madridronie írta:Bírom, hogy az Atmával senki nem számol.
Csak a szűk keret és a terhelésük miatt; egyébként jó magam azt vallom, hogy ha majd 5 forduló múlva is ilyen vagy ennél kedvezőbb pozícióban állnak a tabellán, akkor van miről beszélni az esetükben (pedig már ez a mostani produkció sem kutya), de addig szerintem minden más forgatókönyv meglepetésnek számít velük kapcsolatban, remek idény, kiváló csapat ide vagy oda!

Egyébként a kövi 5 forduló a következő lesz az
Atleticonak: Betis(i), Granada(o), Bilbao(i), Villareal(o), Getafe(i)
Namármost, otthon nagyon erősek, így ott én nem is várok tőlük nagyon pontvesztést, idegben viszont a Bilbao és a Getafe talán csenhet tőlük pontokat.
A
Barcelona ellenfelei: Real Madrid(i), Celta Vigo(o), Espanyol(i), Betis(o), Granada(i)
Itt maximum a Klasszikus és a katalán derbi lehet necces nekik, ott van reális esély a Barca pontvesztésére, a többi meccsen szerintem gála lesz.
Míg
nekünk a kövi fordulók: Barcelona(o), Sevilla(i), Rayo(o), Sociedad(i), Almeria(o)
Ebből is látszik, hogy sajnos nekünk a legkedvezőtlenebb a sorsolásunk a következő 5 körre nézve, szóval nagyon kell figyelnünk mert könnyen változhat még a tabella állása a következőkben, főleg hogy megyünk Sevillába és a Sociedadhoz is, nem is beszélve a Klasszikusról
A következő 5 forduló után már lehet azért tisztábban látni és egyértelmű esélyeket kikiáltani, addig viszont nekünk vért kell pisálnunk a kövi meccseken. Kemény menet jön, most kell tökösnek lennünk!