Elvileg akkor is; vagyis akinek Bl. meccse van az pihenhet utána!És ha csak az egyik éli túl?

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 18., kedd 17:14
Elvileg akkor is; vagyis akinek Bl. meccse van az pihenhet utána!És ha csak az egyik éli túl?
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. március 18., kedd 17:00
És ha csak az egyik éli túl?madridronie írta:Amennyiben a 2 spanyol gigász túlélné a negyeddöntőket és elődöntőbe kerülne a Bl.-ben, úgy a 2 csapat Kupadöntőt követő hétvégi meccsei elmaradnának és május elején pótolnák azokat, hogy a Barca és a Real Madrid is tudjon 1 hetet pihenni a Bl. meccsek előtt!![]()
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 18., kedd 15:46
Amennyiben a 2 spanyol gigász túlélné a negyeddöntőket és elődöntőbe kerülne a Bl.-ben, úgy a 2 csapat Kupadöntőt követő hétvégi meccsei elmaradnának és május elején pótolnák azokat, hogy a Barca és a Real Madrid is tudjon 1 hetet pihenni a Bl. meccsek előtt!Nem eppen szerencses sorsolas. A Klasszikus utan azonnal Sevilla, mint ahogy a ket BL meccs kozott is egy nehez meccs a Sociedad ellen, raadasul mindketto idegenben. Raadasul a kupadonto utan is (ami lehet akar 120 perc is) idegenben jatszunk.
Ugye tegnap azt nyilatkozta, hogy ő maradni szeretne, már ha a Barca is úgy akarja; ergo ha a katalán vezetés katonásan tejel és eleget tesz a követeléseinek!Nettó 25 millió![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. március 18., kedd 15:44
HozzászólásSzerző: Donát » 2014. március 18., kedd 15:42
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 18., kedd 15:26
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 18., kedd 14:39
Ez a pontosabb programjuk:hunmadridista írta:Egyébként a kövi 5 forduló a következő lesz az Atleticonak: Betis(i), Granada(o), Bilbao(i), Villareal(o), Getafe(i)
Namármost, otthon nagyon erősek, így ott én nem is várok tőlük nagyon pontvesztést, idegben viszont a Bilbao és a Getafe talán csenhet tőlük pontokat.
Ez a pontosabb programjuk:hunmadridista írta: A Barcelona ellenfelei: Real Madrid(i), Celta Vigo(o), Espanyol(i), Betis(o), Granada(i)
Itt maximum a Klasszikus és a katalán derbi lehet necces nekik, ott van reális esély a Barca pontvesztésére, a többi meccsen szerintem gála lesz.
Pontosabb program:hunmadridista írta:Míg nekünk a kövi fordulók: Barcelona(o), Sevilla(i), Rayo(o), Sociedad(i), Almeria(o)
Ebből is látszik, hogy sajnos nekünk a legkedvezőtlenebb a sorsolásunk a következő 5 körre nézve, szóval nagyon kell figyelnünk mert könnyen változhat még a tabella állása a következőkben, főleg hogy megyünk Sevillába és a Sociedadhoz is, nem is beszélve a Klasszikusról![]()
A kovetkezo 5 fordulo valoban nehez lesz, foleg hogy 3 komoly ellenfellel is talalkozunk (Barca, Sevilla(i), Sociedad(i)). A Barca ellen nem szabad kikapni, egy gyozelemmel viszont siman belefer egy Sevilla vagy Sociedad elleni pontvesztes is. Nagyon sok mulik a Klasszikuson.hunmadridista írta:A következő 5 forduló után már lehet azért tisztábban látni és egyértelmű esélyeket kikiáltani, addig viszont nekünk vért kell pisálnunk a kövi meccseken. Kemény menet jön, most kell tökösnek lennünk!
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 18., kedd 14:18
Az a lényeg, hogy őt nem érdekli a pénz, és klub hű!Tomixtrem írta:Nem tudom volt-e már, de közben az NSO azt írja, hogy Messi újonnan évi nettó 25M Eurot kér a Barcelonától, ami éves szinten bruttó 50M, öt évre 250M.
HozzászólásSzerző: Tomixtrem » 2014. március 18., kedd 13:36
HozzászólásSzerző: pátkán » 2014. március 18., kedd 10:08
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. március 18., kedd 9:59
Egyébként a kövi 5 forduló a következő lesz az Atleticonak: Betis(i), Granada(o), Bilbao(i), Villareal(o), Getafe(i)madridronie írta:Csak a szűk keret és a terhelésük miatt; egyébként jó magam azt vallom, hogy ha majd 5 forduló múlva is ilyen vagy ennél kedvezőbb pozícióban állnak a tabellán, akkor van miről beszélni az esetükben (pedig már ez a mostani produkció sem kutya), de addig szerintem minden más forgatókönyv meglepetésnek számít velük kapcsolatban, remek idény, kiváló csapat ide vagy oda!Bírom, hogy az Atmával senki nem számol.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. március 18., kedd 0:30
egyrészt azért, amit leírt alattam madridronie, másrészt meg azért, mert jönnek a nou camp-ba az utolsó fordulóban.Realista24 írta:Bírom, hogy az Atmával senki nem számol.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 18., kedd 0:18
Csak a szűk keret és a terhelésük miatt; egyébként jó magam azt vallom, hogy ha majd 5 forduló múlva is ilyen vagy ennél kedvezőbb pozícióban állnak a tabellán, akkor van miről beszélni az esetükben (pedig már ez a mostani produkció sem kutya), de addig szerintem minden más forgatókönyv meglepetésnek számít velük kapcsolatban, remek idény, kiváló csapat ide vagy oda!Bírom, hogy az Atmával senki nem számol.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. március 18., kedd 0:01
Ez se sokáig lesz így.Cristiano Ronaldo az első játékos a spanyol pontvadászat történelmében, aki öt egymást követő szezonban évente legalább 25 gólt tudott lőni. Madridba igazolása óta rendre 26, 40, 46, 34 és 25 gólt szerzett, ez utóbbi az idei statisztika amin a hátralévő tíz bajnokin még tovább javíthat a portugál világklasszis. Forrás: Madridom.hu
Annyira hozzászoktunk, hogy semmi köze az Atléticonak a bajnoksághoz, hogy sokan elfelejtik, hogy jééé azok is ott vannak. De szerintem is többet fognak botlani a hajrában, mint a Real-Barca duó.Realista24 írta:Bírom, hogy az Atmával senki nem számol.
HozzászólásSzerző: Demes » 2014. március 17., hétfő 23:50
Én is azon gondolkozom, hogy ha Xelünk a Barcával akkor bizony az Atletico eléggé közel kerülhetne a tűzhöz. Utána nekünk már csak 1 botlás kéne és akár az első helyet is megcsíphetik.Realista24 írta:Bírom, hogy az Atmával senki nem számol.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 17., hétfő 23:38
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. március 17., hétfő 23:32
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. március 17., hétfő 23:05
jó lenne ha Cé odaengedné 1-2 szabadhoz...vagy legalább felváltva lőnék.El Unico írta:Bale góljával fogunk nyerni.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. március 17., hétfő 22:48
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 17., hétfő 21:46
ugyanakkor bármikor jó egy tizire a csúnya, mindig durva és mindig szabálytalan Pepe ellen..madridronie írta:Nevekre szépen cseng és ez alapján valóban a legerősebb csapat, amit Tata kiállíthat, ugyanakkor arról már koránt sem vagyok meggyőzve, hogy a legjobb teljesítményre is a fenti sor lenne képes jelenleg (főleg Neymar formája és a pályán való jelenléte miatt --> Pedro és Alexis is jobban teljesít mostanában nála, Messi komfort érzéséről már nem is beszélveVV---Alves-Piké-Masch-Alba---Busi-Xavi-Cesc---Iniesta-Messi-Neymar![]()
![]()
)!
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem