accel írta:ha valóban ancelotti jön, akkor az ő segítője zidane lesz a hírek szerint. így valszeg pár év múlva a francia át is veheti majd a stafétabotot carlotól.
Én még úgy olvastam, hogy Zidane az lesz, ami Valdano volt még Mourinho korszak előtt/elején. Vagy rosszul emlékszem?
accel írta:mou távozásával valszeg meg is szűnnek az öltözői konfliktusok, nem lesz klikkesedés
Az edzővel szemben biztosan.
Mindig is lesznek véleménykülönbségek játékosok, illetve játékos és edző között. A fontos az, hogy legyenek annyira profik és felnőttek, hogy ezt helyre tudják rakni/helyén tudják kezelni. Erre tudnám mondani a Casillas/Ramos/Marcelo vs Ronaldo helyzeteket. Ők is meg tudták beszélni, vagy amíg nem is sikerült, ez addig sem hatott ki a pályán látható teljesítményre (Marcelo és Ronaldo konfliktusra gondolok itt). Klikkek meg szerintem így is, úgy is lesznek. A fontos, hogy összetartsanak, és egy irányba "evezzenek".
accel írta:felszabadultan játszhatunk. én ezt várom a jövő évtől. címeket nem feltétlen fogunk nyerni, össze kell szoknia az új csapatnak.
Ebben teljesen egyetértek Veled. Illetve az első mondatot csak remélem. :-)
Jim írta:Veratti nem is kell ide...mert Modrical ütik egymást
Szerintem nem. Verratti "Alonso posztján" érzi jól magát, Modric meg "Özil posztján" játszott a legtöbbször jól.