M1Ö írta:madridronie írta:Nézd, nem kell ezt full komolyan venni; itt pusztán csak jó reménységünket fejeztük ki
Persze, értem én ezt az állás pontot is.
Csak engem meglepett (főleg dzi91) hogy többen azt kívánják, hogy lazán, 3-4-5 góllal nyerjen ma a Barca, mert, hogy az nekünk csak jó.
Nem lett volna jobb ha például ma le x-elnek, valami csoda folytán, akkor már 6 ponttal megyünk előttük, akkor tényleg hatalmas győzelmi kényszer lett volna rajtuk, amitől több mint valószínű, hogy begörcsölnek. Vagy már sz*rtak is volna az egészre, gondolván, hogy ennek már úgy is lőttek.
Lehet, hogy most el lőtték az összes puska port, de az én személyiségemből ki indulva ez csak dobott a morálon meg a motiváción. Aztán ki tudja, lehet rájuk nem úgy hat a siker élmény és majd azt hiszik, hogy... közbe dehogy...

Nekem Dani Alves City elleni gólöröméből tökéletesen lejött a barca öltözői hangulata...Még mindig ők a királyok a világ verő barca csak oda kell tegyék magukat, mintha Hegyi-t hallanánk, sőt még Messi is lenyilatkozta hogy "tudunk még az a barca lenni"...Ez egy nagyon hibás felfogás szerintem mert ha mindent bele adnak akkor se tudnak már az a barca lenni, aki ebben kételkedik az saját magát áltatja...Továbbra is jók, egy európai top csapat , de az hogy a játékosok elhiszik ,hogy ha maxon pörögnek nincs ellenfelük megint egy átsiklás a hibák/gyengeségek felett amit évek óta csinálnak.
Madridi szempontból is nézni kell az egészet, fiaink is bőven hajlandóak az arcoskodásra(dortmund...2012-2013 laliga szezon), ha ma le x-el a barca, vagy kikap könnyen benne van az ,hogy Ramosék akkora arccal mennek ki a meccsre,hogy megint jól felmossák velünk a padlót azok a katalánok ,akik kaptak egy józanító pofont az Osasunától...remélem érthető.
De így minden klappol a barca gálázott ez magával hozza a "minden rendben" hangulatot, mi lehoztunk egy nagyon gyenge meccset amiért jár az ejnye-bejnye és most végignézhették Cr-ék ,hogy a Barca-t nem szabad lenézni,nem 200% hanem 400%-ra lesz szükség vasárnap...
Ez az én Pszihológiai elemzésem :Đ , ami közel sem szent-írás meg ez kb 5% a klasszikus végeredményét befolyásoló tényezőkből...ez csupán a véleményem amire még én sem tenném fel a házat-kutyát-macskát, de szerintem a legrosszabban az hatott volna a Real Madridra ha egy gyenge Barcát látnak...
ui.: a veretlenségi sorozatnak is meg kéne már szakadnia, mert előbb utóbb meg fog, jó lenne egy tét nélküli schalke elleni bl meccsen...

Na de ez mind csak hablaty, kemény meccs lesz és ha van isten akkor mi nyerünk
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams