Matt009 írta:Röviden, tömören: szánalom!
Egyetértek!
-30 meccses veretlenségi sorozat
-70 pont a Ligában 3-4 pont előnnyel
-Sima Kupadöntő (kapott gól nélkül)
-Sima BL negyed döntő
-2014ben 6 kapott gól 19 Meccsen
Én is úgy érzem ,hogy ez a lehető legjobb alkalom a csapat fikázására
A Barcától meg rettegjen mindenki mert ők a rangadók királyi hiszen 2013/14-ben mind a 3!!!! rangadójukat megnyerték, ősszel a topformában lévő Real-t most pedig az egyáltalán nem szaros gatyával kiálló city-t(ja meg nyomtak 3 döntetlent az Atletico-val,az nem rangadó vagy mi?)...Mellettünk igazából semmi nem szól azon kívül ,hogy hazai pályán játszunk,4 pont előnnyel,jó formában vagyunk és emberemlékezet óta nem kaptunk ki+még az x is jó nekünk(ami nem kis lélektani előny)...
Törődj bele ,hogy mi vagyunk az esélyesebbek, ha kikapunk(mert simán benne van) akkor sincs semmi,1 pont előny, fog botlani még a barca is, ráadásul 3 hét múlva bosszút is lehet állni a kupadöntőben(ami számomra fontosabb, mert ott azon a meccsen múlik a kupa,a Ligában nem).Rangadónk meg lesz bőven még mielőtt mindenki azon pánikolna egy esetleges jövőheti vereség után,hogy idén nem nyertünk rangadón (csak a Juve ellen,meg 5-0 az Atletico ellen--jéé ez ugyanúgy 3 mint a barcának)
ui.:Én nem értem ,hogy valaki aki évek óta követi a focit, hogy képes magát egy ilyen meccsen egyáltalán felhúzni/következtetéseket levonni, 3 pont volt a cél és a pihi, ez lesz kedden is a Schalke ellen, lötyögés max Cé fog erőlködni.Ha barcás lennék azt mondanám,hogy a Malaga ellen 20%on pörögtünk.
Tartani kell a Bayerntől és a Barcától is(és a Chelsea,PSG,Dortmund,Atletico-tól is), de összefosni magatokat mint azt páran csináljátok semmi okotok/okunk nincs,nekik is van bőven félni valójuk tőlünk...
Majd ha év végén nem lesz kupa meg rommá vert minket a barca meg a bayern is akkor lehet pánikolni,jelenleg nyeregben vagyunk és kész.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams