Én felkelek,kíváncsi vagyok versenyhelyzetben mit tudnak a pilóták,mit bírnak a motorok.Napos időben a mercedes hozta volna,de esőt írnak így bármi lehetde továbbra sem kelek fel feleslegesen a semmiért

HozzászólásSzerző: zolus » 2014. március 15., szombat 13:09
Én felkelek,kíváncsi vagyok versenyhelyzetben mit tudnak a pilóták,mit bírnak a motorok.Napos időben a mercedes hozta volna,de esőt írnak így bármi lehetde továbbra sem kelek fel feleslegesen a semmiért
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. március 15., szombat 12:05
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. március 15., szombat 11:59
HozzászólásSzerző: zolus » 2014. március 15., szombat 9:36
HozzászólásSzerző: szilamer » 2014. március 15., szombat 8:54
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 15., szombat 7:54
Ja, mintha levezetnének... oh wait... ez a versenytempóGéci írta:Nekem amùgy bejön ez a turbo hang
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 15., szombat 7:48
Vettel, Button, Raikönnen nem is került be a Q3-ba... Nekem amùgy bejön ez a turbo hangRemy írta:Még az eső is lehet, hogy rákezd, úgyhogy az erőviszonyokat nem tudjuk meg.
Alonso
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 15., szombat 6:56
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 15., szombat 0:51
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 14., péntek 23:30
hu... Akkor megyek fekszekTBone írta:6.45, m1Géci írta:Valaki tudna segiteni abban, hogy holnap mikor kezdődik az időmérő?![]()
HozzászólásSzerző: TBone » 2014. március 14., péntek 23:12
6.45, m1Géci írta:Valaki tudna segiteni abban, hogy holnap mikor kezdődik az időmérő?![]()
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 14., péntek 22:58
HozzászólásSzerző: TBone » 2014. március 14., péntek 22:34
én a turbo fütyülésének a hangját eddig is bírtam minden autóban, a forma 1-ben is szívesen elhallgatom, viszont maga a motorhang konkrétan egy röfögésDrake írta:Egy kis érdekesség.
V10: http://www.youtube.com/watch?v=2PRA2Eu5aUk
V6: http://www.youtube.com/watch?v=DC8Urnj1FWM
Szerintem nincs olyan ember a földön,akinek az utóbbi jobban tetszene.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 14., péntek 22:05
A foci azért más. Azt már azért nézegettem (89-es vagyok) 7-8 évesen is. Jó persze nem szakértő szemmel, csak azért mert egy tv volt apám meg mindig meccset nézetthehe írta:kezded megérteni, hogy miről pofázok pl én, amikor a 90-es évekről beszélek, hogy bezzegakkorjobbvoltafocimegazenemeg minden
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. március 14., péntek 20:18
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 14., péntek 20:16
kezded megérteni, hogy miről pofázok pl én, amikor a 90-es évekről beszélek, hogy bezzegakkorjobbvoltafocimegazenemeg mindenGéci írta:Remélem jó helyre irom, de most néztem meg a Senna cimű filmet. Sajnos abban az időben amikor ő alkotott én még fiatal voltam és nem láthattam, de ezt nagyon sajnálom. Ez az ember valami hihetetlen volt, és nézve a mai versenyzőket kiváncsi lennék kik versenyeznének ilyen szinten azokkal a fapados kocsikkal. Nem igazán tudok mit mondani, mert olyan szinten ámulatban vagyok a film megnézése óta, és egyben úgy el vagyok keseredve, hogy nehezen találok szavakat, de egy kicsit átértékelődött bennem ez a sport, és kezdem érteni bátyám fanatizmusát aki még volt is a kint itthon amikor még Senna versenyzett.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 14., péntek 20:12
Olvass kicsit utána es kapsz válaszokat.Remy írta:Lement 2 szabadedzés, és nyilván melyik csapat okozza a legnagyobb meglepetést... a Red Bullhihetetlen.. összekamuznak mindent, hogy kb körbe se fognak érni, meg hogy a 3. etapba se fognak bejutni, erre mind a 2 szabadedzésen viszonylag jól mentek.
Mondjuk majd a 3. mutat majd valamit, meg nyilván az edzés, de már most látom, hogy az egész gyengélkedés csak parasztvakítás volt.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 14., péntek 17:44
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2014. március 14., péntek 11:20
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 9., vasárnap 18:39
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem