igen, pont a mostani meccsre épült fel.

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. március 16., vasárnap 23:53
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 16., vasárnap 23:52
Pedig jó lenne, ha még néhány évig katalán mezben tolná. Elég szépen leépült a tag, nem lenne jó, ha lecserélnék egy olyanra, aki még jó is.Realista24 írta:A legfrissebb hírek szerint ez, és a folyamatos parádézása a neten, mint pl. a legutóbbi táncolgatása végleg betette a kaput a vezetőségnél és eladó táblát raktak a nyakába. 15-20 millióért vihető.Nekem Dani Alves City elleni gólöröméből tökéletesen lejött a barca öltözői hangulata...
Tényleg a legnagyobb arc, na
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 16., vasárnap 23:46
A legfrissebb hírek szerint ez, és a folyamatos parádézása a neten, mint pl. a legutóbbi táncolgatása végleg betette a kaput a vezetőségnél és eladó táblát raktak a nyakába. 15-20 millióért vihető.Nekem Dani Alves City elleni gólöröméből tökéletesen lejött a barca öltözői hangulata...
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. március 16., vasárnap 20:36
Nekem Dani Alves City elleni gólöröméből tökéletesen lejött a barca öltözői hangulata...Még mindig ők a királyok a világ verő barca csak oda kell tegyék magukat, mintha Hegyi-t hallanánk, sőt még Messi is lenyilatkozta hogy "tudunk még az a barca lenni"...Ez egy nagyon hibás felfogás szerintem mert ha mindent bele adnak akkor se tudnak már az a barca lenni, aki ebben kételkedik az saját magát áltatja...Továbbra is jók, egy európai top csapat , de az hogy a játékosok elhiszik ,hogy ha maxon pörögnek nincs ellenfelük megint egy átsiklás a hibák/gyengeségek felett amit évek óta csinálnak.M1Ö írta:Persze, értem én ezt az állás pontot is.madridronie írta:Nézd, nem kell ezt full komolyan venni; itt pusztán csak jó reménységünket fejeztük ki![]()
Csak engem meglepett (főleg dzi91) hogy többen azt kívánják, hogy lazán, 3-4-5 góllal nyerjen ma a Barca, mert, hogy az nekünk csak jó.
Nem lett volna jobb ha például ma le x-elnek, valami csoda folytán, akkor már 6 ponttal megyünk előttük, akkor tényleg hatalmas győzelmi kényszer lett volna rajtuk, amitől több mint valószínű, hogy begörcsölnek. Vagy már sz*rtak is volna az egészre, gondolván, hogy ennek már úgy is lőttek.
Lehet, hogy most el lőtték az összes puska port, de az én személyiségemből ki indulva ez csak dobott a morálon meg a motiváción. Aztán ki tudja, lehet rájuk nem úgy hat a siker élmény és majd azt hiszik, hogy... közbe dehogy...
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. március 16., vasárnap 20:09
Persze, értem én ezt az állás pontot is.madridronie írta:Nézd, nem kell ezt full komolyan venni; itt pusztán csak jó reménységünket fejeztük ki
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 16., vasárnap 19:53
Nézd, nem kell ezt full komolyan venni; itt pusztán csak jó reménységünket fejeztük ki, amit leginkább arra alapoztunk, hogy nem nagyon szokás 2 egymást követő meccsen is "gálázni", törvényszerű (persze megdönthető) ilyenkor egy kevésbé átütő teljesítmény és vice versa sok sz@rabb, gyengébb meccs után!csak én abba a táborba tartozok akik azt gondolják, hogy ez a mai 7-0 meg a City elleni laza tovább jutás inkább pozitívan hat majd a Clásico-n a Barca-ra és nem negatívan.Ettől függetlenül, alap hangon, optimista vagyok.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. március 16., vasárnap 19:52
szerintem azért gondolják így többen, mert amikor a barca szívott az utóbbi időben, leginkább azért volt mert nagy az arcuk, és motiválatlanok. amit egyébként valamilyen szinten megértek.M1Ö írta:Persze, akármi történt volna ma, nem változtatott volna azon, hogy 3 esélyes, csak én abba a táborba tartozok akik azt gondolják, hogy ez a mai 7-0 meg a City elleni laza tovább jutás inkább pozitívan hat majd a Clásico-n a Barca-ra és nem negatívan.Zidane írta:eddig is háromesélyes volt a buli és most is az, két nagyszerű csapat fog játszani, ahol bármi meg történhet.Ettől függetlenül, alap hangon, optimista vagyok.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. március 16., vasárnap 19:40
Persze, akármi történt volna ma, nem változtatott volna azon, hogy 3 esélyes, csak én abba a táborba tartozok akik azt gondolják, hogy ez a mai 7-0 meg a City elleni laza tovább jutás inkább pozitívan hat majd a Clásico-n a Barca-ra és nem negatívan.Zidane írta:eddig is háromesélyes volt a buli és most is az, két nagyszerű csapat fog játszani, ahol bármi meg történhet.
HozzászólásSzerző: Zidane » 2014. március 16., vasárnap 19:27
Mi ha nagy arányú győzelmet arattunk a Classicó előtt, vagy épp jó formába lendültünk egy hullámvölgy után, rendre szépen szoptunk a klasszikuson, remélem a Barca is hasonlóan jár...a lényeg h nem hiszem h attól h most elkenték az Osasunát, akiket ők is és mi is sokszor sz*rrá verünk otthon, attól jobban kéne félnünk a jövő vasárnaptól...eddig is háromesélyes volt a buli és most is az, két nagyszerű csapat fog játszani, ahol bármi meg történhet. Na nem mondom ettől függetlenül én is jobban örültem volna ha ma kínkeservesen 1-0-ra nyernek.Csak azt nem értem, h-h nézhetitek úgy, hogy nekünk csak jól jött ez a 7-0-ás Barca alázás.![]()
Pont az nem kéne, hogy elhiggyék magukról, hogy jók és van keresni valójuk, mert klasszis játékosok vannak elől, akik azért ha tele vannak önbizalommal és jó napot fognak ki, akkor el dönthetik a javukra a meccset.
Ez a City elleni sima tovább jutás, ez a 7-0 nekünk rohadtul nem jött jól.
Ettől függetlenül mi vagyunk az esélyesek, de jobb lett volna, ha ma csak egy kínkeserves 1 gólos győzelem jön össze nekik.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 16., vasárnap 19:21
Tény; erős volt az a 2 hónap ősszel Cristianotól, aztán az a sérülés + az eltiltás szintén megtörte a korábbi lendületét, így törvényszerű volt 2014-ben némi "visszaesés"!Éreztem én, hogy nincs a spanyol gólkirályi cím lefutva....CR nincs formában.
Adom; a mi szempontunkból a legjobbkor jött nekik ez a hét a 2 győzelemmel, illetve a mai gálájukkal, nekünk meg a tegnapi langyos, álmos játék --> a nagy számok törvénye alapján a hét valamelyik meccsére ismét jó játékra számítok a fiúktól, ahogy 3 ezelőtt is a Schalke-AtMa epizód alkalmával, annyi különbséggel, hogy most jó lenne ha jobbik arcunkat a hétvégére tartogatnánk!Lőjjék csak el ma az összeset..
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. március 16., vasárnap 19:16
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. március 16., vasárnap 19:10
+1csababarca írta:Tegnap is írtam,nem a hétvégéből kell kiindulni,most is tartom.
Hazai pálya a realnak,Ti vagytok az esélyesebbek, viszont mindig bármi megtörténhet.
Hibák ettől a meccstől függetlenül jelen vannak, de hátha ez a győzelem feldob minket kicsit.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. március 16., vasárnap 18:53
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. március 16., vasárnap 18:48
ikarus93 írta:Verni fogjuk őket simán. Attól még mert az Osasunat leiskolázzák, majd megnézem hogy állítják meg a BBC-t a barca védői
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. március 16., vasárnap 18:46
Még így is 7 góllal megy CR, szerintem esélytelen, hogy Messi megelőzze.Remy írta:Éreztem én, hogy nincs a spanyol gólkirályi cím lefutva....CR nincs formában. Hát kíváncsi vagyok mi lesz a vége.
HozzászólásSzerző: Marci » 2014. március 16., vasárnap 18:45
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 16., vasárnap 18:44
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. március 16., vasárnap 18:41
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. március 16., vasárnap 18:32
Én is így kalkuláltamziro4vr írta:most kiélhetik magukat, megint szupercsapattá változnak 1 hétre, aztán megkapják..nincs ezzel gond
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 16., vasárnap 18:24
csak délibábdannen írta:ez a pedro egész jó kis játékos lett végül
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem