK rajta láttam azt (meg CR-en, de ő alapból ilyen), hogy küzd, hajt azért a nyamvadt sikerért...ateeemadrid írta: azért az ő védelmében felhoznám, hogy elvileg személyesen megbeszélte a problémákat Mourinhoval. Volt is 1 kép, ahogy ölelkeznek egymással, és egészen friss a kép.
A Dortmund elleni visszavágón is rajta látszott leginkább, hogy mennyire akarja azt a továbbjutást, a kupadöntőn is Ő és Modric voltak azok, akik megállás nélkül hajtottak.
Ramos a sok hülyesége ellenére is sokkal inkább alkalmas - szvsz - CSK-nak, mint Casillas.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Egész pontosan 4 milla a szerződésében foglalt kivásárlási ár! :ĐFlorentino Perez elismerte, hogy beszélt a PSG elnökével Ancelotti megszerzésről, akik tudatták vele, nem engedik egykönnyen, hírek szerint jelentős összeget kell fizetni ha akarják.
A Juventushoz közel álló Tuttosport szerint 8 milla választja el Pipitát a Juvétól; jelen pillanatban a torinói klub 22 gurigát adna az argentin támadóért, míg a Madrid 30-at kér! Ezzel egy időben Cavani addig nem igazol sehova, amíg nem válnak számára teljessé biztossá a Real Madriddal kapcsolatos találgatások (kell nekünk, vagy sem --> mert ő bizony továbbra is a Madridot preferálja)!Ocho millones separan a Higuaín de Turín
Esa es la canidad que separa lo que pide el Madrid de lo que ha ofrecido la Juventus
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nem vagy.Nálam is mélyebben játszana a horvát,de özil sem ott ahová Jm tette,hanem kivül,jobb oldalon,nem teljesen a szélen,hanem összekötő poszton,de semmiképpen nem középen., viszont egyedül vagyok azzal, hogy szerintem Modric mélyebben játszik, mint Özil?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ateeemadrid
azért az ő védelmében felhoznám, hogy elvileg személyesen megbeszélte a problémákat Mourinhoval. Volt is 1 kép, ahogy ölelkeznek egymással, és egészen friss a kép.ramos is lehúzta magát a wc-n.
A Dortmund elleni visszavágón is rajta látszott leginkább, hogy mennyire akarja azt a továbbjutást, a kupadöntőn is Ő és Modric voltak azok, akik megállás nélkül hajtottak.
Ramos a sok hülyesége ellenére is sokkal inkább alkalmas - szvsz - CSK-nak, mint Casillas.
szimplán nem hiszi el az egészet, ugyanis semmit sem tudhatunk tényként, de nagyon úgynéz ki, hogy cseppet sem olyan kis áratatlan San Iker..de aki valóban él-hal ikerért, az vajon hogy a fenébe tud elszámolni egy ekkora csalódással
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
egyáltalán nem szükséges. A Barcában van? Bayernben? Dortmundban?Gerr90 írta:Ez nagyon szép KP, tényleg imádnám a kreativitást, amit produkálni tudnának, de szerintem Verratti vagy Gündogan helyett kellene egy sötét bőrű és ennek megfelelő stílusú, védekezésben kiemelkedő ember.accel írta: ----------------verratti--------------
----gündogan-------modric---------
Ha van 3 olyan játékosod aki védekezésben is kiveszi a részét, akkor létszámmal simán meglehet oldani. És a támadásoknál sem vagyunk egyel kevesebben. De akár 2 kp-val is megoldható, persze nehezebben. Ami biztos, h a Xabi-Khedira gyöklassú páros erre nemképes. Elmúltak már azok az idők amikor elengedhetetlen, és alapkövetelmény volt egy pitbull oda középre.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Galacticos
az a baj hogy tized akkora legendák, és tized akkora madridisták is ugyanúgy alapkezdők, rengetegszer anélkül is hogy jók lennének.ateeemadrid írta:oké, hogy legenda, madridista stbstb., de ez mégis mi a picsa? ilyen szinten nehogymár érinthetetlen legyen, csak mert kiskedvenc...
persze ezzel nem casillast akarom védeni.
na majd carloval jó lesz ez. :-)
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
ez igaznak tűnik sajnos.R.M.C.F írta:ez nyilvánvaló volt.....és jogos,de mivel valószínű Iker volt a tégla azért JM-nek kapóra jött ez a csere,és örömmel tartotta a padon Ikert,mert azért 1x 2x berakhatta volna.........nmate írta:
Hát persze, véletlen sem azért, mert Lopez formában volt, Iker meg 3 hónapon át labdát sem látott.
Ebben az Iker-Lopez dologban egyetértettem Joséval, itt jó döntéseket hozott.
Ki is csinálták ezért is......olyan helyre nyúlt ahová senki sem nyúlhat.
sosem voltam a végletekig elszánt casillas fan, de mindig is kedveltem a tagot, buffon mellett a világ legjobbja volt nálam hosszú ideig, a hiányosságaival együtt.
de aki valóban él-hal ikerért, az vajon hogy a fenébe tud elszámolni egy ekkora csalódással, hogy itt van egy klublegenda, egy ember, aki valóban ősmadridista és nem az atletico madridból vagy argentínából jött az utánpótlásba, és akkor most elárulja az egész rendszert, filozófiát és életérzést, teljesen alábaszva az egész szezonnak és klubnak. most az mindegy hogy közvetve a picsáján keresztül vagy közvetlenül, neki ezt tudnia kellett volna, hogy ilyet nem tehet.
hogy számol el ezzel, egy ekkora emberi csalódással egy vérben forgó szemű casillasdrukker?
mert nálam ez az ember - ugyanúgy, ahogy murinnyó is amúgy - megbukott. ramos is lehúzta magát a wc-n.
nem is tudom mikor voltam vidám utoljára a real madrid és realmeccs miatt.
talán amikor perec hozta a kaká-cé-benz pakkot. jó rég volt.

- ateeemadrid
ja, egyébként ez rohadt nagy szégyen...Ki is csinálták ezért is......olyan helyre nyúlt ahová senki sem nyúlhat.
ha ő volt valóban a tégla, vagy a luvnyája, akkor jogos volt a büntetés, de ha nem, akkor is vitatatlan, hogy Diego Lopez jobb volt nála ebben a szezonban... oké, hogy legenda, madridista stbstb., de ez mégis mi a picsa? ilyen szinten nehogymár érinthetetlen legyen, csak mert kiskedvenc... csalódtam benne az idei szezonban, minden szempontból, Lopez joggal van ott, ahol...
egyébként még mindig tartom, hogy jó szar lehet neki , hogy a csapattársaitól, más edzőktől, a médiától, mindenkitől azt hallja, hogy Ikernek kéne védeni... és így is konstans jó teljesítményt nyújt. max respect Lopez barátunknak.