Nekem úgy tűnik, hogy az Ő érkezése vagy inkább elődje távozása óta vagy ennyire negatív. Ahogy Mourinho idejében a portugál, úgy most is az edzői stáb feladata (pontosabban Ancelottié és Zidane-é) az igazolások kiválasztása.Matt009 írta:Ad1: Hogy jön ide az Ancelotti elleni kampányom? Ha Kroos nem jön el, pedig szeretne, az az egész vezetőség hibája lenne.
Mivel még nem is lehetett kupát nyerni, így elég nehéz bármilyen trófeát felmutatni.Matt009 írta:Ad2: Az eredmények még nem jöttek, egy trófea sincs zsebben, az egész pereputtyot szezon végén lesz értelme eredmények szempontjából értékelni.

Én sem azt mondtam, hogy itt vannak már az eredmények, hanem azt, hogy "ha jönnek". És ahogy ziro4vr is írta, még elég jól állunk mindhárom fronton úgy, hogy többen szezon előtt azzal indítottunk, hogy türelem kell, és nem baj, ha esetleg nem esik le egyik kupa sem, csak lássuk, hogy van fejlődés, és legyünk végig tűz közelben. (Bár engem meglepne, ha BL-t nyernék, azért reménykedek.)
Az új évben még nem is játszottunk igazából szervezett és komolyabb csapat ellen. Egyedül az Atlético ellen, ahol a kupában kivertük őket (bár szerintem ott visszafogottabbak voltak), a Calderónban meg úgy mentünk ki, hogy jó a döntetlen is. A Barca ellen lesz érdekes, hogy nekik kvázi egy hét, nekünk meg 4 nap áll majd rendelkezésre a felkészülésre, bár cserébe mi hazai pályán játszunk. Ott majd sok minden el fog válni (mint a jófajta cipőtalp).Matt009 írta:A játékkal meg nem vagyok maradéktalanul elégedett, szerintem gyengén muzsikálunk szervezett csapatok ellen.
Elhiszem, hogy ez a véleményed, és el is fogadom, de ahogy már írtam:Matt009 írta:Kroos-Modricaz összekötő___________box-to-box
_________mélységi irányító
-----Pogba----
Ennyire egyszerű. Ha 4-3-3-at akarunk Bale-lel és CR-rel, akkor Kroos a jobb választás. Iscoval ez 4-2-3-1 lehet csak. Illúzió azt hinni, hogy majd kkp-t faragunk Iscoból. Így is gondjaink vannak a védekezéssel, sem Bale sem CR nem szeret védekezni, kell a kp-ra védekezni tudó ember Isco helyett.
A mélységi irányító dolgot meg el kell felejteni, Xabi már nem a régi, rá nem kehet építeni, Illara meg messze van az elvárt szinttől. Jobban járnánk, ha 2 szervezőnk lenne egy defenzív kp-s előtt, és ahogy állna a dolgok, össze is lehet az általam felvázolt kp-t hozni. A legjobb megoldás a BBC trió mögé.
Az meg még mindig alapgond nálunk, hogy Modricon kívül nincs klasszis középpályásunk. Ezzel a 2 igazolással a kp-nk évekre rendbe lenne.
Szóval hiába írod, hogy tessék itt a mágnestábla és meg van oldva, mert Te nem számolsz Alonsoval, Illarra szar, Isco egy vágyálom, és egyikük sem klasszis. Attól még (igen valószínű, hogy) továbbra is ez marad a rendszer, amíg Ancelotti az edző.Toky írta:Akár tetszik itt a fórumozóknak, akár nem, a mi a középpályán így áll(na) fel:
az összekötő___________box-to-box
_________mélységi irányító
Amúgy Isco nem csak a 4-2-3-1-ben lehet játszatni. Szezon elején még elég jól védekezett. Fiatal még, így ezt lehet fejleszteni, ha Ő is akarja. És a hírek szerint akarja. Meglátjuk, hogy Ancelotti mit tud Vele kezdeni. Továbbá bármennyire nem csípem a walesit, Bale azért visszaszokott zárni a jobb oldalon. Nem olyan jó védekezésben mint Di María, de kiveszi a részét.
A mélységi irányítót nem felejtjük el, mert ez Ancelotti taktikájának egyik fő eleme, akár tetszik Neked és a többi fórumozónak, akár nem. Illarra meg most még tényleg nem egy Alonso, és lehet, hogy nem is lesz az, de jó úton halad, és van kitől tanulnia. Alonso meg valóban öregszik, de korábban sem volt igazán gyorsabb. Ugyanakkor a jelen taktikánkba kell a személye és a stílusa. Szerintem meg ez a legjobb megoldás a BBC mögé.
Szerintem Alonso is klasszis. De lehet ezzel egyedül vagyok. Míg Illarramendi és Isco feltörekvő tehetségek, akik szerintem lehetnek azok (főleg az utóbbi). És ha Pogba jön (ha jön), akkor máris egy újabb tehetség a klasszis felé vezető úton. Továbbá a bajnokságot és a BL-t nem csak a klasszis középpályásokkal felálló csapatok nyerik. (Az örök klisé.