Miért adná el a Psg verrattit? Mi oka volna rá? Pénzszűke? Nem akarják eladni,tehetséges fiatal, miért adnák el?
Nekem is végig ez volt az érzésem vele kapcsolatban, még az előző oldalon beszéltem is erről valakivel.
Nála egy sansz van, az, hogy Ancelotti rábírja, hogy jöjjön, mert szükség van rá, játszani fog. Abban az esetben látok esélyt a megszerzésére, ha kijelenti a PSG vezetőinek, hogy Madridba akar jönni.
A másik gyenge sansz az FFP miatt lehet, bár nem tudom mennyire szankcionálják majd az ezzel kapcsolatos dolgokat, illetve milyen kiskapukat találnak az újgazdag klubok.
Mert azért viszonylag jó áron ment a PSG-be, ha jól emlékszem, és igazak voltak a hírek, 12 millió körül. Ha a Real letesz 25 millát, az azért nem rossz üzlet még egy PSG-nek sem.
Állítólag amúgy Ők is érdeklődnek Kondogbia iránt, akinek 8 millió körül van az ára, ha igazak voltak a Punto Pelota hírei. Ezt kétlem, állítólag Del Nido mondta ezt, róla nem tudom elképzelni azt sem, hogy ilyen alacsony az ár, illetve azt sem, hogy ilyet nyilatkozik. Meg ugye a francia játékjoga is érdekes, nem csak a Sevilla birtokolja, hanem valami cég is. Lehet, hogy csak a Sevilla tulajdonrésze kerülne ennyibe...
Az ügynöke szerint a Real is érdeklődött, Kondogbia pedig gyerekkora óta csípi a Realt, álomszerű lenne neki ide szerződni. Ezt csak így a margóra.
Szerintem nem. Verratti "Alonso posztján" érzi jól magát, Modric meg "Özil posztján" játszott a legtöbbször jól.
Szerintem sem. Verratti valóban mélyebben játszik, viszont egyedül vagyok azzal, hogy szerintem Modric mélyebben játszik, mint Özil? Nem feltétlen sima kkp, viszont többet segít védekezésben, mélyebbről is indul. Szóval én nem egy az egyben Özil helyére tenném (aki sokszor az ellenfélnek védelmének vonalában helyezkedik), hanem a középpálya és a támadók közé, összekötni őket.
Pl. így:
------------Verratti-----------
----Vidal-----------------------
------------------Modric-------
Bale-------------------------Cé
-------------Benz--------------
A nevek most lényegtelenek, illetve nem lenne ez nyilván kőbe vésve - mármint a felállás, illetve a játékosok helye sem.
Alonso szerepét átvenné Verratti, de nem annyira kötötten (mindig a labda vonala mögött, stb.), Vidal lenne a mindenes, verőember, box-to-box, Modric meg védekezésben is be tud és szokott segíteni, és lehetne a fazonszabász.