10/10 az egész sorozat továbbra is, zseniális volt. Rebecca &
Banshee!
1 nap alatt ledaráltam az első évadot anno úgy, hogy semmit nem tudtam róla korábban, első látásra...
A
Hannibal 2. évadból eddig az első részt láttam félig, akkor elaludtam, bepótoltam az aktuális Banshee részt, és úgy maradt, ahogyan volt. A napokban megpróbálom folytatni, nem ugrok ki a bőrömből, hogy mikor érkezik már az új rész, így voltam az évaddal is, remélem jól folytatják, és jó kis néznivaló lesz az
Arrow mellett, mert ez a kettő maradt jelenleg.
Az
Amerikai Horror Sztori első évadáról már írtam korábban, a másodikat is lepörgettem a héten. Bizonytalan voltam az első pontszámával akkor, 7,5 vagy 8 között gondolkodtam, amikor felléptem értékelni az IMDb-re, akkor a nyolcas fogadott. 7,5 az első évad, a második pedig egy szinttel azért jobb volt, így
8,5/10, jó szívvel. Remek zenék, többször is hangulatos részek, jó színészi teljesítmények, Jessica Lange 4 Golden Globe- és 2 Oscar-díj birtokosa, remekül ficánkolt a karakterében. A többiek is tehetséges színészek, többen feltűntek már egyéb sorozatokban is, és ugye a nagyobb részük az első évadban dolgozott, ilyen is kell a hétköznapokra.
Szinkronosan ment a dara, a harmadik évadot is tervezem, kíváncsi vagyok.
Jelenleg tehát ezek mennek, a True Detective és a Banshee pihenőn, a Bates Motel és a GoT pihen még a gépen, ezeket a jövőre tartogatom, legalábbis a Trónok harcát, a másik nagyon nincs tervben jelenleg.