Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ateeemadrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. május 20., hétfő 22:51

Ki is csinálták ezért is......olyan helyre nyúlt ahová senki sem nyúlhat.
ja, egyébként ez rohadt nagy szégyen...
ha ő volt valóban a tégla, vagy a luvnyája, akkor jogos volt a büntetés, de ha nem, akkor is vitatatlan, hogy Diego Lopez jobb volt nála ebben a szezonban... oké, hogy legenda, madridista stbstb., de ez mégis mi a picsa? ilyen szinten nehogymár érinthetetlen legyen, csak mert kiskedvenc... csalódtam benne az idei szezonban, minden szempontból, Lopez joggal van ott, ahol...

egyébként még mindig tartom, hogy jó szar lehet neki , hogy a csapattársaitól, más edzőktől, a médiától, mindenkitől azt hallja, hogy Ikernek kéne védeni... és így is konstans jó teljesítményt nyújt. max respect Lopez barátunknak. :salute:

Nzedge
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Modric,Figo,Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 20., hétfő 22:51

Pl. így:

------------Verratti-----------
----Vidal-----------------------
------------------Modric-------
Bale-------------------------Cé
-------------Benz--------------

A nevek most lényegtelenek, illetve nem lenne ez nyilván kőbe vésve - mármint a felállás, illetve a játékosok helye sem.

Alonso szerepét átvenné Verratti, de nem annyira kötötten (mindig a labda vonala mögött, stb.), Vidal lenne a mindenes, verőember, box-to-box, Modric meg védekezésben is be tud és szokott segíteni, és lehetne a fazonszabász.
Én is ilyen taktikában gondolkodnék,és Modric szerepéről is ez az elképzelésem. :agree:

mohaola
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. május 20., hétfő 22:49

Florentino Perez elismerte, hogy beszélt a PSG elnökével Ancelotti megszerzésről, akik tudatták vele, nem engedik egykönnyen, hírek szerint jelentős összeget kell fizetni ha akarják.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. május 20., hétfő 22:45

Miért adná el? Semmiért. Más kérdés, hogy Verratti miért akarna eljönni...és ha a játékos akar menni, akkor nehéz visszatartani.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. május 20., hétfő 22:44

Miért adná el a Psg verrattit? Mi oka volna rá? Pénzszűke? Nem akarják eladni,tehetséges fiatal, miért adnák el?

Nekem is végig ez volt az érzésem vele kapcsolatban, még az előző oldalon beszéltem is erről valakivel.

Nála egy sansz van, az, hogy Ancelotti rábírja, hogy jöjjön, mert szükség van rá, játszani fog. Abban az esetben látok esélyt a megszerzésére, ha kijelenti a PSG vezetőinek, hogy Madridba akar jönni.

A másik gyenge sansz az FFP miatt lehet, bár nem tudom mennyire szankcionálják majd az ezzel kapcsolatos dolgokat, illetve milyen kiskapukat találnak az újgazdag klubok.
Mert azért viszonylag jó áron ment a PSG-be, ha jól emlékszem, és igazak voltak a hírek, 12 millió körül. Ha a Real letesz 25 millát, az azért nem rossz üzlet még egy PSG-nek sem.

Állítólag amúgy Ők is érdeklődnek Kondogbia iránt, akinek 8 millió körül van az ára, ha igazak voltak a Punto Pelota hírei. Ezt kétlem, állítólag Del Nido mondta ezt, róla nem tudom elképzelni azt sem, hogy ilyen alacsony az ár, illetve azt sem, hogy ilyet nyilatkozik. Meg ugye a francia játékjoga is érdekes, nem csak a Sevilla birtokolja, hanem valami cég is. Lehet, hogy csak a Sevilla tulajdonrésze kerülne ennyibe...
Az ügynöke szerint a Real is érdeklődött, Kondogbia pedig gyerekkora óta csípi a Realt, álomszerű lenne neki ide szerződni. Ezt csak így a margóra.

Szerintem nem. Verratti "Alonso posztján" érzi jól magát, Modric meg "Özil posztján" játszott a legtöbbször jól.
Szerintem sem. Verratti valóban mélyebben játszik, viszont egyedül vagyok azzal, hogy szerintem Modric mélyebben játszik, mint Özil? Nem feltétlen sima kkp, viszont többet segít védekezésben, mélyebbről is indul. Szóval én nem egy az egyben Özil helyére tenném (aki sokszor az ellenfélnek védelmének vonalában helyezkedik), hanem a középpálya és a támadók közé, összekötni őket.

Pl. így:

------------Verratti-----------
----Vidal-----------------------
------------------Modric-------
Bale-------------------------Cé
-------------Benz--------------

A nevek most lényegtelenek, illetve nem lenne ez nyilván kőbe vésve - mármint a felállás, illetve a játékosok helye sem.

Alonso szerepét átvenné Verratti, de nem annyira kötötten (mindig a labda vonala mögött, stb.), Vidal lenne a mindenes, verőember, box-to-box, Modric meg védekezésben is be tud és szokott segíteni, és lehetne a fazonszabász.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 20., hétfő 22:41

nmate írta:
Hala_Madrid! írta:Pusztán azért padoztatta San Ikert , mert megtehette és pont.
Hát persze, véletlen sem azért, mert Lopez formában volt, Iker meg 3 hónapon át labdát sem látott.

Ebben az Iker-Lopez dologban egyetértettem Joséval, itt jó döntéseket hozott.
ez nyilvánvaló volt.....és jogos,de mivel valószínű Iker volt a tégla azért JM-nek kapóra jött ez a csere,és örömmel tartotta a padon Ikert,mert azért 1x 2x berakhatta volna.........
Ki is csinálták ezért is......olyan helyre nyúlt ahová senki sem nyúlhat.

:ozil:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. május 20., hétfő 22:40

Azért ütik egymást mert Verratti nem spanyol.

Nzedge

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 20., hétfő 22:39

Jim írta:Veratti nem is kell ide
(+ tényleg miért adnák el ?)
mert Modrical ütik egymást
Miért ütnék egymást?Verratti nagyon hasonlít Xabihoz,csak fiatalabb és ezért gyorsabb kiadásba.Xabi és Modric most se ütik egymást.Verrattival szerintem menne a bugi..+ kiegészülve egy értelmes kp-sal,nem ilyen Khedirával.

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco

HozzászólásSzerző: Toky » 2013. május 20., hétfő 22:37

accel írta:ha valóban ancelotti jön, akkor az ő segítője zidane lesz a hírek szerint. így valszeg pár év múlva a francia át is veheti majd a stafétabotot carlotól.
Én még úgy olvastam, hogy Zidane az lesz, ami Valdano volt még Mourinho korszak előtt/elején. Vagy rosszul emlékszem?
accel írta:mou távozásával valszeg meg is szűnnek az öltözői konfliktusok, nem lesz klikkesedés
Az edzővel szemben biztosan. :D
Mindig is lesznek véleménykülönbségek játékosok, illetve játékos és edző között. A fontos az, hogy legyenek annyira profik és felnőttek, hogy ezt helyre tudják rakni/helyén tudják kezelni. Erre tudnám mondani a Casillas/Ramos/Marcelo vs Ronaldo helyzeteket. Ők is meg tudták beszélni, vagy amíg nem is sikerült, ez addig sem hatott ki a pályán látható teljesítményre (Marcelo és Ronaldo konfliktusra gondolok itt). Klikkek meg szerintem így is, úgy is lesznek. A fontos, hogy összetartsanak, és egy irányba "evezzenek".
accel írta:felszabadultan játszhatunk. én ezt várom a jövő évtől. címeket nem feltétlen fogunk nyerni, össze kell szoknia az új csapatnak.
Ebben teljesen egyetértek Veled. Illetve az első mondatot csak remélem. :-)
Jim írta:Veratti nem is kell ide...mert Modrical ütik egymást
Szerintem nem. Verratti "Alonso posztján" érzi jól magát, Modric meg "Özil posztján" játszott a legtöbbször jól.

Nzedge

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 20., hétfő 22:34

Mou is tudja, mindenki tudja hogy Lopez jó kapus de sehol nincsen Casillashoz képest..
Ez azért erős megfogalmazás szvsz.
Bár én is jobb kapusnak tartom Casillast.

Két teljesen más tipusú kapusról van szó amúgy.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2013. május 20., hétfő 22:33

Veratti nem is kell ide
(+ tényleg miért adnák el ?)
mert Modrical ütik egymást

accel

HozzászólásSzerző: accel » 2013. május 20., hétfő 22:31

R.M.C.F írta:Miért adná el a Psg verrattit?
csak odaírtam három nevet, akiket eddig szóba hoztak velünk :-)

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 20., hétfő 22:30

Hala_Madrid! írta:Pusztán azért padoztatta San Ikert , mert megtehette és pont.
Hát persze, véletlen sem azért, mert Lopez formában volt, Iker meg 3 hónapon át labdát sem látott.

Ebben az Iker-Lopez dologban egyetértettem Joséval, itt jó döntéseket hozott.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 20., hétfő 22:28

accel írta:

----------------verratti--------------
----gündogan-------modric---------

mou távozásával valszeg meg is szűnnek az öltözői konfliktusok, nem lesz klikkesedés,

Miért adná el a Psg verrattit? Mi oka volna rá? Pénzszűke? Nem akarják eladni,tehetséges fiatal, miért adnák el? Azok a csapatok adják el a hasonló játékosaikat,akiknek nagy szüksége van a pénzre és áron felül tudják értékesíteni.

JM előtt is bőven volt klikkesedés.....sőt,talán több mint mostanság.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Hala_Madrid!
Kedvenc csapatod: Real Madrid Club de Fútbol

HozzászólásSzerző: Hala_Madrid! » 2013. május 20., hétfő 22:24

És mi arra a garancia, hogy a következő edzőnél már Casillas fog védeni?
Mou is tudja, mindenki tudja hogy Lopez jó kapus de sehol nincsen Casillashoz képest..
Pusztán azért padoztatta San Ikert :salute: , mert megtehette és pont.
Mou jó edző de ez a fajta gőg undorító.. :/

Gerr90
Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga

HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 20., hétfő 22:20

accel írta: ----------------verratti--------------
Ez nagyon szép KP, tényleg imádnám a kreativitást, amit produkálni tudnának, de szerintem Verratti vagy Gündogan helyett kellene egy sötét bőrű és ennek megfelelő stílusú, védekezésben kiemelkedő ember.

Hala_Madrid!
Kedvenc csapatod: Real Madrid Club de Fútbol

HozzászólásSzerző: Hala_Madrid! » 2013. május 20., hétfő 22:18

Jól értelmeztem, hogy Zidane is átveheti Mou helyét?
Játékosként örök kedvenc, de azért edzőnek még érnie kell szvsz. :kivagyhe:

accel

HozzászólásSzerző: accel » 2013. május 20., hétfő 22:15

ha valóban ancelotti jön, akkor az ő segítője zidane lesz a hírek szerint. így valszeg pár év múlva a francia át is veheti majd a stafétabotot carlotól.

egyébként, én nem hiszem, hogy ancelottival olaszos bunkerfocit fogunk tolni. pláne, ha kiáll 3 kp-val és normális felfogással. valami ilyesmi rendszerben:

----------------verratti--------------

mou távozásával valszeg meg is szűnnek az öltözői konfliktusok, nem lesz klikkesedés, felszabadultan játszhatunk. én ezt várom a jövő évtől. címeket nem feltétlen fogunk nyerni, össze kell szoknia az új csapatnak.

de ami a legfontosabb, hogy újítsuk meg cé szerződését legalább 2018-ig :-)

Maci
Kedvenc játékosaid: casillas*cr7*ramos
Kedvenc csapatod: *real madrid*

HozzászólásSzerző: Maci » 2013. május 20., hétfő 22:11

Casillasnak nagy a hatalma, pont a születésnapján jelentik be Mout...
És mi arra a garancia, hogy a következő edzőnél már Casillas fog védeni? Nem biztos, hogy csak Mou látja Lopezt jobb kapusnak. Bár jómagam Casillast pártolom akármilyen kapus Lopez :-)

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 20., hétfő 22:08

R.M.C.F írta:Márpedig itt páran ezt gondolják. :'( :'(
Itt már jó páran elvakultak a saját kis elképzeléseik miatt és még többen nem tudnak érni az érzelmeiktől függetlenül. Egyre több a badarság és egyre többször elképedek azon, mikor rájövök, hogy valaki komolyan is gondolja, amit leír... :|
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: