Véleményem szerint, nem lesz egy süllyedő hajó kapitányaCasso írta:Régebben még volt egy olyan nyilatkozat, hogy, ha megy is akkor sokakat megfog lepni a döntése, hogy hova. Ezek alapján én az Intert gondolom.

HozzászólásSzerző: Realjoe » 2013. május 20., hétfő 20:48
Véleményem szerint, nem lesz egy süllyedő hajó kapitányaCasso írta:Régebben még volt egy olyan nyilatkozat, hogy, ha megy is akkor sokakat megfog lepni a döntése, hogy hova. Ezek alapján én az Intert gondolom.
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 20., hétfő 20:46
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. május 20., hétfő 20:44
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 20., hétfő 20:41
Kíváncsi vagyok, hogy tavaly ilyenkor mit írtál volna róla...Galacticos írta:ezt tavaly nyáron basztuk el mikor meghosszabbítottuk mourinho szerződését. nem pedig idén nyáron.Erti írta:Jól kezdődik ez a nyár is!
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. május 20., hétfő 20:41
Az ilyenektől falra mászok...RaúlRealMadrid írta:Szezon végén.accel írta:mikor fog menni? már most, vagy szezon végén?
Köszönünk mindent José.![]()
Most jön Ancelotti és még szarabb lesz a játékunk, kezdőcsapatban egy Kakával... ÉLJEN! :Đ
HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. május 20., hétfő 20:40
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 20., hétfő 20:36
Shevchenko se kellett neki a Chelseaba, úgyhogy szerintem Kaka is így fog járniGalacticos írta:ha annyira kellett volna neki kaká akkor tavaly nyáron mikor két tábla csokiért cserébe is megváltunk volna tőle, elvitte volna a psgbe.
Hát igen ez biztosPress írta:Az biztos, hogy ez az öltözői feszkó végre megszűnik és normális állapotok uralkodnak majd az öltözőben.
Wz eléggé valószínű. Remélem Perez így gondolkodikPress írta:ezért lobbizik Ancelotti, hogy engedjék el ingyen... azért madridban is eléggé megoszlanak a vélemények Carloról, sokan nem akarják őt ott látni (én sem). Perez szerintem ezért nem fog fizetni érte, ha ingyen tud jönni akkor valószínűleg jön, ha nem akkor majd lesz más.
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 20., hétfő 20:35
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. május 20., hétfő 20:34
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 20., hétfő 20:33
ezt tavaly nyáron basztuk el mikor meghosszabbítottuk mourinho szerződését. nem pedig idén nyáron.Erti írta:Jól kezdődik ez a nyár is!
ha annyira kellett volna neki kaká akkor tavaly nyáron mikor két tábla csokiért cserébe is megváltunk volna tőle, elvitte volna a psgbe.RaúlRealMadrid írta:, kezdőcsapatban egy Kakával...
HozzászólásSzerző: R-l@nch » 2013. május 20., hétfő 20:32
S ez még csak a kezdet, ha tényleg Carlo jönErti írta:Mourinho megy ingyen a Chelseaba, Ancelotti meg gondolom nem ingyen fog jönni
Jól kezdődik ez a nyár is!
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. május 20., hétfő 20:32
HozzászólásSzerző: Press » 2013. május 20., hétfő 20:31
ezért lobbizik Ancelotti, hogy engedjék el ingyen... azért madridban is eléggé megoszlanak a vélemények Carloról, sokan nem akarják őt ott látni (én sem). Perez szerintem ezért nem fog fizetni érte, ha ingyen tud jönni akkor valószínűleg jön, ha nem akkor majd lesz más.Erti írta:Mourinho megy ingyen a Chelseaba, Ancelotti meg gondolom nem ingyen fog jönni
Jól kezdődik ez a nyár is!
HozzászólásSzerző: R-l@nch » 2013. május 20., hétfő 20:30
Az igazság az, hogy örülnöm kéne, de nem megyflori írta:tényleg nagyon csalódottnak látszódik. fusztrált is nagyon talán még kicsit flegma is.Finoman szólva sincs hurráhangulat, Perez nagyon csalódottan beszél, amit nem is csodálok
ő most tényleg mindent megtett.
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 20., hétfő 20:30
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 20., hétfő 20:27
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 20., hétfő 20:27
Szezon végén.accel írta:mikor fog menni? már most, vagy szezon végén?
HozzászólásSzerző: fringsquad » 2013. május 20., hétfő 20:25
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem