jó lenne ha Cé odaengedné 1-2 szabadhoz...vagy legalább felváltva lőnék.El Unico írta:Bale góljával fogunk nyerni.

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. március 17., hétfő 23:05
jó lenne ha Cé odaengedné 1-2 szabadhoz...vagy legalább felváltva lőnék.El Unico írta:Bale góljával fogunk nyerni.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. március 17., hétfő 22:48
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 17., hétfő 21:46
ugyanakkor bármikor jó egy tizire a csúnya, mindig durva és mindig szabálytalan Pepe ellen..madridronie írta:Nevekre szépen cseng és ez alapján valóban a legerősebb csapat, amit Tata kiállíthat, ugyanakkor arról már koránt sem vagyok meggyőzve, hogy a legjobb teljesítményre is a fenti sor lenne képes jelenleg (főleg Neymar formája és a pályán való jelenléte miatt --> Pedro és Alexis is jobban teljesít mostanában nála, Messi komfort érzéséről már nem is beszélveVV---Alves-Piké-Masch-Alba---Busi-Xavi-Cesc---Iniesta-Messi-Neymar![]()
![]()
)!
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 17., hétfő 21:43
Nevekre szépen cseng és ez alapján valóban a legerősebb csapat, amit Tata kiállíthat, ugyanakkor arról már koránt sem vagyok meggyőzve, hogy a legjobb teljesítményre is a fenti sor lenne képes jelenleg (főleg Neymar formája és a pályán való jelenléte miatt --> Pedro és Alexis is jobban teljesít mostanában nála, Messi komfort érzéséről már nem is beszélveVV---Alves-Piké-Masch-Alba---Busi-Xavi-Cesc---Iniesta-Messi-Neymar
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. március 17., hétfő 21:04
win-win szituáció tudodziro4vr írta:olyan egyszerű ezt mondanihunmadridista írta:Amúgy az én megérzésem szerint döntetlen lesz, vagy Barcelona győzelem![]()
Nem vagyok pesszimista, vagy ilyenek, csak igazából ezt érzem. Egyrészt a veretlenségi sorozatunknak valamikor meg kell szakadnia egyszer és nem hiszem, hogy ez a Schalke ellen lesz majd. Valamint nem hiszem, hogy most és a kupadöntőben is meg tudnánk verni a Katalánokat, így inkább azt szeretném, hogy ott győzzünk, itt meg mondjuk legyen X és akkor marad a 4 pontos fór...ha bejön te megmondtad, ha nem akkor meg zsír nyertünk
megcsapjuk őket azt mondom, nem lesz díszmenet, nem lesz 5-0 de kiizzadjuk
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 17., hétfő 20:59
olyan egyszerű ezt mondanihunmadridista írta:Amúgy az én megérzésem szerint döntetlen lesz, vagy Barcelona győzelem![]()
Nem vagyok pesszimista, vagy ilyenek, csak igazából ezt érzem. Egyrészt a veretlenségi sorozatunknak valamikor meg kell szakadnia egyszer és nem hiszem, hogy ez a Schalke ellen lesz majd. Valamint nem hiszem, hogy most és a kupadöntőben is meg tudnánk verni a Katalánokat, így inkább azt szeretném, hogy ott győzzünk, itt meg mondjuk legyen X és akkor marad a 4 pontos fór...
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. március 17., hétfő 20:50
Tavaly 1 hét alatt kentük el őket 2szer ...hunmadridista írta:Amúgy az én megérzésem szerint döntetlen lesz, vagy Barcelona győzelem![]()
Nem vagyok pesszimista, vagy ilyenek, csak igazából ezt érzem. Egyrészt a veretlenségi sorozatunknak valamikor meg kell szakadnia egyszer és nem hiszem, hogy ez a Schalke ellen lesz majd. Valamint nem hiszem, hogy most és a kupadöntőben is meg tudnánk verni a Katalánokat, így inkább azt szeretném, hogy ott győzzünk, itt meg mondjuk legyen X és akkor marad a 4 pontos fór...
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. március 17., hétfő 20:35
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. március 17., hétfő 20:13
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 17., hétfő 20:11
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. március 17., hétfő 20:04
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. március 17., hétfő 20:00
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 17., hétfő 15:20
Ez így igaz, ugyanakkor maradjunk annyiban, hogy mi vezettünk és a játékosok saját bevallása szerint is elsősorban magunknak köszönhetjük, hogy engedtük visszajönni őket nemcsak a meccsbe, de a bomba után már mi futhattunk az eredmény után!+sokan elfelejtik,hogy ők egy hetet készülhettek a meccsre amíg mi németországban toltuk, meg az Atletico-nak kb a szezon legfontosabb meccse volt, mert ha azt bukják a bajnokság is végleg elúszik...és még így is kellet az ,hogy Gabi belebombázzon egyet 50-ről...az nem szerencse ,hogy beakadt csak a mi góljaink a kupában?
„Lehet, hogy túl könnyen vettük ezt a mérkőzést, és túl lazák voltunk az első gól után."
By Xabi Alonso"Ahogy tegnap is mondtam, lehet, hogy túl nagy volt az önbizalmunk, de a második félidőre feljavultunk és sikerült egyenlítenünk.
Na ez az a hozzáállás, ami a szezon hátralévő részében már nem fér bele, a nagy meccseken meg pláne!"Mivel korán szereztünk vezetést, onnantól már nem koncentráltunk annyira a támadásokra, mint amennyire kellett volna, és kaptunk is két gólt két hiba után."
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. március 17., hétfő 13:39
+sokan elfelejtik,hogy ők egy hetet készülhettek a meccsre amíg mi németországban toltuk, meg az Atletico-nak kb a szezon legfontosabb meccse volt, mert ha azt bukják a bajnokság is végleg elúszik...és még így is kellet az ,hogy Gabi belebombázzon egyet 50-ről...az nem szerencse ,hogy beakadt csak a mi góljaink a kupában? Nem beszélve arról ,hogy a kupameccseken az Atletico-nak kb egy épkézláb támadása nem volt ellenünk...Szerintem is most lesz az első IGAZI erőfelmérőnk, de ha kikapunk is lehet belőle tanulni, ha a játékosok hozzáállása megfelelő lehetne az akár egy jókor jött józanító pofon...Nagyon jó helyzetben vagyunk, mert az x is jó, pont ezért várok sokat ettől a meccstől, a teher és a győzelmi kényszer a Barcán van,ha mi is győzni megyünk ki a pályára nem taktikázva akkor a legrosszabb opció a döntetlen szerintem.Géci írta:Nagyon nagy +Csabi írta:nekem tetszik ez a stílus. igen, hasonlít a barca játékára, de sokkal direktebb, nem kell 100 hátrapassz, hanem a támadók nekirontanak a védelemnek. a málaga elleni meccs gyengébb volt, igen. minden csapatnál vannak gyengébb meccsek. ettől függetlenül lehetett volna 3 is közte. nagyon szimpatikus amit ancelotti csinál, és azokkal sem értek egyet akik szerint gyengék vagyunk a kp-n. alonso másodvirágzását éli, modrict nem kell bemutatni, di maría új posztja pedig eleinte furcsa volt, és kellett is idő ameddig belszokott, most viszont már nem tudnám elképzelni, hogy más legyen ott (a jelenlegi keretből persze). az ő játéka és munkabírása létkérdés a csapat számára. ez a barca ellen is nagyon sokat fog jelenteni, mikor nem tudnak majd passzolgatni mert az argentin mindig ott lesz valakinek a nyakán.![]()
Addig következtetést sem lehet levonni ameddig az igazi kezdő 11-ünk nem játszott még olyan csapat ellen akik akarnak focizni, mert az AtMa nem akart és ezt sokan elfelejtik. Az AtMa is akkor jutott el oda, hogy így játszon miután 2x feltöröltük velük a padlót a kupában... Nálam az első erőfelmérő vasárnap lesz!
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 17., hétfő 13:11
Nagyon nagy +Csabi írta:nekem tetszik ez a stílus. igen, hasonlít a barca játékára, de sokkal direktebb, nem kell 100 hátrapassz, hanem a támadók nekirontanak a védelemnek. a málaga elleni meccs gyengébb volt, igen. minden csapatnál vannak gyengébb meccsek. ettől függetlenül lehetett volna 3 is közte. nagyon szimpatikus amit ancelotti csinál, és azokkal sem értek egyet akik szerint gyengék vagyunk a kp-n. alonso másodvirágzását éli, modrict nem kell bemutatni, di maría új posztja pedig eleinte furcsa volt, és kellett is idő ameddig belszokott, most viszont már nem tudnám elképzelni, hogy más legyen ott (a jelenlegi keretből persze). az ő játéka és munkabírása létkérdés a csapat számára. ez a barca ellen is nagyon sokat fog jelenteni, mikor nem tudnak majd passzolgatni mert az argentin mindig ott lesz valakinek a nyakán.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 17., hétfő 12:51
Egyetértek; ennek ellenére nagyon remélem, hogy nem labdatartós játékban akarjuk majd felvenni velük a versenyt, mert abban azért még mindig előrébb járnak! A José-féle, a Barca ellen a végére teljesen tökéletesített "masszív, koncentrált védekezés kontrákkal megtámogatott" játékot kell ötvözni és megfelelően vegyíteni a Carlo-féle új elemekkel (stabil középpálya, nyugodt labdakihozatalok és labdatartás, amikor azt a meccs képe megkívánja); az intenzív, megdöglök a pályán a csapatért, címerért attitűdről már nem is beszélve, mert anélkül fel se menjenek a pályára a fiúk!nagyon szimpatikus amit ancelotti csinál,
Nem gyenge az; illetve a lehetőségekhez mérten a max. és a legjobb, amit ebből a jelenlegi keretből most ki lehetne hozni, de azért még mindig sebezhető és bőven vannak gyenge pontjai, amik remélhetőleg a nyáron végleg orvoslásra kerülnek majd! Ettől függetlenül simán elég lehet akár a címekhez is hozzátéve, hogy az igazán komoly vizsgák azért csak most jönnek majd a középpálya számára a hétvégétől kezdődően!és azokkal sem értek egyet akik szerint gyengék vagyunk a kp-n. alonso másodvirágzását éli, modrict nem kell bemutatni, di maría új posztja pedig eleinte furcsa volt, és kellett is idő ameddig belszokott, most viszont már nem tudnám elképzelni, hogy más legyen ott (a jelenlegi keretből persze).
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. március 17., hétfő 10:23
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. március 17., hétfő 10:21
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2014. március 17., hétfő 10:19
HozzászólásSzerző: Toky » 2014. március 17., hétfő 10:10
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem