Csak mesternégyes? Az nem lenne elég a továbbjutáshoz. Meglesz a dupla hat-trick, most kell megmutatnia, hogy ő más világból érkezett.Vaaagy Szalai beindul és lő egy mesternégyest.

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. március 18., kedd 11:37
Csak mesternégyes? Az nem lenne elég a továbbjutáshoz. Meglesz a dupla hat-trick, most kell megmutatnia, hogy ő más világból érkezett.Vaaagy Szalai beindul és lő egy mesternégyest.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 18., kedd 11:32
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. március 18., kedd 10:54
HozzászólásSzerző: Victor » 2014. március 18., kedd 10:53
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. március 18., kedd 10:49
HozzászólásSzerző: Victor » 2014. március 18., kedd 10:38
chelsea-galatasaray van oda írva a kép alá, mikor a real meccsről van szó?ki találja meg a hibát?
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. március 18., kedd 10:11
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. március 18., kedd 10:06
Szerintem Ő is meglövi élete gólját ellenünkGéci írta:Ki fogad velem egy Szalai gólbanhunmadridista írta:Holnap felszabadult, sokgólos meccset várok a Real-Schalke-n![]()
A német lapok szerint a Schalke is erősen tartalékos lesz, elkerülve az esetleges sérüléseket...tavaly december óta Szalai először lehet kezdő :Đ?
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 18., kedd 10:00
Ki fogad velem egy Szalai gólbanhunmadridista írta:Holnap felszabadult, sokgólos meccset várok a Real-Schalke-n![]()
A német lapok szerint a Schalke is erősen tartalékos lesz, elkerülve az esetleges sérüléseket...tavaly december óta Szalai először lehet kezdő :Đ
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. március 17., hétfő 21:20
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. március 13., csütörtök 20:58
én nem akarom, hogy Guardiola legyen az edzőnk..nmate írta:Aztán pár év múlva át is veheti a kopasz a csapatot.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 13., csütörtök 20:44
Pepére gondolsz?Realista24 írta:Hát, ha Zizou és Ancelotti nem lenne, akkor láthatnánk egyet Madridban is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 13., csütörtök 20:31
kapor_89 írta:Alapból fél lábas, szóval ergó láb nélkül játszott
Hát, ha Zizou és Ancelotti nem lenne, akkor láthatnánk egyet Madridban is.Jó focista lenne ez az Özil, de komolyan, ilyen puncit én még focipályán nem láttam mint ez.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 13., csütörtök 19:41
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 13., csütörtök 19:34
Fuh de jól jártunk hogy eladtuk ezt a palit, elég jó áron ráadásul..Realista24 írta:Özil azt mondja, hogy már a második! percben sérülést szenvedett a München ellen, azért volt olyan a teljesítménye...ha ez igaz, mármint a második perc, akkor vajon miért nem volt annyi esze, hogy cserét kér? Amúgy is hátrányban voltak, mire volt ez jó?
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. március 13., csütörtök 18:50
Ez valami krónikus betegség lehet, mert már 2 éve gyötri...Özil azt mondja, hogy már a második! percben sérülést szenvedett a München ellen, azért volt olyan a teljesítménye..
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2014. március 13., csütörtök 18:29
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. március 13., csütörtök 17:49
Egy korszakos géniusz, fél lábbal is zseni marad.mire volt ez jó?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 13., csütörtök 17:38
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 13., csütörtök 17:12
Nagyon adom, pont ezt akartam volna elvárásként felhozni, vagy mondhattuk volna akár a 2010/11-es szezonból a Barca elleni BL. elődöntő visszavágóját, illetve a 2011/12-es Copa del Rey negyeddöntős küzdelmeit is, ahol a második meccs félidejében összesítésben már 4-1-re mentek a katalánok, aztán (csak a máknak, meg a bírónak köszönhették, hogy ....Egyébként az Arsenal-City párost nem is értem mit akartak, 2 gólos hátrányban kiálltak ugyanúgy Beszari módon a visszavágón,hogy hátha találnak majd 2 gólt,persze amikor égett a ház akkor már mentek előre de az olyan volt mint halottnak a csók...Ajánlom nekik a tavalyi Real-Dortmund visszavágót, úgy kell neki menni a meccsnek ,ha nagy hátrányban vagy, aztán lesz ami lesz.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem