Attól, hogy itt vannak, még nem jelenti azt, hogy megütik a szintet. Én jövőre kezdőemberként sem Illarával sem Iscoval nem számolnék, ugyanez igaz Xabira és Khedirára is, Casemiro meg már említésre sem érdemes. Szóval ott tartunk, hogy van egy szem Modric, meg DM abban az esetben, ha nem vall szégyent ezen a poszton a szezon hátralevő részében. Akárhogy is nézem, ide kell igazolni, Pogbát szinte kötelező.Jim írta:megemlíteném, hogy van egy Isco és egy Illara a csapatnál
így tervezzük a nyári igazolásokat
Én Iscot el is raknám kölcsönbe, ide még 1-2 évig nem fér be, a padot ne koptassa, inkább fejlődjön. Illarában én meg nem látok semmit, ami arra utalna, hogy itt alapemberként a jövőben szóba jöhetne, így őt én eladnám az első nagy összeget ajánló csapatnak. Pogba, Modric, Kroos, Xabi, Khedira, DM jövőre elég lenne a kp-ra.
Nem Ancelotti a fő bajom. Az a bajom, hogy ugyanazokat a hibákat követjük el évről-évre.Nekem úgy tűnik, hogy az Ő érkezése vagy inkább elődje távozása óta vagy ennyire negatív. Ahogy Mourinho idejében a portugál, úgy most is az edzői stáb feladata (pontosabban Ancelottié és Zidane-é) az igazolások kiválasztása.
A türelem megvan. De a múltkor leírtam, hogy a jelenlegi helyzetben ha nem lesz az év végén egy trófea sem, az innen már kudarc (én egyébként úgy gondolom, hogy nem lesz több egynél, de az nekem jelenleg elég). Akkor Ancelottinak mennie kell, ez egyértelmű.hogy türelem kell, és nem baj, ha esetleg nem esik le egyik kupa sem, csak lássuk, hogy van fejlődés, és legyünk végig tűz közelben.
A fejlődés meg relatív. Évek óta a fejlődésről beszélgetünk, de igazából a csapat stagnál. Van egy szint, amit át kellene tudni ugorni, de ahhoz már csak az idő kevés. Megfelelő edző/megfelelő keret és ezek közötti összhang kell ehhez. Lehet, hogy Ancelotti képes lesz elérni a csapattal erre a szintre, de még nem vagyunk ott. De ha ez a szint nem lesz meg október/november környékére, akkor nem lesz meg 3 év múlva sem, hiába marad addig Carlo az edző.
mert a posztjáért harcolt. Özilt kiverte, vissza is esett.Szezon elején még elég jól védekezett.
Az volt. A legjobb volt a posztján. Ma már nem az. Sok nagy meccs rajta ment el az elmúlt 2 évben.Szerintem Alonso is klasszis.
Attól még, hogy ez lesz a rendszer, nincs garancia, hogy működni fog. Tudom, hogy nem az én szavam fogja eldönteni azt, hogy mi lesz a rendszer és kit igazolunk, de a fórum pont azért van, hogy a csalódottságomat kifejtsem. Én úgy gondolom, hogy ha Kroos jönni akar (és itt a hangsúly a "ha" szócskán van), akkor ez egy kihagyhatatlan lehetőség, és itt nem szabad azt nézni, hogy dehát van egy Isconk meg egy Illaránk... Kroos jelenleg mindkettejüknél jobb, és vele jövőre simán lehet kezdőként számolni, Illarával és Iscovan nem. Ez egy akkora különbség, amit ki kellene használni. Ha egy szupercsapat összehozásához be kell áldozni Isco és Illara madridi karrierjét, ám legyen.Szóval hiába írod, hogy tessék itt a mágnestábla és meg van oldva, mert Te nem számolsz Alonsoval, Illarra szar, Isco egy vágyálom, és egyikük sem klasszis. Attól még (igen valószínű, hogy) továbbra is ez marad a rendszer, amíg Ancelotti az edző.
ovábbá a bajnokságot és a BL-t nem csak a klasszis középpályásokkal felálló csapatok nyerik. (Az örök klisé.)

Ezt ugattam nyáron, amikor Khedirát pocskondiázták sokan. És a mai napig is egyetértek ezzel a kijelentéssel. Csak a 2 sztori között van egy árnyalatnyi különbség. Khedira azért van még itt, mert a jobb játékosok nem voltak megszerezhetők.
A BL győzelem elmaradásának nem Khedira volt az oka, mint ahogy Iscoval és Illarával is simán lehet BL-t nyerni, és Kroos-szal sem 100%. Csak jelen esetben a hírek szerint megszerezhető egy elit kkp. Mivel a kkp poszton klasszis játékosok ritkán megszerezhetők (nincs minden évben a piacon klasszis ilyenekből), ezért rá kell repülni. Ha nem tudunk jobbat szerezni Khedira vagy Illara helyére (tudom, hogy nem az a poszt, de lényegében helyettük jönne), akkor be lehet velük érni, de ha adódik az a ritka lehetőség, akkor élni kell vele.