Ezzel abszolút egyetértek!Hozzátenném, hogy volt már olyan csapat aki annak köszönhetett kupákat, hogy kevés gólt kapott. Én úgy vagyok vele, hogy helyén kezelem a dolgokat, és igen is csak ott virít, hogy 29 meccs óta veretlen a csapat. Ezek után had legyen már az ember kicsit bizakodó könyörgöm... Mindig ez van amúgy. Mindig van valaki akinek semmi sem elég, és mindig azt szeretné, ha minden meccset 5-0-ra nyernénk. Jöttök az ilyen dumával, hogy nem lehet észrevenni semmi pozitívumot! Hát aki szerint az nem pozitívum, hogy nincs a térfelünkön a labda a 90-ből 80 percig, annak nem tudom mi az. Vagy az, hogy nem kell hallgatni azt, hogy az edző vagy a játékosok kiknek üzengetnek az éterben. Kiegyensúlyozott csapat vagyunk, és ennek köszönhető, hogy ott tartunk ahol.
Itt viszont annyiban megvédeném Matt-ot és azt mondom, hogy ne keverjük a szezont a fazonnal --> mert nekem az írásaiból abszolút nem az jön le, hogy fikázná a csapatot, vagy hogy nem tartaná jónak a jelenlegi együttest (emlékeim szerint ő is a fő esélyesek között tartja számon a csapatot), ő csupán egy valamit hiányol (ami valahol érthető is több, mint 10 év böjt után) még pedig azt, hogy szeretett klubja ne csak szimplán jó legyen; ő azt szeretné, ha a Real Madrid hosszú idő után ismét megkérdőjelezhetetlenül a világ legjobbja lenne és egyértelműen dominálna a mindenkori ellenfeleivel szemben (ez utóbbit még én is elég korainak érzemEzért is mondom azt, hogy az a borzosztó nagy pesszimitás is túlzás amit 1-2 ember gerjeszt.

Nyilván mindnyájan ezt szeretnénk, a nézetkülönbség abból fakad, hogy ő ennek a jeleit egyelőre nem véli felfedezni a csapatban (szíve joga --> a lehetőségét viszont ő sem zárja ki tudtommal, csupán egy más rendszerben képzeli el, mint azt vélhetően majd a vezetőség teszi a jövőben), míg mások igen, vagy la.is nem teszik a mércét már most olyan magasra, mint ő! De hogy ez miért gáz egy fórumon azt őszintén szólva én sem értem?

Ehhez még annyit, hogy a Barcánál több is ez, mint 5 év, hisz gyakorlatilag 2005 óta folyamatosan a tűz közelében vannak, a lényeg, hogy ez a 2 csapat statisztikailag is a legjobb az elmúlt 5 évből (Barca 2 döntő, 2 győzelem mellett 3 elődöntő; Bayern 3 döntő 1 győzelem mellett), vagyis volt miből meríteni, építkezni nekik dominancia terén is; ezzel szemben mi mindössze csak 3 éve vagyunk ismét tényezők nemzetközi szinten is a 3 elődöntővel. Nem kell még leírni magunkat és idő előtt temetni azt az átütőerőt sem!Ami pedig az átütőerőt és Carlo korábbi csapatait illeti; nem szabad elfelejteni és az igazsághoz bőven hozzátartozik, hogy az elmúlt 10 év győztesei közül konstans, tartós átütőerőről max. 2 csapat esetében beszélhetünk (de tuti biztosan eddig inkább csak egyről) a Pep féle Barcelona és max. a tavalyi-idei Bayern féle mix esetében, ezt leszámítva nem igazán beszélhettünk egyértelmű favoritokról egyik évben sem! Meg lehet nézni ezt a 2 csapatot és az elmúlt 5 évben rendelkezésükre álló, illetve adott szakmai, alapanyag (játékos, csapat összkép) hátteret! Mind 2 csapat szerkezetileg (tökéletesen beleillő láncszemekkel, futballistákkal) és a játékosok minőségét tekintve is tökéletesen fel van/volt építve egy nyertes koncepció mentén.