Nehogy a torkodon akadjon látva Carlo játékát majhehe írta: innentől kezdve nekem ne védje senki, hogy jaaj mi lesz most, jajistenem itt a vég.
faszt.
én annyira megkönnyebbültem, hogy iszom is egy szörpöt.

HozzászólásSzerző: R-l@nch » 2013. május 20., hétfő 21:59
Nehogy a torkodon akadjon látva Carlo játékát majhehe írta: innentől kezdve nekem ne védje senki, hogy jaaj mi lesz most, jajistenem itt a vég.
faszt.
én annyira megkönnyebbültem, hogy iszom is egy szörpöt.
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 20., hétfő 21:55
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 20., hétfő 21:55
ez oké. vagyis nem oké, nagyon nem.Realista24 írta:Egy szezonon keresztül padozott.luka?
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 20., hétfő 21:54
Csak nézzük már meg, hogy ezidáig milyen csapatoknál volt? Porto, Chelsea, Inter --> kis túlzással tényleg nagyobb volt a pali egykori klubjainál; nem mellesleg utóbbi kettőnél aztán tényleg nem sok minden számít/ott/; csak és kizárólag az eredmény! Az ő felfogása, filozófiája ezeken a helyeken aranyat ér, a REAL MADRIDBAN viszont kevés --> Special One ide vagy oda; egyszerűen nem kompatibilis a világ legnagyobb klubjával az emberünk!Emberileg mindenhol imádták,
Legfőképp a Chelseaért, amit nem egyszer a Real Madrid edzőjeként is a madridisták orra alá dörgölt (nagyon elegáns és szimpatikus módon)!igaz ember,a csapatáért él hal.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. május 20., hétfő 21:53
Én erre mindig azt szoktam válaszolni, hogy már rég rossz, ha Mourinho védelmére csak az elődei dilettánságát tudjuk felhozni.R.M.C.F írta:Én ezt értem szörpös,de az a baj,hogy még ezek ellenére is messze jobb a legtöbb kóklertől aki idekerült és kerülni fog.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 20., hétfő 21:51
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 20., hétfő 21:45
nem.Galacticos írta:luka?hehe írta:egyetlen egy dolgot köszönhetünk murinnyónak, varane-t.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 20., hétfő 21:44
Egy szezonon keresztül padozott.luka?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 20., hétfő 21:43
luka?hehe írta:egyetlen egy dolgot köszönhetünk murinnyónak, varane-t.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 20., hétfő 21:40
hallod alex, ebben igazad van, de ez még mindig nem egy óvoda, hanem egy focicsapat, itt produktum is kéne a pályára, nem bekkelős, kontrázós, egy lőtt gól után odahaza! is visszaállós szar, amit ez az ember idepakolt.R.M.C.F írta:Dehogynem....azonnal feltűnt,csak itt sok volt a szar,amit el kellett volna lapátolni valakinek de senki sem merte......a média bohócai , céltáblái voltunk.....Nem tűnt fel senkinek, hogy minden csapatban ahol volt visszavárják, imádják a játékosok, szurkolók, szeretik, megbecsülik??! Szerintem érdekes.
Emberileg mindenhol imádták,igaz ember,a csapatáért él hal.......bárhol összetennék a két kezüket ha visszamenne....csak itt verik csalánnal a hátát és ennek van is oka......valószínű a szar,ami elkezdett lefolyni a retyón,és a munka büdös volt pár alaknak.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 20., hétfő 21:20
Dehogynem....azonnal feltűnt,csak itt sok volt a szar,amit el kellett volna lapátolni valakinek de senki sem merte......a média bohócai , céltáblái voltunk.....Nem tűnt fel senkinek, hogy minden csapatban ahol volt visszavárják, imádják a játékosok, szurkolók, szeretik, megbecsülik??! Szerintem érdekes.
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 20., hétfő 21:17
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 20., hétfő 21:15
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 20., hétfő 21:11
Nojbee írta:Félek megint az lesz a következő edzővel és a csapattal mint 2003 és Mou közötti időszakban![]()
Egy ki Mou:
http://www.youtube.com/watch?v=GnYVgPPSO48
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2013. május 20., hétfő 21:02
HozzászólásSzerző: Nojbee » 2013. május 20., hétfő 20:55
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 20., hétfő 20:51
Jogos. :-) Szép is lenne, ha Moratti megdumálta volna vele, hogy mindent megkap csak jöjjön.Galacticos írta:inkább reméled nem?
HozzászólásSzerző: zolus » 2013. május 20., hétfő 20:50
Egy picit fáj a szívem, meg nem is. Hiszen ő hozta fel a csapatot oda ahol most van, ugyanakkor sok a negatívuma is. Sok sikert kívánok neki, köszönünk mindent!
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 20., hétfő 20:50
Az Inter edzője nyártól állítólag Mazzarri leszCasso írta:Régebben még volt egy olyan nyilatkozat, hogy, ha megy is akkor sokakat megfog lepni a döntése, hogy hova. Ezek alapján én az Intert gondolom.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 20., hétfő 20:49
inkább reméled nem? :-)Casso írta:Ezek alapján én az Intert gondolom.
nem ezt. de azóta eltelt egy év + azért tavaly basztuk el mert nem kellett volna neki ilyen hosszú szerződést adni, így ha elküldte volna pereznek csomót kellett perkálnia.Kerlon írta:Kíváncsi vagyok, hogy tavaly ilyenkor mit írtál volna róla...
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem