Isco - 22

Archívum
realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

Re: Isco - 23

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. április 16., szerda 23:51

Jól akarja ő megoldani a labdakihozatalokat de társa sajnos nem volt, így pár labda azért elúszott. Viszont jobb volt mint Modric bőven a horvát úgy néz ki leereszt a szezon végére, ami kurvára nem jó hír.

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. április 16., szerda 23:48

Tetszett amit láttam, nagyon intelligens játékos, ilyen kell ide. Jó volt, itt kell tartani és játszatni kell!

szilamer
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal

HozzászólásSzerző: szilamer » 2014. április 16., szerda 23:44

Bele fog ő jönni az j posztjáa meglátjátok!
In vino veritas.

"Varane, boss of Real defence"

Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. április 16., szerda 23:42

Nálam ő a meccs embere
Nagyot játszott a fiú, odatette magát szépen. :)
Bár azt gondolom a védekezés felemésztette picit, viszont ma láthatta mindenki, hogy tud ő védekezni is ha kell.
A gól előtti labdaszerzésért, meg ahogy megjátszotta azt, hatalmas pacsi.

Buitre
Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño

HozzászólásSzerző: Buitre » 2014. április 16., szerda 23:33

Nálam ő a meccs embere, számomra hatalmas pozitív csalódás volt a mai játéka, nem néztem ki belőle. Így van jövője nálunk!

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. április 15., kedd 7:42

Újat nem fogok mondani, de féltem őt, mert nagyon sok van benne, de kétlem, hogy ezt itt, így ki tudja, hozni magából, mert amíg nincs meg a posztja, addig az lehetetlenség. Az egyértelmű, hogy támadóként az első hármasban kell őt bevetni, nem pedig középen. De BBC mellett nem sok jut neki ott. Ráadásul, ha majd Jesé is visszatér. Egyrészt örömteli, mert lesz két igen jó képességű, nagy jövő előtt álló cserénk a támadó harmadba, viszont igen kevés lehetőséget is kapnak (majd) így. Pedig sok kéne nekik.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 14., hétfő 8:25

Feltűnően sokat dolgozik régi önmagához képest! Ennek nagyon örülök, mert ez azt jelenti, hogy maradni szeretne! Sokat megy, szerel, kéri a labdát és viszonylag kezdi elhagyni ezt a beleveztem 5 emberbe a labdát stílust. Egy valamit hiányolok belőle, és az az akkori be passzai, és köröm passzai mint amikor ideigazolt. Drukkolok neki mert nagyon szimpatikus játékos! :)

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. április 13., vasárnap 1:44

Imádom a mozgását és ahogy bánik a labdával, öröm nézni komolyan. Annak meg pláne örülök, hogy ennyire gólerős. Viszont a passzok terén van még bőven fejlődni, hogy mikor és hogyan adja le. Nem tudom, hogy meg lesz e neki a helye a csapatban, de az tisztán látszik, hogy ő a kapu közelében érzi jól magát és nem a középpálya közepén. Remélem megtalálják a helyét, mert az egyik legnagyobb ígéret.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. március 22., szombat 20:24

Sok drukker addig "megy el" ha egy játékost minősit,vagy kedvel/nem kedvel , hogy mekkora a tribli faktora....vagyis mennyit csűr csavar a labdán,mennyi flikk-flakkot csinál. Bár a labdarúgás hála isten nem erről szól(ez a cirkuszban jó helyen van), igy hajlamos elmenni olyan létfontosságú dolgok mellett,mint a védekezés,helyezkedés,alázat,akarat,csapatmunka stb......a védekezés pedig,hmm....isco ebben még nem az igazi,igy nem igazán lehet mélyebben alkalmazni,hanem feltoltan....ahol nem szükséges annyira intenziven védekezeni, odalépni,és ezt meg is játszani.
Én szeretem a fociját,de túl öncélú,és ezt manapság nem lehet elfogadni,kivéve ha nem messinek vagy ronaldonak hivják.
Sokkal több "szürke"meló kell, és ezt isco annyira nem komálja. több mozgás labda nélkül,oldalra és előre is,letámadás,szerelés,fizikai kényszer stb.....neki mint támadó jellegű játékosnak,is kell védekeznie,és oda kell magát tennie a csapatért,mert egy ellenfél labdakihozatala esetén,mindenki mozog,lehelyezkedik,és neki is TÖBBET KELL mozognia.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

longhair

HozzászólásSzerző: longhair » 2014. március 21., péntek 14:27

Csabi írta:én élvezem nézni azt amit csinál, ő is élvezi ez a lényeg. így nem tudok rá emiatt sarat hányni. csak mondom, az jobb lenne, ha úgy tolná a cseleit, hogy közben egy kis körömpassz ide-oda.
Meg fogja tanulni, hogy nem oldhat meg mindent egyedül. Kár lenne elpasszolnunk, csak azért, mert jelenleg rendszeridegen a posztja. Ha Di Maríának sikerült alkalmazkodnia a csapat érdekeihez, akkor Isconak is menni fog.
Bízom benne meg az Ancelotti-Zidane párosban. Az biztos, hogy a jelenlegi 4-3-3-at kár lenne egy játékos kedvéért megbontani, persze tudja ezt Carlo is. Ha az emberünk a Realban képzeli el a jövőjét és szereti a címert, akkor nem lesz probléma az átszokatással és a beépítéssel.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. március 18., kedd 23:14

én élvezem nézni azt amit csinál, ő is élvezi ez a lényeg. így nem tudok rá emiatt sarat hányni. csak mondom, az jobb lenne, ha úgy tolná a cseleit, hogy közben egy kis körömpassz ide-oda.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. március 18., kedd 23:07

Csak ne érezné magát messinek néha... :roll: Miért kell állandóan túlbonyolítani? Egy csel, az oké, szép látványos és általában eredményes, de ez az ember utána még ki akarja cselezni az összes védőt + a kapust. Ez fontos meccseken nem fér bele, amikor már az első csel után mondjuk gólt szerezhetne.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. március 18., kedd 23:06

azt fektet el akit csak akar, csak meg kéne már neki tanulnia az utolsó passz fogalmát.

fiore
Kedvenc játékosaid: isco
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: fiore » 2014. március 18., kedd 23:05

Hogy játszott ma? Sajnos annyi a tanulnivaló, hogy még a meccset sem tudtam megnézni :(
.

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. március 16., vasárnap 17:24

hát nemtom, jelenleg azzal hogy átálltunk a 433-ra, és CA valószínűleg itt lesz még 1-2 évig, nem jósolok neki nagy jövőt itt.

Modric alap, mozdíthatatlan, a nyáron úgy néz ki jön mellé egy szintén alapkezdő, ha nem is Pogba, de oda jönni fog vki. A maradék 1 poszttért kell harcolnia Xabival, Illarrával, Di Mariával, és ha marad még Khedirával is. Akármennyire nem bírom az utóbbi kettőt, ezen a poszton még ők is jobb megoldást jelentenek mint Isco. Ezt nem fogja egyhamar megváltoztatni.

esetleg fals nine lehetne, de Karim úgy néz ki összeszedte magát (kopkop, volt már ilyen párszor), és lehet érkezik mögé még egy csere, ergo ott is nehéz dolga lesz kezdőbe kerülni.
Isco szerintem a jövő spanyol válogatottjának egyik kulcsszereplője lehet
ettől ez még megvalósulhat
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic

HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. március 16., vasárnap 17:11

Isco szerintem a jövő spanyol válogatottjának egyik kulcsszereplője lehet (többek között Carvajal ill. Jesé mellett), nem kellene ennyire könnyen leírnunk őt sem. Fiatal még, könnyen lehet, hogy a következő előszezonban, ha tudatosan készül az új szerepére, akkor egy teljesen más Iscot láthatunk. Én mindenesetre bízom a srácban, ott van benne a potenciál, hogy betonkezdő legyen valamikor a jövőben.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. március 16., vasárnap 16:49

Kölcsön kell adni a Poolnak vagy az Arsenalnak és 2 év múlva visszahozni
Szerintem meg türelmesnek kéne lenni vele szemben.
Utóbbi meccseken, amikor beállt Di Maria helyére, nagyon jó teljesítményt hozott le, tegnap szerintem igen görcsösen akart bizonyítani, talán az is zavarta, hogy a Malaga volt az ellen(lásd ziccer és a sok eladott labda), semmi nem jött össze na, ráadásul emellett a csapat is gyengén játszott. Nem vonnék le ebből messze menő következtetéseket.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. március 16., vasárnap 10:40

Buitre írta:hát ez a tegnapi produkciója bűnrossz volt. sem kp-án, sem elöl nem találta a helyét. az első félidőben rengeteg labdát elvesztett, olyan pozícióban ahol ez veszélyes. nem tudom mi lesz vele így..
Semmi extra, csak Carlo átnevelési kísérlete nem működik. Meg mondjuk 4-3-3-ban itt nem fog sok sót megenni. Kölcsön kell adni a Poolnak vagy az Arsenalnak és 2 év múlva visszahozni és köré kirakni a csapatot, ha bizonyít.

Buitre
Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño

HozzászólásSzerző: Buitre » 2014. március 16., vasárnap 10:29

hát ez a tegnapi produkciója bűnrossz volt. sem kp-án, sem elöl nem találta a helyét. az első félidőben rengeteg labdát elvesztett, olyan pozícióban ahol ez veszélyes. nem tudom mi lesz vele így..

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. március 6., csütörtök 15:38

gól után kicsit volt csak laza :D
Kép

Vissza: