Nekem Dani Alves City elleni gólöröméből tökéletesen lejött a barca öltözői hangulata...Még mindig ők a királyok a világ verő barca csak oda kell tegyék magukat, mintha Hegyi-t hallanánk, sőt még Messi is lenyilatkozta hogy "tudunk még az a barca lenni"...Ez egy nagyon hibás felfogás szerintem mert ha mindent bele adnak akkor se tudnak már az a barca lenni, aki ebben kételkedik az saját magát áltatja...Továbbra is jók, egy európai top csapat , de az hogy a játékosok elhiszik ,hogy ha maxon pörögnek nincs ellenfelük megint egy átsiklás a hibák/gyengeségek felett amit évek óta csinálnak.M1Ö írta:Persze, értem én ezt az állás pontot is.madridronie írta:Nézd, nem kell ezt full komolyan venni; itt pusztán csak jó reménységünket fejeztük ki![]()
Csak engem meglepett (főleg dzi91) hogy többen azt kívánják, hogy lazán, 3-4-5 góllal nyerjen ma a Barca, mert, hogy az nekünk csak jó.
Nem lett volna jobb ha például ma le x-elnek, valami csoda folytán, akkor már 6 ponttal megyünk előttük, akkor tényleg hatalmas győzelmi kényszer lett volna rajtuk, amitől több mint valószínű, hogy begörcsölnek. Vagy már sz*rtak is volna az egészre, gondolván, hogy ennek már úgy is lőttek.
Lehet, hogy most el lőtték az összes puska port, de az én személyiségemből ki indulva ez csak dobott a morálon meg a motiváción. Aztán ki tudja, lehet rájuk nem úgy hat a siker élmény és majd azt hiszik, hogy... közbe dehogy...
Madridi szempontból is nézni kell az egészet, fiaink is bőven hajlandóak az arcoskodásra(dortmund...2012-2013 laliga szezon), ha ma le x-el a barca, vagy kikap könnyen benne van az ,hogy Ramosék akkora arccal mennek ki a meccsre,hogy megint jól felmossák velünk a padlót azok a katalánok ,akik kaptak egy józanító pofont az Osasunától...remélem érthető.
De így minden klappol a barca gálázott ez magával hozza a "minden rendben" hangulatot, mi lehoztunk egy nagyon gyenge meccset amiért jár az ejnye-bejnye és most végignézhették Cr-ék ,hogy a Barca-t nem szabad lenézni,nem 200% hanem 400%-ra lesz szükség vasárnap...
Ez az én Pszihológiai elemzésem :Đ , ami közel sem szent-írás meg ez kb 5% a klasszikus végeredményét befolyásoló tényezőkből...ez csupán a véleményem amire még én sem tenném fel a házat-kutyát-macskát, de szerintem a legrosszabban az hatott volna a Real Madridra ha egy gyenge Barcát látnak...
ui.: a veretlenségi sorozatnak is meg kéne már szakadnia, mert előbb utóbb meg fog, jó lenne egy tét nélküli schalke elleni bl meccsen...