HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. március 16., vasárnap 10:27
Azért nagy játékos ez a CA. Bemondja a vérengzést DM-el a kezdőben a meccs előtti interjúban,majd isco kezd.....igaz az ördögöt berakta kényszerből,és meg is lepett vele,de jól megkavarta az ember agyát na.
A játék nem volt nagy,de talán kicsit érthető ez a visszafogottság,komoly finis felé robogunk és mindenkinek vigyáznia kell magára,igy is megfognak találni bennünket a felesleges sérülések,a meccs azért végig zsebben volt,talán volt egy kis idő az utolsó 15 percben amikor izgultam nehogy megint egy élete gólját vágja valamelyik,de ez nem következett be.
Régóta megfogalmazódott bennem az a kritika,hogy a védekezésünk,a labdaszerzések,erre irányuló cselekvések,mozgások jók....a kp-a tudatos támadás felépitése szintet lépett...viszont....a kapu előtt,úgy érzem túl sokszor vagyunk könnyelműek és dekoncentráltak,azt értem ez alatt,hogy egy energia bedobással felépitett támadás végén túl könnyen eladunk labdákat,elpasszolunk labdákat,amiket ha jobban odafigyelnénk,akkor több gólt,gólhelyzetet teremthetnénk...és ez egy nagyon fontos dolog. Ezt hibának látom,de ezt JM-nál is lehetett látni.
A védelem elvolt,nagy veszély nem hárult rájuk.
A kp-án,alonso robotolt szépen,volt pár eladott labdája,de voltak olyan szerelései,odaérései hogy ejjjjjha......isconak talán nem ment annyira most,valahogy fejlődnie kell....lehetőség kell neki,de azzal az előttem szólóval aki ezt CA hibájaként értékeli,nem tudok azonosulni,hiszen nem CA tehet arról,hogy a csapat ebben a szerkezetben eredményesebb,ahol isconak nem igazán van posztja,özilnek sem lenne,mivel 3 vonal van....a középesőben könyörtelenül kell letámadni,labdát szerezni,nyomás alá helyezni az ellenfelet,erre se isco se özil nem képes......ha a felső vonalról beszélünk,a BBC-ről,ott meg zsákolni kell,egy az egyezés,kapura lovaglás,kapu támadása,potenciális veszély teremtése,lefutások,kontrák stb.....erre sem alkalmasak,hiszen mindketten játszó játékosok,akik erre nem annyira alkalmasak.
Ezt CA NEM TUDHATTA augusztusban hogy ez majd igy fog működni(csendben jegyzem meg,hogy itt sokan tudtuk évek óta).
DM kiváló volt, a drón megint leigázta az ellenfelet,állandóan ott ég a gatyájuk mellett,idegesiti őket mint a forgalmi dugó...mindenhol ott érezhető a lehelete,és ez annyira kellemetlen lehet,mint az buszon tolakodó öregasszonyok.
Az előre játéka sem volt rossz,sőt márádónás szólója után a gatyámat is letoltam volna a nappaliban,ha van bennem pia.....de nem volt.
Bale jobb volt mint szokott,több volt a területe,és többet vették bele a játékba is......CR ment nekik talán többször átgondolatlanul is,kicsit azt éreztem,hogy feszült volt,a töketlenségünk miatt,és egyszemélyes háborút folytatott kávájéró ellen,dacból az ősz miatt.
Ennyi elég volt,bár le kellett volna zárni a meccset még egy góllal. a csapat kb 40-50%-ot adott le magából.
A barcát meg fogjuk verni,nagyon kemények,fegyelmezettek leszünk,hátul agresszivek de tisztábbak,elől meg sokat kell melózni,és nyomás alá helyezni őket,mert azt nem tudják megoldani,nincsen rá ellenszerük.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.